1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19198
5.3.15 19:14
@martina.888 píše:
Něco aby mi vyrostly vajíčka na odběr

Jo to vím :mrgreen: :mrgreen: Myslela jsem, jestli víš co konkrétně. ;) Ty stimulační léky jsou v peru, to je mini jehlička - pohoda :palec: Cetrotide (proti prasknutí folikulů předčasně) je už klasická jehla, ale než ta jehla mi dělalo problém, že toho bylo hodně, takže se mi po každým píchnutí udělala boule a pak ještě nastala reakce - měla jsem to celé červené a hodinu mě to svědilo a štípalo dohromady :zed: :zed: Ale bylo mi řečeno, že taková reakce je u některých normální :pankac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
5.3.15 21:42

Holky kdo je tady správce? Já bych tady netrpěla žádný anonym. Všechny jsme se ukázaly, tak proč ne každý. Přece se nikdo nemusí za nic stydět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
6.3.15 08:41

Holky já anonyma tak trochu chápu. Ja taky platila za dvouhodinový pobyt litr. A myslím ze Repromeda je opravdu dražší. A to není názor jen můj. Mám první ivf a jsme na 70tisicich z toho mámjen dva klety. Jeden hradila pojišťovna pac jsem neměla et a jeden jsem platila já. Dr nás přesvědčila at si při platí. e 15tisic za oplození navíc deseti vajíček. A když do pátého dne došlo v pořádku 14embryi tak nám všechny zamrazit nechtěli PAC jsme u 8z nich měli pgs. Jedna řekla ze to nejde a když už bylo pozdě tak jsem se dozvěděla ze to jde. Tohle me strašně zklamalo. Nezlobte se na me, tohle je můj názor. Kolikrát su myslím ze jim nejde o pacientky jak o peníze. A důvod proč tam chodim? Moje dr s nimi spolupracuje takže nemusím na veškerý do Brna ale stačído zZnojma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
6.3.15 09:12

@oskárek59 Tak co?? :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
6.3.15 11:40

@Kikuška90
Holky tak prd..dnes už dorazila MS..
ale tak ještě máme mrazáčky tak zatím to beru celkem v klidu..
i když slzička ukápla :| :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
6.3.15 11:49

@oskárek59 Jéééééj, to mě mrzí :hug: :hug: Vůbec se Ti nedivím, já bych to taky obrečela :oops: Půjdete do dalšího KETu hned??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
6.3.15 11:59

@Kikuška90
ne, ne chci jít duben/květen
teď na chvíli do práce, myslet na něco jiného zajet si někam zarelaxovat a pak další KET..
hlavně už nechci nic plánovat, když si to člověk naplánuje vždy se něco vy.ere :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
6.3.15 12:10

@oskárek59 Dobrej nápad, odpočineš si, tělo zregeneruje a pak hurááá na další pokus :pankac: :pankac: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
6.3.15 12:14

@Kikuška90
jo, jo dám i nějaký lehký detox, jaro si o to přímo říká :pankac:
a moje tělo taky nepohrdne nějakou očistnou kůrou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
6.3.15 12:44

@oskárek59 Ale nééé, to mě mrzí :( Taky bych to obrečela. Ale ještě máte mrazáčky. Tak si krásně odpočiň, načerpej síly fyzické a hlavně psychické a potom hurá do toho. Posílám :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
6.3.15 12:48

@missy-m
DĚKUJI MOC :hug: :hug:
tobě přeji úspěšnější KET.. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
6.3.15 12:51

@oskárek59 Děkuju :-) Začínám být strašně nervózní. Včera jsem dobrala Duphaston, tak čekám, kdy přijde MS a mám pocit, že všechno strašně trvá. To budou ještě muka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
6.3.15 13:07

@missy-m
já začala včera špinit a dneska už to vypadá, že se „mrcha“ rozjíždí..
hlavně buď v klidu a nenervuj se.. :hug:
já vím lehce se řekne hůř udělá co.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.3.15 16:04

poradte prosim

Dnes jsme byli v repromede, mám smíšené pocity…máme jedno zdravé dítě přírodní cestou a pak třikrát potrat…budou nám dělat spermio, genetiku, hormony, imuno…když mi něco zjistí co se da léčit musím podstupovat IVF nebo to zkusit po vyléčení přírodně?…oni budou tlačit do IVF?…nějak se s tím nemůžu smířit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
6.3.15 16:10

@Ninusenka
Pokud něco zjistí tak asi IVF..ale pokud by to šlo přeléčit snad by to mohlo jít přirozeně..těžko říct.
Rozhodující bude ta genetika a imuno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.