1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
539
3.8.14 11:30

@Petitchat to mas pravdu, co se da delat.Jen jsem tak nejak doufala, ze kdyz jsme meli jen jeden kousek, tak ze se to snad povede :,(.Ale nenadelame nic, musime zase vsechno znovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
3.8.14 11:51

@jarunka13 si hodna ale nejak to mu prestavam verit:(pritel je nastvanej uz na repromedu nechce pry nechape proc to nejde kdyz sme oba zdravi, hlavne me pak dej vedet co ti rekla doktorka me u prvniho rekla ze se ve me vajicko ani neohralo a to druhy jsem potratila tak jsem zvedava jak dopadne tohle :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
3.8.14 12:00

@marenkaF ja se mu ani nedivim, ale neboj se, ted to vyjde.To uz by bylo opravdu divne, kdyby se vam to ted nepovedlo.Ja tomu verim, ze ano.Jsem taky zvedava, co me rekne.Me to tak stve :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
3.8.14 12:17

@jarunka13 to ti verim, taky me mrzi ze vam to nevyslo :( clovek tak dlouho doufa a pak nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
3.8.14 12:20

@marenkaF jsi moc hodna kocko, dekuji :hug:, musim to nejak prekousnoug a rict si, ze snad priste uz jo, uvidime, co me reknou ve ctvrtek, jdu na krev a jsem i objednana na odpoledne na ultrazvuk, ktery je stejne zbytecny, tak se domluvim s doktorkou a uvidime.Uz me zacina bolet bricho, jak kdybych to mela dostat :,(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
3.8.14 12:26

@jarunka13 beres utrogestan??? ja jsem tez obednan rovnou na ultrazvuk minule jsem se neobednala a stejne jsem tam pak musela jet domlouvat dalsi ket, doufam ze te nechaji hned navazat na dalsi aby si nemusela dlouho cekat,,vse je to jako zly sen z ktereho se nemuzeme probudit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
3.8.14 12:36

@marenkaF beru utrogestan, vim ze by nemeli prijit, kdyz se bere, ale cetla jsem, ze nektere holky i pres nej, to dastali.Tak prave nevim.Taky doufam, ze me nenechaji cekat a pujdem na to hned.Ted se o tom bavim s chlapem a je z toho taky spatny, tak rikal, at hned v ten ctvrtek domluvim jeho odber, at jdem co nejdriv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
3.8.14 12:40

@jarunka13 ja to pres utrous nedostala ale pak jsem trpela jak jsem mela ten potrat tak to jsem bolestma nespala, se nedivim ze ten tvuj je z toho spatnej ten muj byl taky ale tet uz je vzteklej, doufam ze to dalsi vam hned vyjde a ze budete mit moooc mrazacku schovanych, chtela jsem se zeptat vy chcete hned odber sperma? to by vam zmrazily ne? nebylo by lepsi pockat a pak zaroven s tvym odberem at jsou cerstvi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
3.8.14 12:44

@marenkaF to mas vlastne pravdu, to by museli zmrazit, to me ted hned nenapadlo, jeste ze te mam :hug:.No jsem zvadava, jak to bude probihat a co nam reknou. A to si predstav, ze jeste porad trochu spinim :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
3.8.14 12:46

@jarunka13 treba to bude fofr vysadis utrous dostanes to a hned najedes na stimulaci :D zajimave ze jeste trochu spinis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
3.8.14 12:48

@marenkaF opravdu je to zajimave, taky jsem z toho paf.Ted jsem si psikla a strasne me pichlo v podbrisku, ale opravdu strasne.Kez by to dlouho netrvalo a sla jsem hned stimulovat a hlavne abych mela vic kousku nez ted ten jeden :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
3.8.14 12:49

@jarunka13 tak ti daji treba vic jednotek stimulace aby si vic produkovala a tet si mela kratky protokol nebo dlouhy? ja mela kratky ale jen na 10 dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
3.8.14 12:54

@marenkaF stimulace byla ok, ale bohuzel po tom vysetreni Pgd, uz ne.Taky jsem mela kratky, taky deset dni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
3.8.14 12:59

@jarunka13 to asi budete mit zase pgd vid?? je to hruza zbyde zdravi embrijko a jeste se neuchytne ja tohle nechapu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
3.8.14 13:01

@marenkaF asi ano, chtela bych to zase, podle me je to lepsi.Ja to taky nechapu :nevim:, stoji to takove penize a pak je to stejne na nic :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.