1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
64
29.7.14 15:13

@Pindrušenka - Strašně moc gratuluju!!!Četla jsem to s otevřenou pusou! Úplně jsem zapomněla na termín, který jsi psala, tak mě to překvapilo. :) Snad vše probíhalo v pořádku. Jsi statečná. A už to máš za sebou. To je prostě mazec. Přeju vám s Elenkou aby jste se brzo sladily, aby začala pěkně papkat a maminko ty ať jsi v rámci možností co nejvíce v klidu. Fakt mooooc gratuluju! Mám úplně slzy v očích! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
29.7.14 17:38

Tak devcata embrijko se rozmrazilo tak uz se jen modlit at se pekne zakousne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
29.7.14 17:48

@marenkaF ahoj kocenko, tak nozky nahoru, nic nedelej, at te chlap obskakuje a gratuluju. Uvidis, ze uz to vyjde. Drzim pesticky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
29.7.14 17:51

@jarunka13 dekuji jen mam takovej blbej pocit, vzdy me doktorka rekla ze se rozmrazilo pekne ze je krasny a dnes me rekla ze se tvari celkem pekne tak jen doufam ze nejsou tak na penize ze by me daly spatny vajicko :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
29.7.14 18:00

@marenkaF držím oba palce, at vse dobre dopadne! Určitě to bude vporadku :palec: kdo ti zaváděl embryjko? A jaké to bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
29.7.14 18:02

@Petitchat dekuji :hug: zavadela opet Hromadova dnes to nejak ani nezabolelo jak minule minule to bylo i slyset jak se to prisalo dnes nic tak doufam ze to bude bojovnik :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
29.7.14 18:48

@marenkaF ahojky tak konecne to mas za sebou gratuluji at ti to vyjde snad by nebyli takovy ja jsem si rikala kdyz to ani jednou nevyslo ze je to divny ale snad by to neudelali ani skrz penize no musime jen doufat a verit :) tak se hlavne nestresuj jak ja ze to nevyjde mysli pozityvne a uvidis ze to klapne jak psala ze jsi to minule slysela jak se prisalo to je fak slyset ani jednou sem nic neslysela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
29.7.14 18:51

@marenkaF neboj se, urcite ne.Me taky pri transferu nic nerekla. Nemusis se obavat. Treba to ted nerekla, protoze vi, ze to ted vyjde :D. Do ted ti to rikali, ze je to perfektni a zatim to nevyslo.Tak ted uz to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
29.7.14 18:51

@zulil jo slysela citila jsem se trapne a doktorka rikala ze se to stava ze tomu rikaji nacuc nebo jak:D jako kdyz das rty od sebe a nasajes vzduch :D akorat trochu tisi :D ale taky to dost zabolelo a kdyz me tohle udalo tak to bylo poprve co se me embrijko uchytlo ale bohuzel jsem ho potratila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
29.7.14 18:52

@jarunka13 musi se maly snazit uz jsme ho s pritelem pomazlily tak snad si da rict :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
29.7.14 19:06

@marenkaF to je dobre. Rikej si, ze tam je a bude to tak.Taky porad mluvim na brisko a rikam, ze se musi snazit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
29.7.14 19:21

Tak to je husty ze je to nekdy slyset uvidis ted se to povede za par dni budes psat jak se embryjko uchytilo neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
29.7.14 21:08

@jarunka13 no asi to bude pekne rozmazleny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
29.7.14 21:08

@zulil jestli to tak bude tak vam sem hned hodim fotku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
30.7.14 06:23

Ahoj holky, mam dneska nejaky divny pocit.Asi je neco spatne :,(, rano jeem se probudila a trosku jsem spinila a poboliva me bricho, asi to se mnou nevypada dobre :,(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.