1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1303
12.7.14 21:55

@Pindrušenka jj jsem spojuji to s timhle dalsim ketem tak uvidime jak to dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
12.7.14 21:56

@vercaamartin to bych rada ale asi bych pak neprosla futrama :D jak jsem doma porat lezu do lednice a porat bych spala jsem nejaka unavena pres den bych spala a v noci se porat budim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
13.7.14 10:52

Ahojda, holky, tak já jsem včera testovala 10 den a vůbec nic, takže je to jasný…Jedu se odreagovat k našim..A už ani na tu krev se mi nechce…Doma to je teď na zbláznění…achjo…už to fakt prdím.. :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
13.7.14 10:55

@Laura87 ahoj kocko, to me moc mrzi, ale treba se jeste objevi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
13.7.14 12:48

Laura87 : Ahojky, pořád tam šance je já jsem testovala 13 den a měla jsem slabě růžovou čárku. A u každého je to individuální. :hug: :hug: Testuj až ten 13 den a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
13.7.14 15:10

@Pindrušenka No váha ehm ehm :P :P snažím se nepřejídat, ale nejsem jedna z těch co se hroutí při každým kílku na víc. Zatím mám nahoře 5kg uvidíme kam až mi to vyleze.No co tepláky to jistěj :lol: :lol: Teď mám trochu utrum s procházkama, Mudra mi doporučila spíš klídek kvůli placentě, mám ji na přední stěně a ještě ji mám nízko (prý hlavně žádný hopsání a dovádění s partnerem :P :P ).To mi bohužel lékař, kterej mi dělal velkej UZ jaksi zapomněl říct a vůbec jsem se toho moc nedozvěděla, ale co ještě, že je malej v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
13.7.14 15:26

@Clariss : Ahojky, tak to máš super s váhou. Já se taky nehroutím při každém kile, ale děsně mě váha skočila v 7 měsíci, ted je to celkem v poho za měsíc jsem přibrala jen 1 kilo. To doktor opomenul hodně duležitou věc, v nemocnici mě pořád kontrolují placentu a říkaji kde je atd. To se může stát že ti naplánují císaře. Jen pěkně odpočívej přece jen máš ještě 16 týdnů ale nejrizikovější období máš za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
13.7.14 15:31

@Pindrušenka Přesně tak si to říkám, váha letí spíš od toho 7 měs. jak říkáš snad to nejhorší jsem si už vybrala…teďka si to užívám a plus ještě plánuju s kamarádkou její svatbu ( mám tu čest již třetí kamarádce jít za svědka :lol: ).Hlavně co ty jak se cítíš??? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
13.7.14 15:48

@Clariss : No tak to zavidím, to je super plánovat tak příjemné věci. No já se cítím často unavena a tak cca před 10 dny začala otíkat jedna noha mám ji jak bačkurku ta druha je celkem v poho. Doktorka mě hnala s tou nohou na ultrazvuk jestli tam nemám krevní sraženinu a vyloučila trombozu před císařem. Ale jinak doma dělám uplně všechno ale musím častěji házet nohy hore. Před chvilkou jsem si zarazila kliku od dveří do břicha kde má malá hlavičku, tak jsem byla sprostá jak fekálník :mrgreen: :mrgreen:, sice to bylo povrchově ale mám tu kůži v tom místě hodně napnutou. A co ty celý dny děláš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
13.7.14 16:07

@Pindrušenka Aspoň mi to trochu utíká :).Jeeeeeee no tak bacha na kliky, ale neboj malá bude v pohůdce však má mamku otrkanou :lol:,ale taky bych asi dlaždicovala. A otoky těch se trochu bojím, ale zatím dobrý…nožky házím i tak hore už teď si příjdu jak vorvaněk :D. A co dělám celý dny???No nenudím se, každý ráno mě budí kočičanda, jako že je čas dát jí napapat, pokud neuposlechnu tak jde prudit králíka a prudí ho tak dlouho, že začne dupat a věř tomu, že i přes zeď je to luxusně slyšet :cert: 8o a to bejvá většinou kolem 7:00 do 7:30 vydržím, ale pak už to nejde, tak jdu dělat snídani a budím chlapa, kterej nevím proč má spavou nemoc jenom ráno když má vstávat a těžko vstává a to chodí do práce na 8:30 co ti budu povídat 8o 8o a pak klasika pofackování bytu, oběd a potom se klepu až bude 13hod a hurá ven, vozit neteřinku, nebo kafčo a nebo sraz s přáteli a skládame muziku nebo vyrazím s kamarádkou na čumendu do krámu, ale vždycky něco donesu :lol:…snažím se nedřepět na zadku, ale ne pokaždý se mi chce, to zas nebudu dělat hrdinku, někdy se taky vyvrhnu jako vorvaň a jsem v klidu doma hrabu se hadříkama na mimi. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
13.7.14 16:22

@Clariss : Tak to si moc neodpočineš, ale aspon se ti to tak netáhne a rychle ti to uběhne do porodu. Já mám pořád pocit že mě budou chybět nějaký věci na mimčo ale manžel na mě hlavně klid co bude chybet to se dokoupí at toho nemáme zas moc. Budeš si pořizovat ten monitor dechu? Já ho pořád nemám a hodně mě od něho odradilo dost lidi ani porodní asistentka. Ale pořád váhám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
13.7.14 16:30

@Pindrušenka Samozřejmě všechno s mírou a s věcičkama na mimi se musím trochu ovládat, znáš to všechno je tak krásný, zatím jsem toho moc nekoupila. Mám přebalovák a spoustu věcí(oblečků) po švagrový a od rodiny (vajíčko a taky spoustu oblečků),tak se v tom hrabu a ňuchňám :lol:.No a s tím monitorem dechu já ti vůbec nevím a co ti přesně vymlouvají???Chůvičku, ale určitě pořídíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
13.7.14 16:41

@Clariss : Právě ty plané poplachy, že pak po nich skoro měsíc nespala ze strachu že to sepne a mimco bude vyjukany a ona ještě víc tak ho pak vrátila a ted má druhy a nepořizovala ho vubec. Já chuvicku taky mám a i ten klin do postylky, aby mimčo bylo trošku ze šikma jak v porodnici. Je pravda že s tím monitorem je to individuální a plno lidí si to vychvaluje do nebes ale kolem mě skoro nikdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
13.7.14 16:46

@Pindrušenka No právě a kor když je to první mimčo, tak se na to zeptám holek co ho mají nebo měly. Už tak jsem plašan vyplašenej 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
13.7.14 17:06

@Clariss : Taky nechci nic zanedbat a neznamená to když u mojich znamych s tím monitorem mají blbou zkušenost že já ji budu mít taky. Asi zaleží i na vyrobci a velikosti toho monitoru. No nic frčím pro merunky na táč už se na něj uplně třepu. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.