1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
721
31.3.15 14:17

@adrusenkaaa Snad to brouček nevzdá :-)
@kratjana Zavádím 2-2-2. A to mi připomíná, že bych měla jít zavést :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
31.3.15 15:17
@missy-m píše:
@adrusenkaaa Snad to brouček nevzdá :-)
@kratjana Zavádím 2-2-2. A to mi připom bych měla jít zavést :lol:

Ja mam zavadet 1-1-1 ale budu zavadet 1-1-2. Nechapu proc mam zavadet tak malo. Co ctu tak holky zavadeji vic. Jo a v lekarne mi rekli ze ma vyrobce vypadek ze je mozny ze to pul roku nebudou vyrabet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
31.3.15 19:40

@kratjana drzim palce, vyjde to! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
31.3.15 22:01
@adrusenkaaa píše:
@kratjana drzim palce, vyjde to! :kytka:

Musi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
1.4.15 15:54

Ahojte holky tak dneska jsem byla poprvé na kontrole braly mi krev, která naštěstí dopadla dobře a ultrazvuk, některá vajíčka mají 11 mm. Od zítřka si mám píchat Cetrotide po 22h večer a mám anopyrin a prednison. A doktor říkal, že zhruba ve středu by byla punkce. Mám dávku 162,5 a to od neděle do pátku. V pátek jdu na další kontrolu. A u toho Cetrotide tam je velká jehla a ta se dává uplně dovnitř?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
1.4.15 16:02

@adrusenkaaa Fůůůj Cetrotide :poblion: :poblion: Oni Ti to neukazovali? Mě to ukazovala sestřička jak na to. Tou větší jehlou to nabereš a vypustíš do té látky a pak si pícháš tou menší. Ale jako je to hnus, protože mě po každým vpichu to místo zrudlo, nateklo a hodinu mě to štípalo a svědělo - což je prej normální reakce :roll:… Anopyrin a Prednison jsou normálka, ty jsem taky brala před ET :palec: A to Ti tu dávku zvedli, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
1.4.15 17:35

@Kikuška90 Nene neukazovali. Aha už jsem se lekla, že takovou velkou jehlou si budu píchat. A to si nejspíš budu píchat až do punkce? Ne dávku mi nezvedla pořád mám tu samou. A ještě se trošku zlobil, že si to píchám v osm večer, že gonal si mám píchat ráno, ale pro mě to je lepší večer. Ale dneska jsem si to píchla odpoledne a cítím, že už mám nafouklé břicho. A bojím se něco zvedat aby mi tam nějaké vajíčko neprasklo :P je to možné, že ze zvedaní by to prasklo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
1.4.15 18:54

@adrusenkaaa to vubec neznam. K cemu to je? Ja po gonalu pichala ovitrelle-nekdo pregnyl-na vybolani ovulace-aby byla nacasovana

Ja mam v patek ket. Boze jak ja jsem nervozni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
1.4.15 18:54

@adrusenkaaa Ten Cetrotide si pícháš proto, aby ty vajíčka nepraskli. Ale jasně, že je možné, že nějaké nevydrží a praskne, každopádně to neovlivníš. A kolik jich napočítali? :) Mě teda hned řekli, ať si Gonal píchám ráno, hlavně vždy cca ve stejnou dobu, prej je to důležité. A ten Cetrotide to stejné, tak jsem to dokonce chtěla posunout z 11:00 aspon na 14:00 abych si to nemusela píchat v práci, ale byla neústupná, že prej by to ztrácelo účinek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
1.4.15 18:55
@kratjana píše:
@adrusenkaaa to vubec neznam. K cemu to je? Ja po gonalu pichala ovitrelle-nekdo pregnyl-na vybolani ovulace-aby byla nacasovanaJa mam v patek ket. Boze jak ja jsem nervozni

Aby vajíčka nepraskla předčasně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
1.4.15 20:39

@kratjana :pankac: super, neboj dobře to dopadne. řekni chlapovi at ve čtvrtek udela masaz at se uvolnis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
1.4.15 20:45

@Kikuška90 tak to jsem teda za toho smutná. Dneska jsem si to píchla odpoledne a od zítra si to budu píchat ráno. Doufám, to nějak neovlivní. ach jo. jo napočítal mi v jednom 6 a v tom druhem asi 7,ale jedno už prasklo. a ty jsi měla kolik? holky určitě ty leky budou podobné akorát jiný název ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
1.4.15 20:56

@adrusenkaaa Jaký léky?… já měla 30 folikulů, z toho bylo 21 vajíček :).. no zkus si to od ted píchat vážně ve stejnou dobu. Je to lepší. Ale jinak máš pěkný počet :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
1.4.15 20:58

@Kikuška90 tedka mám svědomí, doufám, že to nebude vadit. myslíš, že mám dobrý počet? oproti tobě, bych neřekla. ten cetrotide to bude stejné jako pregnyl a ovitrelle ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
1.4.15 21:22

@adrusenkaaa Né né Cetrotide je na to aby ti vajíčka nepraskla dřív. Ovitrelle ti dají příště a píchneš si ho cca 48 hodin před OPU. To naopak vajíčka spustí, aby je mohli odebrat :)
Pícháš teprve kolik? 4 dny? To máš dobrý počet, mě se tam vajíčka vytvořili hodně na konci :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.