Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kikuška90 píše:
@kelynka To mi příjde jako blbost. Vem si, že třeba z 8 embryí jich bude dobrých 5 a špatných 3. A oni napřed budou testovat ty 3 špatný po jednomBy mě asi kleplo
Mne to přijde taky jako blbost. To vyšetření nějakou dobu trvá. A embryo rozmrazuji par hod před transferem. A někde jsem četla ze genetika embryí se v Česku nedělá ale posila se to do tramtarie.
@Kikuška90 Neni to blbost, chodila do Repromedy. Vysel jim druhy pokus.. Rozmrazili a otestovali a vlozili..
Rekla jim, ze nebude platit vsechny, kdyz je pak nemusi ani vyuzit..
@kelynka píše:
@Kikuška90 Neni to blbost, chodila do Repromedy. Vysel jim druhy pokus.. Rozmrazili a otestovali a vlozili..
Přesně jak píše @kratjana ta genetika nějakou dobu trvá, to embryo nemůže být tak dlouho rozmražené. Navíc 8 jich proplácí pojišťovna, nic platit nemusela.
@Kikuška90
ja si psala mail pani doktorce a ona mi odepsala kolik kousku mame na PGS..
nad 8.ks se plati za jedno tusim 1500kc.. ![]()
jinak my měli taktéž 8.a dobrých bylo 6.ks..
oni pokud toho maji moc vyšetřuji embrya postupně..
Nam napoprve vyšetřili 5.kousků ty byli zy 3.tydny hotove a pak dovyšetřily zbytek
a než byl KET tak byli vyšetřene všechny.
@kelynka píše:
Rekla jim, ze nebude platit vsechny, kdyz je pak nemusi ani vyuzit..
Je možný ze mela jinou pojišťovnu která toto neproplaci. Ja nevím pročjsem si myslela ze se ti posila kdovi kam. AAlejak psala kikus. Tak to taky mmusela byt Sazka do loterie. KdBy embryo bylo špatný tak užby za ten den uurčité nestihli rozmrazit další a ještě ho vyšetřit. Ale můžeme jen spekulovat jak to kamoska cely mela.
![]()
Měly a jak se cítíš? Menses už jsi mela? Ani se nenadejes a mas ketik. Ja ho třeba do ty doby než ty pujdes mít ani nebudu. Ty moje ovulace jsou k nicemu
![]()
@rossie0911 @kratjana
Holky na zítřek tfuj, tfuj, tfuj…ať je UTZ v pořádku
![]()
@oskárek59 dekuji. Jdu tam s tim ze ket bude pristi cyklus a to stymulovany.ale ozvu se a potvrdim to ![]()
@oskárek59 oskyyy, ty jdes vlastne na ketik ze. Takze i tobe tfuj, tfuj
nevim proc ale neco mi rika ze najdes dve carky… ![]()
@kratjana píše:
@oskárek59 dekuji. Jdu tam s tim ze ket bude pristi cyklus a to stymulovany.ale ozvu se a potvrdim to
Držím palce, aby folikul přeci jen povyrostl.
A když né, tak půjdeme v březnu spolu
![]()
@oskárek59 Kdyby 1500,– tak to vůbec neřeším, ale za každé nehrazené pojišťovnou je to 7.000,– ![]()
@Kikuška90
vážně??? já mám pocit, že nám říkala doktorka 2000kč za každé nad 8.ks ![]()
ale to vážně jen tuším..už je to víc jak půl roku…
@kratjana píše:
@oskárek59 oskyyy, ty jdes vlastne na ketik ze. Takze i tobe tfuj, tfujnevim proc ale neco mi rika ze najdes dve carky…
Děkujůůů
![]()
už se na zítra těším..
zítra určitě napiš ![]()
@kratjana a m dvě zítra uvidíme! napíšeme si, na kolik jdeš? já 11:45 ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.