1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3647
18.3.15 21:25

Psala: ano zub si můžete nechat umrtvit a pokud bude potřebaantibiotikum mmůžete jakékoli z penicilinove rady. A mmám pocit UE jsem něco brala. Bylo to obdobíkdy jsem zzačalapichat gonal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
19.3.15 18:25

Ahoj holky, bohužel se k vám musím přidat, taky nepatřím mezi štastlivce, kteří otěhotní přirozeně a čeká mě IVF v Repromedě.
Doufám, že je tady spousty z vás, kterým repromeda nadělila miminko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
19.3.15 18:56
@hyppytime píše:
Ahoj holky, bohužel se k vám musím přidat, taky nepatřím mezi štastlivce, kteří otěhotní přirozeně a čeká mě IVF v Repromedě.
Doufám, že je tady spousty z vás, kterým repromeda nadělila miminko :)

Ahojky
mě zatím ne ale víru neztrácím :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
19.3.15 19:25

@kratjana tak můj doktor s nimi spolupracuje, takže musí vědět, zda mi ty antibiotika mužou během stimulace ublížit. Určitě ví co dělá, takže mu věřím. a na jiném foru psaly ženské, že taky měly antibiotika a dokonce i preventivě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
19.3.15 19:27

@hyppytime Ahoj vítám tě mezi nás. A jaký je u Vás problém, že nemůžeš otěhotnět? A jak dlouho to víte? Už jsi se s tím smířila? A jak jak dlouho se snažíte o miminko? To je otazek… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
19.3.15 20:12

Ahooooj slečny!!! ;)

Tak zítra rodí budoucí švagrová a tchyně z toho dělá… Rodí plánovaným cisarakem. Ja teda nnevím. Ale plaší tak že me by v tu chvíli ani trochu neutesila… Chápu je to její první vnouče ale…

Holky kdo ma tedy plánovaný ket et?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
19.3.15 20:16

@adrusenkaaa Ahojky :)
Snažíme se cca rok a půl :) není to tak dramatické.
Ale já mám endometriozu, mám za sebou druhou operaci.
A přítel má katastrofální spermio :D takže jsme celkem špatná dvojka.
Mám 29let, dříve jsem to hrozně řešila, že se nedaří a už jsem se s tím tak nějak smířila a vůbec to neřeším.
Tak doufám, že budu i tak v klidu, když půjdu na ivf :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
19.3.15 20:44

@hyppytime marná snaha o dítě je strašně psychicky náročné. My se snažíme rok, a za pár dni by mělo začít první ivf, mám tedka nějakou bakterii, až se vyléčí tak můžeme zahájit. Už aby to bylo za mnou. Pořád na to musím myslet. Už máš veškerá vyšetření za sebou?(genetika, hormonální profil…) A kdy se budeš asi tak chystat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
19.3.15 20:59

@hyppytime já tě taky vítám ;) my máme taktéž špatný spermio. Ja bych mela byt OK Jen jsem ted nneměla dvakrát ovulaci :( a to naštve když se chystas na ket.

Omluv diakritiku. Píšu z mobilu a neresim to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
20.3.15 11:08
@adrusenkaaa píše:
@hyppytime marná snaha o dítě je strašně psychicky náročné. My se snažíme rok, a za pár dni by mělo začít první ivf, mám tedka nějakou bakterii, až se vyléčí tak můžeme zahájit. Už aby to bylo za mnou. Pořád na to musím myslet. Už máš veškerá vyšetření za sebou?(genetika, hormonální profil…) A kdy se budeš asi tak chystat?

To máš pravdu, je to psychicky náročné, první rok snahy jsem neřešila nic jiného, jen to jestli otěhotním. Ted užjsem se uklidnila. Smířila se s tím, že přirozenou cestou žádné dítě nebude, takže nežiju od cyklu k dalšímu cyklu :roll:
Mám za sebou vše, hormon. profil, imuno, genetiku.
Jsem ted tři týdny po operaci, takže doktor říkal, že musíme dvoje měsíčky počkat a pak do toho můžeme jít ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
20.3.15 11:10
@kratjana píše:
@hyppytime já tě taky vítám ;) my máme taktéž špatný spermio. Ja bych mela byt OK Jen jsem ted nneměla dvakrát ovulaci :( a to naštve když se chystas na ket.Omluv diakritiku. Píšu z mobilu a neresim to :)

Co je to prosím Tě to KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
20.3.15 11:14

@hyppytime
Transfer rozmraženého embryjka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
20.3.15 11:41

Ano ano transfer rozmrazeneho embrya ;)

Holky koukate na zatmění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
20.3.15 11:41

Právě dopecený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
20.3.15 11:45

@kratjana Jo už to u tebe čtu, tak to vážně naštve :roll:
Se omlouvám holky, ale vůbec jsem se o to nikdy nezajímala, takže furt přesně nevím co a jak a z těch všech názvů jsem paf :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.