1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
251
13.3.15 17:32

@kratjana jo, dnes jsem 10.den, ještě nepanikařím, holky prostě uvidíme ;) @adrusenkaaa nechám to teď být :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
13.3.15 17:38

@kratjana ananas? já četla jhodně pomerančů, má velké množství listovky, tak každý den vymačkám 2 kusy v odšťavňovači, někdy si dám i s grepem :) ananas tedy také nemusím :) a bacha na to vyčůrání, mi třeba řekla mudr že se mám jít vyčůrat, každá jsme jiná a ve vnitř to máme jiné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
13.3.15 18:42

Já jsem jedla ananas, pila vodu s citronem a holky ještě psali, že je dobrá i sladká chilli omáčka :nevim:
a před KET jsem se taky byla vyčůrat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
13.3.15 19:23

Ja prave cetla nazory ze v nekterych carech to i doporucuji-necurat :think: jj jeste ten citron. O pomeranvich jsem neslysela, ale ja je miluji a delam si taky dzusika :-) vcera jsem tchyni delala sto venecku z odpalovaneho testa a ona mi za to dovezla igelitku mandarinek, ze si to mam vymackat. No reknu vam ze se to delalo na h…o :-) :-) :-) :-) ale bylo to dobry. To mi tak pripomina ze jich mam spoustu jeste ve spizi, takze jsi jdu vytahnout robota a hura na to..

Jake mate plany na vikend?

@Miss-y tak co menses, spineni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
13.3.15 19:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
13.3.15 20:28

@kratjana Já džusy valím každý den, je to dobrý po ránu, pak mám energie jako blázen ;) dneska mě od odpoledne bere podbříšek jako sviňa, přesně v prostředku, byli jsme objednat prstýnky a myslela jsem, že ani nedojdu domů, snad ta mrcha červená nedorazí… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
13.3.15 22:18

@kratjana Furt nic. Ona snad čeká na kolkovanou žádost, nejlíp s podpisem prezidenta :pocitac: No uvidím o víkendu.
Teď jsem docela rozhozená ze sebe. Byla jsem se ostříhat a řekla si, že to chce změnu. Tak jsem to nechala vzadu hooodně ostříhat a holky, jsem asi magor, ale já už to doma třikrát obrečela :roll: :roll: :roll: Prostě magor. Tak si říkám, že takový stavy, že to už prostě musím dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
13.3.15 22:52

@Mattu Mattu ty to nesmis dostat, ja pak nebudu mit nadeji!!! A hlavne bych vam to prala. Kdy prijde den kdy se budeme tesit z tehotenstviii??? Boze!!! Na zacatku ivf jsem si nemyslela ze to bude po psych. strance tak tezky :-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
13.3.15 22:57

@missy-m taky cekam, nic se nedeje. A nemuzes byt tehotna? Jak dlouho mas zpozdeni? Delala sis test?

Holky myslim ze se uz nejakou dobu neozvala @Rossie nebo jak ma tu presdivku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
13.3.15 23:03

@rossie0911
Kde jsiiii? Kde jsiiii? :-) :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
14.3.15 09:41

@kratjana Kratjanko, já první KET nezvládla hlavně po psych. stránce, úplný kolaps… Teď byl se mnou doma hodně můj chlap, kamarádky a furt si pouštím nějaký vtipný videjka a směju se ;) já tomu věřím, že to dopadne, musí, není jiná možnost :) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
14.3.15 12:15
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
14.3.15 12:39

@kratjana Tak u nás by těhotenství byl hotový zázrak, takže to mě ani nenapadlo. Ovšem ani už nemusí. Ráno se konečně MS ráčila dostavit, tak už jsem oblepená náplastěma a jsem zvědavá, jak to bude probíhat. Jen si na ně musím zvyknout, asi jsem jednu blbě nalepila a táhne mě.

Holky, stimulovaly jste některá náplastěma? Jsem se zapomněla zeptat, jestli s tím můžu chodit cvičit. Aby se to třeba neodlepilo, když se zpotím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
14.3.15 13:11

@kratjana Peníze jsou svinstvo fakt, ale nás to taky čeká, jak půjdu na nemocenskou. uvidím jak se budu cítit při píchání injekci, ale ja dělám i noční, takže pochybuji, že to zvládnu, budu raději doma v klidu. Já si právě že myslím, že ivf je psychicky náročné. Hlavně, když to nedopadne, to je to největší zklamání. Já jsem tedka tak citlivá, skoro každý den mi ukápne slza pomyšlení na naše dětatko. Já už psychicky slábnu, už potřebuji at se to někam pohne a ja si začnu píchat ty hormony. Jím antikoncepci proti srti, odpočítávám kolik mi zbývá tabletek, a když se to tedka při ms nerozjede to ivf, tak už tu antikoncepci nechci.CHci to aspon přirozeně zkoušet, višjak vždycky je tady naděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
14.3.15 13:14

@Mattu první ket jsi psychicky nezvladla? Ale zvládla, otřepala jsi se, a šla na další pokus. Jsi silná žena. Všechny ženy co podstoupí umělné oplodnění jsou pro mě SKUTEČNE ŽENY, a klobouk dolů před nimi. U tebe to výjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.