1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1303
30.7.14 12:02

@jarunka13 tak to je fajn alespon nejsi sama a pekne te zahreje to ja mam chlapa doma na neschopence ma vyhrezlou plotynku a jeste cekame na dalsi vysetreni tak ti reknu obcas si pekne lezem uz na nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
30.7.14 12:05

@marenkaF tak to ti verim, to znam az moc dobre.Ono byt porad spolu, neni dobre, tak jak mas vychazky, mas nekam vyrazit a odreagovat se.Nebo si pozvy nekoho na nastevu, at nejsi na nej sama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
30.7.14 12:06

@jarunka13 jo mame vychazky oba od 1 do 7 tak vzdy nekam kazdej mizime nebo ja jsem doma a pritel jde pryc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
30.7.14 12:09

@marenkaF ty jo tak to mate dobre vychazky.Ja mam vychazky jen od dvou do sesti :,(, to je nespravedlive :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
30.7.14 12:11

@Tonyax : Ahojky, moooc děkuji za gratulace. Malá mě hodnně zkouší co vydržím. Už jsem zhubla 12 kg. Malou jenom kojím, tak to jde hodně rychle dolů, ještě mám 7 kg na hoře, ale když vidím jak to rychle ze mě pada, tak si myslím že na podzim budu na své váze. A kdyy máš ty termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
30.7.14 12:18

@jarunka13 jak to??? vzdyt je narok na 7 hod, vetsinou davaji 2 hod, dopoledne a zbytek odpoledne a ja si to nechala vse na odpoledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
30.7.14 12:19

@Reprovera : Ahojky, děkuju. No jo letí to dnes má 8dní. V neděli mě propouštěli z nemocnice. A co ty, musíš pořád ležet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
30.7.14 12:25

@marenkaF taky to nechapu, kdyz jsem na gynde rekla, ze chci ty vychazky, tak rekla urcita a nabizela me to od trech do sedmy, ale ja rekla od tech dvou do sesti, tak nevim :nevim:, ale to je jedno, aspon takhle, uvidime casem, treba ji ukecam na delsi, musim se na to poradne mrknout.Ono mozna zalezi na jakou diagnostiku ti tu neschopenku napsala, fakt nevim, ale vim, ze kamoska to taky tak nejak mela, byla na rizikovem tehotensvi na neschopence a mela vychazky od jedne do sesti, tak to dava asi kazdy jek se mu chce, zatim me to takhle staci, kdyz potrebuji neco vyridit, tak to stihnu, jinak stejne odpocivam nebo spim, jsem stejne porad unavena a posledni dny se me i mota hlava :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
30.7.14 12:30

@jarunka13 ma sestra je tehotna a dostala to od 1 do 7 tak nevim ja to mam teda psany od caru ma gyndarka je psunda ta by me neschopenku snad ani nedala, ale jak rikas taky je nevyuziju nejvic jsem doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
30.7.14 16:24
@marenkaF píše:
@kelynka to neni ja mela nativ bez hormonu a zrovna ten mesic jsem nemela ovulku tak jsem musela cekat dalsi mesic na mesicky a dostala jsem hormony ale ty pak beres nebo lepis az do 12 tydne

Ano, to jsem tak mela i u prvniho tehu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
30.7.14 16:34

@kelynka budu ti drzet palce at vam to co nejdriv dopadne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
30.7.14 17:00

@kelynka ja jdu na ket ke konci srpna :) doufám teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
30.7.14 17:03

@Clariss ale byla některé sestry jsou nepříjemné. Malej měl hlad a já neměla mléko než jsem se rozkojila a moc ho nechtěli přikrmit tak řval :zed: doktoři jsou dobří ale záleží koho chytneš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
30.7.14 17:37

@marenkaF @jarunka13 ja měla taky neschopenku z gyndy, procházky jsem si vybrala od 9-12, 15-18… Což bylo fajn, ale dneškem mi to konci, zitra a patek dovca a v pondělí zpět do práce…jinak holky vám oběma furt drzim palce, musí to vyjít! Jinak ja jsem zjistila, ze nemáme Pgd ale mam pgs.. Ale to je asi ve finále jedno.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
30.7.14 18:04

@Petitchat dekuji a co vy pujdete jste nekdy na umely?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.