Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@martina.888 píše:
Něco aby mi vyrostly vajíčka na odběr
Jo to vím
Myslela jsem, jestli víš co konkrétně.
Ty stimulační léky jsou v peru, to je mini jehlička - pohoda
Cetrotide (proti prasknutí folikulů předčasně) je už klasická jehla, ale než ta jehla mi dělalo problém, že toho bylo hodně, takže se mi po každým píchnutí udělala boule a pak ještě nastala reakce - měla jsem to celé červené a hodinu mě to svědilo a štípalo dohromady
Ale bylo mi řečeno, že taková reakce je u některých normální
![]()
Holky kdo je tady správce? Já bych tady netrpěla žádný anonym. Všechny jsme se ukázaly, tak proč ne každý. Přece se nikdo nemusí za nic stydět.
Holky já anonyma tak trochu chápu. Ja taky platila za dvouhodinový pobyt litr. A myslím ze Repromeda je opravdu dražší. A to není názor jen můj. Mám první ivf a jsme na 70tisicich z toho mámjen dva klety. Jeden hradila pojišťovna pac jsem neměla et a jeden jsem platila já. Dr nás přesvědčila at si při platí. e 15tisic za oplození navíc deseti vajíček. A když do pátého dne došlo v pořádku 14embryi tak nám všechny zamrazit nechtěli PAC jsme u 8z nich měli pgs. Jedna řekla ze to nejde a když už bylo pozdě tak jsem se dozvěděla ze to jde. Tohle me strašně zklamalo. Nezlobte se na me, tohle je můj názor. Kolikrát su myslím ze jim nejde o pacientky jak o peníze. A důvod proč tam chodim? Moje dr s nimi spolupracuje takže nemusím na veškerý do Brna ale stačído zZnojma.
@Kikuška90
Holky tak prd..dnes už dorazila MS..
ale tak ještě máme mrazáčky tak zatím to beru celkem v klidu..
i když slzička ukápla
![]()
@oskárek59 Jéééééj, to mě mrzí
Vůbec se Ti nedivím, já bych to taky obrečela
Půjdete do dalšího KETu hned??
@Kikuška90
ne, ne chci jít duben/květen
teď na chvíli do práce, myslet na něco jiného zajet si někam zarelaxovat a pak další KET..
hlavně už nechci nic plánovat, když si to člověk naplánuje vždy se něco vy.ere
![]()
@oskárek59 Dobrej nápad, odpočineš si, tělo zregeneruje a pak hurááá na další pokus
![]()
@Kikuška90
jo, jo dám i nějaký lehký detox, jaro si o to přímo říká ![]()
a moje tělo taky nepohrdne nějakou očistnou kůrou…
@oskárek59 Ale nééé, to mě mrzí
Taky bych to obrečela. Ale ještě máte mrazáčky. Tak si krásně odpočiň, načerpej síly fyzické a hlavně psychické a potom hurá do toho. Posílám ![]()
@oskárek59 Děkuju
Začínám být strašně nervózní. Včera jsem dobrala Duphaston, tak čekám, kdy přijde MS a mám pocit, že všechno strašně trvá. To budou ještě muka ![]()
@missy-m
já začala včera špinit a dneska už to vypadá, že se „mrcha“ rozjíždí..
hlavně buď v klidu a nenervuj se.. ![]()
já vím lehce se řekne hůř udělá co.. ![]()
Dnes jsme byli v repromede, mám smíšené pocity…máme jedno zdravé dítě přírodní cestou a pak třikrát potrat…budou nám dělat spermio, genetiku, hormony, imuno…když mi něco zjistí co se da léčit musím podstupovat IVF nebo to zkusit po vyléčení přírodně?…oni budou tlačit do IVF?…nějak se s tím nemůžu smířit…
@Ninusenka
Pokud něco zjistí tak asi IVF..ale pokud by to šlo přeléčit snad by to mohlo jít přirozeně..těžko říct.
Rozhodující bude ta genetika a imuno.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.