Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@rossie0911
nebój už 4.dny si poctivě dávám 2.deci červeného ![]()
a zítra očekávám dobré zprávičky ![]()
@oskárek59 uvidíme, ale teď myslíme hlavně na Tebe! jinak teď už si nepamatuju, transfer se děla pod ultrazvukem? ![]()
@oskárek59 píše:
@Kikuška90
vážně??? já mám pocit, že nám říkala doktorka 2000kč za každé nad 8.ks
ale to vážně jen tuším..už je to víc jak půl roku…
Vážně 7.000,– mají to tak v ceníku. ![]()
@oskárek59 @rossie0911 Hned na první straně holky ![]()
http://www.repromeda.cz/…-zp-2014.pdf
@kratjana tak mi to rekla
, ale fakt nevim, jak to je..
My jsme pgd nemeli..
Jinak citim se dobre, teprve je to 14dni od revize, snad menzes prijde za 14dni.. Ach jo, ty tri mesice cekani, to je des
@rossie0911
ne, ne transfer se nedělá pod ultrazvukem..
jen ti tam prcka šoupnou a jdeš… ![]()
ale katetr zkontroluji pod mikroskopem aby ti ho tam náhodou neopoměli..
Holky jdu taky na cca 11.45 ale do Znojma. A s tím vyšetřením genetiky jsem myslela ze je to min. MMožná si to holky pletené s mrazenim. Ale je pravda ze genetika je strašně dráha KKDUkouknot na cenik.
@oskárek59 a jakto že v jiných centrech se dělá pod ultrazvukem??vždyť jak můžou viďet kam ho dávají? každá máme jinou ďelohu! to mě jaksi štve, že to tam jen plcnou a je! co si píšu ješte a děvcaty tak to dělaj pod utz ![]()
@rossie0911
jo někde to dělaji pod UTZ..tady bohužel ne.
Doktorka mi říkala že to plánovaly ale prej se budou stěhovat a nevyplatilo by se jim to
dělat ![]()
tak pokud je doktorka zkušená nebála bych se..já paní doktorce věřím ![]()
@oskárek59 tak věřím taky teda doufám, ale každopádně je jasné, že pod utz to má větší jistotu! tohle je jediná věc, která mi v repro vadí! a kam se mají stěhovat?
Tak to teda koukám, že jak vkládají embyro, tak to nedělají pod ultrazvukem. Divala jsem se na youtube, jak to probíhá, a vždy to dělali při ultrazvuku. No to se jako zeptám doktora na to! ![]()
@rossie0911
Vloni jsem četla na netu i jsem se ptala a prej se budou stěhovat jen někam jinam v Brně…
ale kdy to netuším… ![]()
njn je to škoda s tím UTZ ale co my naděláme…
@kratjana Ahojky,tak jsem tady. Hodně jsem si toho tady zpětně pročetla a jsem ráda, že už mám trošku větší přehled…Ale i tak je toho hodně na co se budu do budoucna ptát…:-(. My budeme vědět 13.března, jaký bude postup léčby…:-( ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.