1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19198
23.3.15 15:10
@adrusenkaaa píše:
Holky a myslíte, žebych si ty pera mohla někde jinde sehnat za rozumnou cenu? Napiště mi prosim přesny název. A v lékarně by to měly nebo ne?

Jestli to mají v lékárně tak jedině na recept.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
23.3.15 15:11

@Kikuška90 tak to jsi měla super, že ti stačily tak malé dávky. kéž bych to stačilo i mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
23.3.15 15:11

@Kikuška90 zkusím tam zítra zavolat a zeptat se, kolik by to v lékarne stálo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
23.3.15 15:12
@adrusenkaaa píše:
@Kikuška90 tak to jsi měla super, že ti stačily tak malé dávky. kéž bych to stačilo i mě.

A kdy začínáš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
23.3.15 15:15

@Kikuška90 Jestli bude všechno v pořádku (tuk, tuk, tuk za zuby) tak ve středu mám poslední antikoncepční pilulku takže asi o víkendu ms. V pátek jdu k lékaři dá mi léky a řekne veškeré informace, takže za pár dní začnu. A kolik je v tom balení gonalu dávek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
23.3.15 15:16
@adrusenkaaa píše:
@Kikuška90 Jestli bude všechno v pořádku (tuk, tuk, tuk za zuby) tak ve středu mám poslední antikoncepční pilulku takže asi o víkendu ms. V pátek jdu k lékaři dá mi léky a řekne veškeré informace, takže za pár dní začnu. A kolik je v tom balení gonalu dávek?

Myslím, že to pero je na 900…začínáš na 150, tak uvidíš :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
23.3.15 15:19

@Kikuška90 jj to mi říkal doktor, že začnu na 150. Ale tedka mě trklo do hlavy. Kolik je dávek v tom jednom balení? To jako 900 ml nebo čeho? jako například, že budu potřebovat těcho 150 na deset dní což je dohromdy 1500. A v jednom balení je 900 takže budu potřebovat další krabičku? Nebo jak to mám chápat? Jsem se zapomela zeptat doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
23.3.15 15:21

@adrusenkaaa Já jsem dostala pero s 900 jednotkami a píchala jsem si 175 denně. Takže jsem si ještě dokupovala pero s 500 jednotkami. Zrovna u toho pera mě nenapadlo lítat někde po lékárnách a shánět ho. Vyfasovala jsem ho v den, kdy mi ukazovali, jak to píchnout a rovnou jsem si ho odnesla domů. Ale takový ty běžnější léky si beru v lékárně. Zrovna ten Femibion mi až v lékárně magistra řekla, že bych kvůli štítné žláze měla brát ten bez jódu, že to zkresluje potom výsledky krve a tak jsem ho objednala na netu za levnějc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
23.3.15 15:22

@adrusenkaaa ano pochopila jsi to správně, ale až dobereš to 900 pero, tak ti pokud už nebudeš potřebovat tolik dají o něco menší, jak píše @missy-m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
23.3.15 15:26

@Kikuška90 @missy-m aha takže to chápu, takže další krabička a další prachy navíc. to je v prdeli. takže mám raději počítat tak 5000 kč za leky že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
23.3.15 15:28
@adrusenkaaa píše:
@Kikuška90 @missy-m aha takže to chápu, takže další krabička a další prachy navíc. to je v prdeli. takže mám raději počítat tak 5000 kč za leky že?

No pokud chceš mít rezervu tak jo. Ale jinak si myslím, že to bude míň, kdoví, třeba bude reagovat dobře a nebudeš toho tolik potřebovat. Hele to uvidíš hned při pvní kontrole, tak uvidí jak reaguješ a dávku ti bud sníží nebo zvýší. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
23.3.15 15:29

@Kikuška90 diky za info, hned jsem chytřejší a chudčí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
23.3.15 15:31
@adrusenkaaa píše:
@Kikuška90 diky za info, hned jsem chytřejší a chudčí :P

Nezapomeň si schovat účtenky a hned jak dítě začně chodit do práce, tak kasíruj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
23.3.15 15:32

@Kikuška90 :lol: Jo, něco podobnýho mi přišlo na mysl, když to napoprvé nevyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
23.3.15 15:33
@missy-m píše:
@Kikuška90 :lol: Jo, něco podobnýho mi přišlo na mysl, když to napoprvé nevyšlo.

Z prvního IVF jsem skoro vše vyhodilo, z druhého máme 6 embryí, takže poměrným dílem budou platit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.