1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3647
26.2.15 12:41

Holky oni nedoporučují zavádět dvě a to proto že je to rizikový. Může se stát že když se obě chytí tak to jedno to třeba vzdá a stáhne i to druhý. Nebo předčasný porod. Plod nemusí být vyvinutý. Třeba Kelynka by vám mohla vyprávět. :( a prý to nijak nezvyšuje úspěšnost. Je lepší si ty dvě embrya rozhodit do dvou transferu. UÚspěšnost je tam prý až o 25% lepší. Tyto info mám primáře z Heliosu. CChtěla jsem vědět nnázor nněkoho jiného. Řešila jsem to v prosinci po biochem. tehu. Rozmyslela jsem si to a opravdu si nechám zavést jedno. MMyslím ze je to opravdu nejlepší i z toho důvodu ze jiný cyklus můžeš mít třeba ještěo nněco lepší sliznici. No toť můj názor.

Jinak Kikusko gratuluji k mrazackum ;) já taky mela šest z 8 :) kdy ma přijít menses? U me cca 9.3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
26.2.15 12:49

@kratjana Pokud to jedno vzdá, tak na druhé to vliv nemá. To říkal Dr před rokem a Tokareva nám to ted potvrdila, nemají na sebe vliv. A ano vím, že je to rizikové, ono je to vlastně „špatně“ mít dvojčata. Ale zkusíme je přesvědčit, na těch dvou si stojíme a myslím, že zakázat nám to nemůžou. Jooo kdyby byla jistota, že embryo po PGS se uchytí, ale když to vidím, tak chceme prostě zkusit rovnou dvě než 2× KET.
A děkuji :hug: :hug: Poslední Utrouš jsem vysadila ted v pondělí, tak čekám MS každým dnem. Snad nám březen bude přát :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
26.2.15 13:06

@kratjana
Máš pravdu v Heliosu by ti dvě embryjka nedaly oni jsou v tomhle tvrdí..
vždy zavádí zásadně po jednom..
ale znám spoustu dvojčátek po IVF a většinou holky úspěšně donosily a porodily..
i když vím, že to tak nemusí být vždy..
já jsem třeba příklad toho, že i přes PGS jsem měla ZT.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
26.2.15 13:27

O tom vlivu na to druhy jsem to četla i na různých webových stránkách. Ale jde i o to ze je úspěšnost vyšší přizzavádění po 1embryu. Oni to nedoporučují nikde to zavedení 2embryi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
26.2.15 13:48

@kratjana To je podle mýho kec, že není vyšší šance při dvou. Vem si, že máš dvě embrya a to jedno je dobrý a jedno špatný. Jdeš na první KET zavedou špatný - nedopadne to. Jdeš na druhý KET zavedou dobrý a seš těhotná. A NEBO jdeš na KET dvou těhlech embryí a jedno se chytí a jedno ne a seš těhotná z první :)
Nedoporučují se 2 embray hlavně proto, že těhoteství s dvojčaty je rizikové samo o sobě a proto, že je pořád určitá šance, že jedno embryo se může rozdvojit a trojčata už nejsou rizikový, ale průser :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
26.2.15 13:58

@Kikuška90 ano tj další proč je to rizikové. Ale taky každý měsíc mas jinak připravenou sliznici.. Holky už toho nechme nebo su závěsu taky dvě :D

Oskarku co test? Testis? Jr ještě brzo vid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
26.2.15 15:11

@Kikuška90 ja nejdříve chtela take zavést dvě, ale důrazně me pred tim v Repromede varovali a nedoporucovali..nakonec nám zbyl jen jeden bojovník po PGS, takze jsme to dále neřešili…ted zpětne kdyz to vse vidím v tehotenstvi bych do dvojčat nesla ani náhodou…clovek se tolik modlí za to jedno miminko, at je vporadku..s dvojcatama je tam těch rizik fakt hodne a kolem me je spousta pripadu, kdy to nedopadlo dobre..takze za me ne…ale chapu to, premyslela jsem stejne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
26.2.15 16:47

@Kikuška90 krásný výsledek, přeji hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
26.2.15 16:48

Holky už mám vysledky genetiky. Myslím, že to dopadlo dobře v konečné zprávě je napsané, že je vše v normě, ale určitě to budu vědět v utery, kdy půjdu k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
26.2.15 17:19

@kratjana
na test je ještě moooc brzy…dnes teprve 6.den.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
26.2.15 17:30

@oskárek59 moc drzim palce :palec: ja testovala uz 6. den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
26.2.15 17:30

No koukám, že v březnu bude v tý Repromedě narváno :-D
@kratjana @rossie0911 Tak pokud u mě ke KETu dojde, bude taky stimulovaný, protože moje milé tělo se prostě rozhodlo, že ovulace je pro něj naprosto zbytečná, že ji k životu nepotřebuje. Takže v mých 31 letech jsem ovulací nepolíbená :? (teda minimálně od doby, od které se ji snažím sledovat). Takže v březnu holky hodně štěstí, musí nám to vyjít. Doufám, že mi v úterý řeknou, že to půjde a očekávám MS kolem 9.března, tak se potom budu moct vrhnout na přípravu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
26.2.15 17:46

@Petitchat
minule byl mini dušík až 10.den takže dřív testovat nechci…
jinak děkuji… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
26.2.15 20:36
@missy-m píše:
No koukám, že v březnu bude v tý Repromedě narváno :-D
@kratjana @rossie0911 Tak pokud u mě ke KETu dojde, bude taky stimulovaný, protože moje milé tělo se prostě rozhodlo, že ovulace je pro něj naprosto zbytečná, že ji k životu nepotřebuje. Takže v mých 31 letech jsem ovulací nepolíbená :? (teda minimálně od doby, od které se ji snažím sledovat). Takže v březnu holky hodně štěstí, musí nám to vyjít. Doufám, že mi v úterý řeknou, že to půjde a očekávám MS kolem 9.března, tak se potom budu moct vrhnout na přípravu.

tak to jsme na tom úplně stejně. budeš mít stimulované ket? Ja jo. 2× po sobě nebyla ovulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
26.2.15 20:38
@kratjana píše:
tak to jsme na tom úplně stejně. budeš mít stimulované ket? Ja jo. 2× po sobě nebyla ovulka

Ted ČTÚ ze stimulované ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.