Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky
![]()
@Pindrušenka
Gratuluju k miminku
. Krásná váha ![]()
@oskárek59 tak coo? jak si na tom? Si po KETu? ![]()
@oskárek59 tak snad nebude nic branit, aby ket probehl.. uz se tesim
@jarunka13 ja budu dneska taky cely den ajat akorat hodim papir na penize do prace a venku se honi mraky ze jsem taky z toho akorat cela ospala
@jarunka13 píše:
@kelynka dekuji moc a co mas s tou stitnou zlazou?
Mela jsem uzel na stitne zlaze, po porodu se zvetsoval.. dr navrhla, ze odstranime celou stitnou zlazu, aby se to casem nezvrhlo do rakoviny.. Bohuzel jsem pres rok po operaci a hodnoty se porad nedari upravit..
@marenkaF píše:
@kelynka snad jo pak budes akorat cekat na mesicky a pak se obednas na uz a jestli budes mit nativ tak nebudes muset brat ani zadny hormony
Ja bych asi chtela brat nejakou tu podporu, myslim ze to neni na skodu..
@kelynka to neni ja mela nativ bez hormonu a zrovna ten mesic jsem nemela ovulku tak jsem musela cekat dalsi mesic na mesicky a dostala jsem hormony ale ty pak beres nebo lepis az do 12 tydne
@Tonyax píše:
Ahoj holky![]()
![]()
@Pindrušenka
@oskárek59 tak coo? jak si na tom? Si po KETu?![]()
Gratuluju k miminku
![]()
![]()
![]()
. Krásná váha
Jj KET už mám za sebou…
zítra jedu na kontrolu na UTZ
Příspěvek upraven 31.07.14 v 15:30
@Tonyax píše:
@oskárek59 a jak dlouho si po KETu? Test už sis dělala?
KET byl 30.6. test pozitivní HCG bylo 501 a po týdnu na UTZ bublinka v děloze
zítra kontrolní UTZ a snad i ![]()
jsem nějak nervózní ![]()
@kelynka je, tak to me moc mrzi, ale treba se jeste neco vymysli, nejake leky a bude to dobre ![]()
@oskárek59 píše:
KET byl 30.6. test pozitivní HCG bylo 501 a po týdnu na UTZ bublinka v dělozezítra kontrolní UTZ a snad i
jsem nějak nervózní
@Tonyax píše:![]()
tak to moc gratuluju
![]()
![]()
![]()
, to mi to uniklo
Srdíčko už určitě bude
děkuju!!! ![]()
@marenkaF taky si myslim, odpocinkem nic nezkazime
, u nas je pocasi zatim dobre, sviti slunicko, ale je velky vitr.Ja zase musim dneska vycistit andulce klec a jinak budu opravdu lezet. Zachumlap se pod perinu a budu hajat ![]()
@marenkaF jj, presne tak a nejlepsi je, kdyz za mnou do postele prijde moje chlupata kulicka, kocourek. Chytnu si ho a spime oba treba celi den
, kdyz uz je chlap v praci, tak mam aspon nahradu ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.