Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kratjana
Já se vracím do práce po 2.měsících marodění..chvilku si tam pobudu a pak zkusíme další KET..
@Mattu
na sobotu držím palce
![]()
sliznici před KET jsi měla 16mm?? jak to víš??
v den KET-u už UTZ nedělají.. ![]()
@Kikuška90 prodavam v trafice v kauflandu. Opravdu se tam clovek nezastavi. Kazdy den zbozi. Plno lidi, fakt nenni cas ani na pokec kolikrat. Plno prace kolem. nemyslim si ze by bylo idealni jit po ket do prace :'(
@oskárek59 na UTZ jsem byla v pátek a KET byl v úterý, jelikož jsem den před ET vyměnila nálepky, myslím si, že žádný rozdíl tam nebyl…
@Mattu
tak to jo..já měla nestimulovaný KET tak proto se ptám..
protože tam jdeš týden před transferem a pak už sliznici nikdo nekontroluje..
@kratjana já úplně zírám, že tě nechala mudr.tak dlouho doma, mě hned hnala do práce, myslela jsem, že si odpočinu aspoň týden po zjištění, že se to nepovedlo a ono to nešlo, neměla prý důvod mě nechávat doma, že to musí oddůvodňovat…
asi to záleží na doktroech, jak se s nimi domluvíš…
@oskárek59 no mě Mudr. v pátek oznámila, že SO, NE, PO budu zavádět Utroš, v PO přelepím a v úterý jdu na to
byl to fičák
ale ono možná lépe, neměla jsem tolika času přemýšlet ![]()
@Mattu
opravdu to asi záleží na doktorovi, já mám v tomhle zlatého doktora říkal mi, že mě nechá v klidu doma a ať dojdu až budu chtít jít do práce..
@Mattu
já užívala jen utroš 5.dnů před KET-em a nic víc..
až ode dne KET jsem píchala clexane na ředění krve..
ale jo máš pravdu nejlepší je nad ničím nepřemýšlet ![]()
Jsem nervozni z toho ze jsem to jeste nedostala, jak je to mozny? To telo si se mnou pekne zahrava.
@kratjana Jé, to jsme dvě
Já myslela, že po dobrání Duphastonu to dostanu do 3 dnů. Dnes 5. den a furt nic.
@oskárek59 Tak to je skvělé, můžu říct, že v říjnu bych to brala si odfrknout
Já si před 1.Ketem také záváděla jen Utroš…
@Mattu
jo a já se tě chci zeptat jaké že bylinky jsi to dostala od paní co ti dělala akupunkturu?? je to čaj nebo tabletky? a jak se to jmenuje??
Holky, koukala jsem na ten testík od Repromedy RapiClearDirect, že se může dělat od 5.dne po oplodnění, zkoušela jste to některá dřív jak 10.den?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.