Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@adrusenkaaa jj pracuji v kanceláři. Ale klid tam teda moc není
Každopádně já jsem akční člověk a ikdyž jsem měla 30 folikulů, tak jsem ještě odpoledne po OPU šla běhat se psem do lesa
![]()
Tak ja se po OPU nemouhla zvednout ze sedacky ani chodit. Pomahal mi muj drahy milovany muz ![]()
Dnes valim k dr tak na me myslete. Mam u nas ba prazdninach nerer tak snad nebude problem si ji vzit do ordinace.. snad bude hodna. Jsou ji 2r5mesicu.
@kratjana Jůůů a na kolikátou jdeš?? Držím palce, ať je sliznice vysoko a vše připraveno ![]()
Já jsem si po OPU nechala vykapat kapačku na bolest, protože jsem myslela, že mi pravý vaječník vyskočí z těla
Po cestě domů mi bylo špatně ještě z narkózy, ale doma jsem si dala dvě hodinky spánku a byla jsem jak kdyby se nic nestalo
![]()
Až asi dva dny po OPU jsem se nafoukla a měla bolavé břicho až do MS
Jak mě to bolelo při čůrání ani nemluvím
![]()
My jsme včera měli na hlídání na 5 hodin tříměsíčního synovce
To bylo super ho zase vrátit rodičům
![]()
Tak, prcek je v bříšku. Za 14 dní se uvidí. Snad měl pan doktor šťastnou ruku a pěkně ho tam šoupnul.
@missy-m Držím všechno co mám, ať se prcek udrží
… kdy budeš testovat? ![]()
@Kikuška90 @oskárek59
Díky holky ![]()
No chtěla bych s tím testováním vydržet co nejdýl. Jsem děsnej nervák.
@missy-m Koukám, že se snažíte o tři měsíce dýl než my
Tak šup šup, už máme na čase
![]()
@missy-m to je krásná zpráva, at se jen drží celých 9 měsíců.
@kratjana držim palečky at doktor řekne dobré zprávy. Holčička ti bude slušet. ![]()
@Kikuška90 tak to je máš fajn, můžeš tam sedět určitě si udělat čaj… ja pracuje ve fabrice, tak jsem zvědavá jak dlouho to vydržím, když si už si ve středu musím vzít volno kvůli kontrole a jako naschvál ráno krev a až odpoledne ultrazvuk.
Holky zdravim vas. V patek je ket. Dnes 13.dc 10,2mm sliznice. A tripleline! Pokud to nevyjde tak mi musi ukon it neschopenku. Pry uz na ni tlaci socialka. Budu se modlit a snazit se udelat pro to maximum…
@kratjana Jéééé tak to je super
Co je tripleline?
Držím palce aby to vyšlo, do třetice do nejlepšího
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.