Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@jarunka13 ahoj sestra me koupila nejaky test a nemela jsem na em nic tak me jeji pritel dovezl nejakej za stovku at si ho zitra udelam tak jsem zvedava ale taky moc to mu nedavam nic na sobe necitim…ja jen doufam ze se ti to zpravy a ze o to neprides
@jarunka13 ahojky tak to me moc mrzi ale snad to bude dobry kdyz jsem to cetla task mi hrkli slzy
ja myslela ze kdyz se to povede ze tohle nehrozi tak na to nemysli drzim ti pesti a myslim na tebe ![]()
@marenkaF ahojky to je jeste brzo ne delat testik uvidis vyjde to
@marenkaF ahoj kocenko, tak uvidis trebaten 12 den jako ja, taky uz jsem neverilaabylo to tam, asi spatne, alebylo.Ja mela lady test od dr.Maxe, hodne si ho chvali a stoji asi 40 kc a jsou tam dva. Drzim pesticky, at ti to vyjde, myslim na tebe ![]()
@marenkaF ahoj kocenko, tak uvidis trebaten 12 den jako ja, taky uz jsem neverilaabylo to tam, asi spatne, alebylo.Ja mela lady test od dr.Maxe, hodne si ho chvali a stoji asi 40 kc a jsou tam dva. Drzim pesticky, at ti to vyjde, myslim na tebe ![]()
@zulil ahoj puso, ja si to taky myslela, ze se to nemuze stat, ale ted jsem cetla na netu, ze u umeleho se to stava casteji a casteji, tak uvidim v pondeli, ale moc tomu neveri, ze to bude dobre.Jsi hodna, ze na me tak myslis ![]()
@zulil @jarunka13 ahojte holky kdyz jsem poprve nestipila tak se me nechytlo a kdyz jo tak se chytlo a uz se mi to ukazovalo od 8 dne tet zadne spineni a nic no jeste uvidime
@marenkaF treba to zitra prijde, neves hlavu, treba ani spinit nemusis, opravdu nevim, jestli musis nebo ne. Treba se to opravdu ukaze az pozdeji, neboj se, bude to dobre ![]()
@marenkaF ahojky, videla jsi u me, celou dobu taky nic a az ten 12 den se to tam objevilo, neboj se, zkus to v nedeli a uvidis.Budu mooooo na tebe myslet a drzet pesticky, bude to tam.
@jarunka13 rano jsem to opet zkusila sestra me koupila nejakej drahej test a opet nic uvidime treba se neco zmeni ale uz se pomale psychycky pripravuji ze pujdu do prace nejvic me stve ze se to tam nejak rozneslo tak doufam ze nikdo za mnou nepoleze a nebude do me neco hustit
@marenkaF @marenkaF kdyz me se to tam neobjevilo 9 den, tak jsem se s tim taky smirila, ze pujdem podstoupit vsechno znovu a ejhle za 3 dny to tam bylo. Spatne, ale bylo. Uvidis…Z toho si nic nedelej, kdyz se budes muset vratit do prace a ja verim, ze se nevratis, tak na ne kasly, rekni, ze o tom nechces mluvit a kasly na ne, nic jim po tom neni ![]()
@jarunka13 mas pravdu houby vi ja je tam kdyz tak zdupu
jeste dam v utery vedet jak jsem dopadla ![]()
@marenkaF presne tak, at si hledi sveho
, nikomu do toho nic neni. Urcite dej vedet, budu na tebe myslet a cekat na dobre zpravy ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.