Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@rossie0911 ty jsi myslim mluvila o dovolene a ja na to zapomnrla a myslela si ze jsi na nas zanevrela.
takze cekas na mesicky a pak tedy ket. Ja mesicky dostala opozdene az 42.DC. byla jsem na vyvolavacce. Ted uz jsem myslim 7.dc a ptisti pondeli jdu na kontrolu. Mam stimulovany ket takze ted lepim naplasti
Jo holky volala jsem na postu a dopus mi preposlou na jinou adresu! tam kde se zdrzuji a je to dopis z prace. 18.jsem psala mzdivce maila o zaslani vyplatnic a evidencniho listu co jsem ztratila. myslela jsrm ze to poslou do prace…
Já byla v egyptě, tak jsem si fakt odopočinula! jinak necím zda fojde menstruace když jsem tak dva dny špinila, co myslíte? raději čekat na klasickou menses? jinak mám taky ty náplasti, to je asi nějaký nový busines
a co ty oskarku? jinak kratjana dřzím pěsti ![]()
Dobré ráno holky ![]()
Jen k těm perům, je to zcela stejná kvalita, tam není žádný rozdíl. Jen je to pro ženu pohodlnější to pero, jednak, že to nemusí sama míchat a jednat, že ta injekce působí tak nějak decentněji, nebo jak bych to řekla.
Já jsem tohle vůbec netušila, až mě to řekla kamarádka, které byla na ivf v reprofitu. Tam ji přímo dali na výběr, rozdíl je pouze v ceně a v tom, že si to teda ty musíš sama namíchat, ale to je prý to nejjednodušší.
Já jak půjdu na IVF tak se na to určitě zeptám, jaký je přesný cenový rozdíl.
A dá se o tom přečíst i zde na emiminu, že ty pera jsou tahání peněz ![]()
@oskárek59 Oskárku za jak dlouho po operaci jsi prosím byla v lázních?
Já budu také žádat o lázně, tak mě zajímá za jak dlouho to asi schválí a kdy by se to tak asi uskutečnilo. Chtěla bych, aby to bylo ještě před IVF.
Teda holky vy jste se rozjeli
Co řešíte s injekcemi/pery?.. Jako, že pera jsou dražší? To mi příjde logické, když to má člověk už namíchané, nemusí do sebe píchat kdovíjak dlouhou jehlu a celkově je to praktičtější. V Repromedě si ale vybírat nejde, ne? Některý léky mají v peru a některý jako injekce… spíš by mě zajímalo jaký je mezi těmi léky rozdíl
![]()
@hyppytime píše:
Dobré ráno holky
Jen k těm perům, je to zcela stejná kvalita, tam není žádný rozdíl. Jen je to pro ženu pohodlnější to pero, jednak, že to nemusí sama míchat a jednat, že ta injekce působí tak nějak decentněji, nebo jak bych to řekla.
Já jsem tohle vůbec netušila, až mě to řekla kamarádka, které byla na ivf v reprofitu. Tam ji přímo dali na výběr, rozdíl je pouze v ceně a v tom, že si to teda ty musíš sama namíchat, ale to je prý to nejjednodušší.
Já jak půjdu na IVF tak se na to určitě zeptám, jaký je přesný cenový rozdíl.
A dá se o tom přečíst i zde na emiminu, že ty pera jsou tahání peněz
Pry dobre rano
je pravda ze ja taky vylezla v 11
![]()
@rossie0911 píše:
Já byla v egyptě, tak jsem si fakt odopočinula! jinak necím zda fojde menstruace když jsem tak dva dny špinila, co myslíte? raději čekat na klasickuznses? jinak mám taky ty náplasti, to je asi nějaký nový businesa co ty oskarku? jinak kratjana dřzím pěsti
Mne to taky prijde divny ze nas tu je najednou tolik co budou mit stimulovany ket s naplastima. Proc to mas vlastne ty? Sem si ty naplasti blbe nalepila, asi jsem si odne napla kuzi a delaj se mi strupy na kraji.
@kratjana Hele já budu mít třeba taky stimulovaný KET, ale Dr. mi dala na výběr. Že pokud chci, můžeme počkat jestli další měsíc bude sliznice vysoká. Pokud čekat nechci, tak dostanu náplasti a KET bude na 100%. A já čekat nechci
Navíc budu klidnější když vím, že se mi ta sliznice těma náplastma udrží a embryjku to pomůže, než spoléhat na přírodu ![]()
@Kikuška90 píše:
@kratjana Hele já budu mít třeba taky stimulovaný KET, ale Dr. mi dala na výběr. Že pokud chci, můžeme počkat jestli další měsíc bude sliznice vysoká. Pokud čekat nechci, tak dostanu náplasti a KET bude na 100%. A já čekat nechci![]()
Navíc budu klidnější když vím, že se mi ta sliznice těma náplastma udrží a embryjku to pomůže, než spoléhat na přírodu
Kdyby me netlacil cas tak radeji v nativu! Ja ted dvakrat nemela ovulaci proto naplasti. Sliznice by mela byt ok.jen by mela byt s naplastima lepsi. Behem lepeni naplati pry ani k ovulaci nedojde ale jde pr o to ze sliznice bude kvalitnejsi, hustsi.
Olky a jakou mate davku nalepovani? Ja kazdy 4.den 4 naplasti. Modlim se aby to vyslo ale moc szimulovanemu ketu neverim
@kratjana Já mám 3 náplati a přelepuji každý 7. den všechny tři vždycky.
@kratjana píše:
Olky a jakou mate davku nalepovani? Ja kazdy 4.den 4 naplasti. Modlim se aby to vyslo ale moc szimulovanemu ketu neverim
Jak to myslíš, že stimulovanému KETU nevěříš? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.