1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3113
2.4.15 11:10

@missy-m jsem se totiž s doktorem nebavila co si vzít na opu. Naušnice si teda nechám doma, a vezmu si teda župan a tu košilku. No já s narkozou mám problémy. V životě jsem byla dvakrát pod narkozou a pokaždé jsem tak 5 krát zvracela, tak se mám na co těšit. A nechci ani aby mě přítel vidět v takové stavu, si ho zavolám až bude mi bude dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
2.4.15 11:10
@missy-m píše:
@adrusenkaaa Osprchovat se můžeš, nic to nestojí. Sprcha je normálně na pokoji. A na OPU si vezmi noční košilku (nebo delší tričko)a papuče. Namalovaná být můžeš asi. Já teda nebyla, šla jsem hned ráno na osmou. A žádné šperky. A pokud nosíš kontaktní čočky, tak bez nich. A občanku. Já měla s sebou i knížku, protože jsem nikdy neměla s narkózou problémy, tak kdybych se potom nudila (a taky že jo). A měla jsem s sebou vložky, protože potom můžeš trochu špinit. A víc si teď nějak nepamatuju. Jo, vodu a sváču mi potom dali oni. A hlavně doprovod na cestu domů.

Shrnula si to přesně, na 8:00 na ráno půjdeš určitě, chodí se tak vždycky. Oni Ti tohle vše ještě řeknou, to se nemusíš bát. Jen já si sebou vložky nebrala, protože s jednou se probudíš po narkóze a ta ti domů stačí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
2.4.15 11:12
@adrusenkaaa píše:
@missy-m jsem se totiž s doktorem nebavila co si vzít na opu. Naušnice si teda nechám doma, a vezmu si teda župan a tu košilku. No já s narkozou mám problémy. V životě jsem byla dvakrát pod narkozou a pokaždé jsem tak 5 krát zvracela, tak se mám na co těšit. A nechci ani aby mě přítel vidět v takové stavu, si ho zavolám až bude mi bude dobře.

Neboj, přítel tam stejně s Tebou být nemůže. Takže až bude oblečená, tak se setkáte na recepci. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
2.4.15 11:14

@missy-m Jo jo myslíme, on tam jinej ani není :mrgreen: Jako na větvi z něho taky nejsem, ale měla jsem ho jednou na UTZ, kdy mi kontroloval folikuli a byl milej, všechno mi vysvětloval, nespěchal. Pohoda klídek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
2.4.15 11:20

@Kikuška90 Tak je pravda, že poprvé jsem ho viděla, když se mi představoval, že mi jde udělat tu revizi :-( Tak možná proto. Milej byl, to jo :-D A vysvětloval pomalu, to se musí nechat. Tak já mu budu věřit, že se mu povedlo toho prcka tam šoupnout tak šikovně, že vyleze až za těch 9 měsíců :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
2.4.15 11:32

@missy-m Oni dělají revizi v samotné Repromedě??? 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
2.4.15 11:54

Ja prave na sebe nic nemam. Spim v obyc trickach a sukne nenosim. Pred rokem jsem si koupila saty. Ale rikam si aby to nebylo blby v satech-elegantnich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
2.4.15 12:01
@kratjana píše:
Ja prave na sebe nic nemam. Spim v obyc trickach a sukne nenosim. Pred rokem jsem si koupila saty. Ale rikam si aby to nebylo blby v satech-elegantnich

To by asi bylo :oops: :mrgreen:.. tak oni půjčí. Já sukně taky moc nenosím, takže jsem šla v riflích a tam jsem se převlíkla do své. Byla jsem tam totiž v lednu a byla kosa jako prase :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
2.4.15 12:35

@Kikuška90 Mně ji tam dělali. Já jsem byla ráda, protože jsem nechtěla do nemocnice, abych tam nemusela být přes noc. Tady to bylo skoro jako OPU. Jen sestřičky byly ještě milejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
2.4.15 12:37

@missy-m Jooo sestřičky jsou tam strašně super. Já jsem s nima moc spokojená :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
2.4.15 15:48

Tak zo moje gyndarka je super ale sestricky jsou desny namysleny kr..y ;(

Holky mam uklizeno! Jeste vyzehlit at zo pristich 14dnu nemusim resit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
2.4.15 19:11

@missy-m
Mě chtěly taky udělat revizi v repromedě ale nakonec jsme kvůli problémům s krví musela do nemocnice..ale naštěstí jsem byla v nemocnici v péči svého gynekologa..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
2.4.15 21:14

@kratjana já jsem na tom stejně spím v obyčejných tričkách a nejlépe v trenkách od přítele :P si musím koupit košilku nebo se zeptám mamky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
2.4.15 21:16

@kratjana héééj, však zítra je ten pátek. Holka je to tvůj den, hodně štěstí. Dobře to dopadne a budeš máma :hug: :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
2.4.15 21:17

Dneska jsem byla v porodnici bratrancovi se narodila dcera. Hooolky jsem uplně hotová z toho miminka, krása. No co Vám budu povídat, už chci vlastní. Bylo to užasný, nechali mě si ji pořádně pochovat byla jsem tam 3h, z toho jsem ji měla tak hodinku u sebe. paradá. už mi ani nevadí, že si píchám ty hormony. Zitra ráno další kontrola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.