1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3113
4.3.15 18:08

A pomohla ta akupunktura k udržení embyjka???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
4.3.15 18:10

To mě mrzí fakt, že se na všem tak vydělává!!!A ještě k tomu, když je to přímo v Repromedě. Jak napsala Oskárek že někde to dělají za 350 kč na hodinu. Myslím si, že je to spíše ostuda, že to v Repromedě stojí tolik. Měli by si vážit svých pacientek!!!To je fakt mazec. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
4.3.15 18:17

@adrusenkaaa
mě bohužel asi ne..test negativni.Ale jak mi řikala pani co děla tu akupunkturu u nás je potřeba
jit na ni alespoň 6-8.krát..ja pak už nemohla protože jsem omarodila.
A do te Repromedy dochazi nějaka pani na tu akupunkturu jen když si ji někdo vyžádá to jsem
takhle četla. Ale je fakt, že zadařit se třeba může každa jsme jiná a co nezabralo jedné druhé může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
4.3.15 20:18

Holky uvidíme, musím veřit, je to náš poslední mrazáček a musím říct, že IVF nás dostalo finančně na kolena, takže druhé si nemůžeme už během tohoto roku dovolit… @oskárek59 uvidíš, ještě to není 14.den, ne? MS nedorazila ani trošek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
4.3.15 20:20

@adrusenkaaa to je hnus no, šílené rozdíly oproti jiným klinikám, ale daleko větší úspěšnost… jak jsi na tom ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
4.3.15 20:28

@Mattu Já jsem na tom tak, ještě včera u doktora… dostala jsem ms o týden dříve, a chytil mě močak v sobotu, koupila jsem si kapky a ulevilo se mi, tak mi doktor předespal antikoncepci, abych nemusela na ms čekat měsíc a udělal mi pro jistotu zase další vyšetření. V pondělí si jdu pro výsledky. ALe dneska ms skoro žádná. tak nevim, jestli si mám zitra vzít antikoncepci. Takže tento měsic doufám, začnu stimulovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
4.3.15 20:31

@Mattu
ne, ne MS ještě nedorazila ale urçitě to drží utrouš..
njn nás tohle druhé IVF stálo už cca 60.000 tisíc..je to mazec tenhle byznys… 8o
ale na 100% vim že pokud by muselo být dalši kolo IVF tak nebude v Repromedě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
4.3.15 20:47

@adrusenkaaa ajéééj, já tedy naštěstí na močák netrpím, nevím ani co to je :) naštěstí, ale snad se ti uleví a rychle stimulovat :) jinak Estrapatch mě spálil kůži na břiše, chce to fakt lepit na jiná místa a ne dokola na jedno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
4.3.15 20:51

@oskárek59 no my jsme u druhého KETu v 1.IVF a už jsme přes 60tisíc, hodně jsem doplácela poprvé za injekce, ptz na moji váhu mi nestačilo, co mi uhradila pojišťovna a vzhledem ke špatným výsledkům spermiogramu mého chlapa jsme nechávali dělat ICSI+PICSI, takže tak…Do toho jsme ještě předělávali barák, takže hrůza děs… A to jsi ani nezašpinila? já minule špinila už 9.den, já bych tomu věřila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.15 21:32

Já také chodím na akupunkturu v Brně a cena za jednu hodinu je jen 280 a s moxou jen 310 a chodím před ET a po něm dle toho jak se to dá časově zvládnout. jen jedu do Kr. pole a cena nízká když čtu za kolik to mají oni. Mě vadil i ten poplatek za stacionář. byl to můj nejdražší hotel v životě za dvě hodiny ležení.

• Citovat
  • Upravit
2903
4.3.15 21:36

@Mattu
nešpinim ani nic jineho ale test dnes 12.den negativni..bolesti na MS už mám asi 3.dny
ale jak ŕíkám drži to utrogestan…
u 1.IVF jsem taky špinila 9.den…
nejlepši na všem je když si píšu s holkama z jiné diskuze o cenách…
jsou to mega rozdíly..jinak my měli taky ICSI+PICSI a dávky gonalu 225IU..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
4.3.15 21:54
@Anonymní píše:
Já také chodím na akupunkturu v Brně a cena za jednu hodinu je jen 280 a s moxou jen 310 a chodím před ET a po něm dle toho jak se to dá časově zvládnout. jen jedu do Kr. pole a cena nízká když čtu za kolik to mají oni. Mě vadil i ten poplatek za stacionář. byl to můj nejdražší hotel v životě za dvě hodiny ležení.

A kolik jsi platila za dvě hodiny leženi??Budu hádat 2000 kč? Oni se fakt dělají z nás srandu.Jsou trapní jak na všem vydělávají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
4.3.15 21:55

@oskárek59 A jaké mají holky ceny v jiných klinikách? Jsou levnější nebo dražší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.15 22:21

Hádám, že většina levnější co 8)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.3.15 09:15

Jo já na stacionáři ležela po opu 2 hodiny a chtěli v Repromedě 1000 kč. to jsem nikdy v žádném jiném Car neplatila vše už bylo v těch cenách a mám toho za sebou dost 8 IVF a nyní se konečně přišo na to kde je chyba v imunologii partnera a to se na to přišlo až na 4 imunologii. Kamarádka už vše také v Repromedě zrušla měla několik ETů a přišla tam o 4 děti a pak už i ty zamražené zrušli. Protože se jí to nakonec podařilo přirozeně. neměla už chut dávat 200 tisíc za další pokus s PGD. Protože ji toto nikdy na ZP nenavrhly i když mohli měla VVV a vždycky nějaký genetický problém ve výsledku. Jinde je IVF za pusu jen 16 tisíc + léky tam půjdu ted.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.