Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@missy-m jsem se totiž s doktorem nebavila co si vzít na opu. Naušnice si teda nechám doma, a vezmu si teda župan a tu košilku. No já s narkozou mám problémy. V životě jsem byla dvakrát pod narkozou a pokaždé jsem tak 5 krát zvracela, tak se mám na co těšit. A nechci ani aby mě přítel vidět v takové stavu, si ho zavolám až bude mi bude dobře.
@missy-m píše:
@adrusenkaaa Osprchovat se můžeš, nic to nestojí. Sprcha je normálně na pokoji. A na OPU si vezmi noční košilku (nebo delší tričko)a papuče. Namalovaná být můžeš asi. Já teda nebyla, šla jsem hned ráno na osmou. A žádné šperky. A pokud nosíš kontaktní čočky, tak bez nich. A občanku. Já měla s sebou i knížku, protože jsem nikdy neměla s narkózou problémy, tak kdybych se potom nudila (a taky že jo). A měla jsem s sebou vložky, protože potom můžeš trochu špinit. A víc si teď nějak nepamatuju. Jo, vodu a sváču mi potom dali oni. A hlavně doprovod na cestu domů.
Shrnula si to přesně, na 8:00 na ráno půjdeš určitě, chodí se tak vždycky. Oni Ti tohle vše ještě řeknou, to se nemusíš bát. Jen já si sebou vložky nebrala, protože s jednou se probudíš po narkóze a ta ti domů stačí ![]()
@adrusenkaaa píše:
@missy-m jsem se totiž s doktorem nebavila co si vzít na opu. Naušnice si teda nechám doma, a vezmu si teda župan a tu košilku. No já s narkozou mám problémy. V životě jsem byla dvakrát pod narkozou a pokaždé jsem tak 5 krát zvracela, tak se mám na co těšit. A nechci ani aby mě přítel vidět v takové stavu, si ho zavolám až bude mi bude dobře.
Neboj, přítel tam stejně s Tebou být nemůže. Takže až bude oblečená, tak se setkáte na recepci. ![]()
@missy-m Jo jo myslíme, on tam jinej ani není
Jako na větvi z něho taky nejsem, ale měla jsem ho jednou na UTZ, kdy mi kontroloval folikuli a byl milej, všechno mi vysvětloval, nespěchal. Pohoda klídek ![]()
@Kikuška90 Tak je pravda, že poprvé jsem ho viděla, když se mi představoval, že mi jde udělat tu revizi
Tak možná proto. Milej byl, to jo
A vysvětloval pomalu, to se musí nechat. Tak já mu budu věřit, že se mu povedlo toho prcka tam šoupnout tak šikovně, že vyleze až za těch 9 měsíců ![]()
Ja prave na sebe nic nemam. Spim v obyc trickach a sukne nenosim. Pred rokem jsem si koupila saty. Ale rikam si aby to nebylo blby v satech-elegantnich
@kratjana píše:
Ja prave na sebe nic nemam. Spim v obyc trickach a sukne nenosim. Pred rokem jsem si koupila saty. Ale rikam si aby to nebylo blby v satech-elegantnich
To by asi bylo
.. tak oni půjčí. Já sukně taky moc nenosím, takže jsem šla v riflích a tam jsem se převlíkla do své. Byla jsem tam totiž v lednu a byla kosa jako prase
![]()
@Kikuška90 Mně ji tam dělali. Já jsem byla ráda, protože jsem nechtěla do nemocnice, abych tam nemusela být přes noc. Tady to bylo skoro jako OPU. Jen sestřičky byly ještě milejší.
@missy-m Jooo sestřičky jsou tam strašně super. Já jsem s nima moc spokojená
![]()
Tak zo moje gyndarka je super ale sestricky jsou desny namysleny kr..y ;(
Holky mam uklizeno! Jeste vyzehlit at zo pristich 14dnu nemusim resit ![]()
@missy-m
Mě chtěly taky udělat revizi v repromedě ale nakonec jsme kvůli problémům s krví musela do nemocnice..ale naštěstí jsem byla v nemocnici v péči svého gynekologa..
@kratjana já jsem na tom stejně spím v obyčejných tričkách a nejlépe v trenkách od přítele
si musím koupit košilku nebo se zeptám mamky.
@kratjana héééj, však zítra je ten pátek. Holka je to tvůj den, hodně štěstí. Dobře to dopadne a budeš máma
![]()
Dneska jsem byla v porodnici bratrancovi se narodila dcera. Hooolky jsem uplně hotová z toho miminka, krása. No co Vám budu povídat, už chci vlastní. Bylo to užasný, nechali mě si ji pořádně pochovat byla jsem tam 3h, z toho jsem ji měla tak hodinku u sebe. paradá. už mi ani nevadí, že si píchám ty hormony. Zitra ráno další kontrola.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.