1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3113
3.4.15 20:39

@kratjana :mavam: tak co povídej, jaké to bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
3.4.15 20:40

Prave jsem dovecerela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
3.4.15 20:44

@kratjana jaké bylo zavádění embryjka? a jak se citis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
3.4.15 20:59

No byl to muj treti ket ;/ delal mi to Dr. Kafka. Trochu jsrm se sstydela :D

vtali nas asu az po 40minutach. Byla jsem nervozni a strasne unavena..
On si nas vzal do jakési mistnosti-nevum jak nazvat. Tam se zepral co beru za leky! kolik ceho. Pak rekl co nesmim. Zeptal se jestli chci nejake leky. Pak jsme sli cekat do cekarny, behem tri minut si nas vzala slecna z recepce a sla jsem se prevlict. Dala jsrm si sprchu spodku a smradlavych noh :D pak jsme sli do zavadrci mistnosti. Prej vy mate dlouhy nohy. :D se ty moje dlouhy nohy ve sto kilech jeste neztratily jsem si pro sebe rikala ;) zavedl chlapecka, pppral mi vesele velikonoce a odesel. Ja si rekla ze tam chci polezet. Lezela jsrm 15min a odesla. V některých carech nechavaji bezne pacientky par minut na luzku.

Cena 7500 ;( rozmrazeni embrya pry trva asi par minutek :)

Pak jsme jeli pro segru do pronatalu a frceli zpet do Znojmika. Zasli jsme na horkou cokoladu a pak do Takka a deichmana kde jsem si koupila botky ;) pak hypernova a domu.. Holky nase-labradorky Tarra a Alba mely takovou radost. Dovezli jsme jim novej kopacak ;) milaccy. A taky maso. Lasky nase. Ja uz melu kraviny :)

Nejal si nepripoustim ze mam v sobe embryo. Snad se chlapecek chytne kdyz se jeho segry nechytly.

Jinak nic necitim. Zadny pichani. Pri prvnim ketu jsem citila pichani a nevyslo to. Pri druhem nic a vyslo to napul-do toho paleni zahy. Popijim cervene vino, ananasovy dzus-ananas v tescu v brne nemeli a v hyperce jsem zapomnela. A mam i citrony. Ale chlap rika ze si neni jisty citronama aby me to nookyselilo telo

Takze to je sohrn meho dne.

Testovat budu az desaty den :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
3.4.15 21:13

@kratjana Tééééda a ty jsi měla jak ty pohlaví?? Kolik kluků a holek?? Držím klučíkovi palce, určitě to zvládne :pankac: :pankac: A citrony určitě můžeš, ty jsou dobré, potlačují špinění, krvácení :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113

@kratjana super. dobře to dopadne. Já mám svého gynekologa muže, tak jsem zvyklá na chlapa, takže mi to vadit nebude, zda to bude dělat chlap nebo ženská. Tak hodně odpočivej, a ty jsi to chtěla vědět jo to pohlaví? Já nic nebudu chtit vědět. zjistim si to až pak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198

@adrusenkaaa A ty podstupuješ PGD nebo PGS?? Měla jsem za to, že půjdeš hned na ET :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
3.4.15 21:14

@Kikuška90 ne nepodstupuji. chci jit hned pak na et.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
3.4.15 21:22
@adrusenkaaa píše:
@Kikuška90 ne nepodstupuji. chci jit hned pak na et.

Tak to pohlaví stejně vědět nebudou. Budeš mít překvápko :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
4.4.15 07:10

Ano pohlavi zjisti jen pri vyšetření pgd a pgs. Ja to vedet chtela prave proto ze jsme vedeli ze uz nam zavadrli holky a rikala ksem si ue když to bude kluk tak budu mit vetsi nadeji :)
Jinla jsme meli 4holky a 2kluky. Ted zbyva 1kluk a 2 holky.

Jedna vecco nechapu. navysil mi utrogestan o polovinuna 2-2-2 a nic nerekl. Precetla jsem si to az ve zprave na ceste domu ;( kfybych to vedela tak si od nich vezmu utrogestan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
4.4.15 07:54
@adrusenkaaa píše:
Holky dneska mě na kontrole, málém omylo. Příjdu k doktorovi, a ten mi říká, že krev dopadla špatně, že tam je vysoký progesteron nebo co, už nevím přesně, že je to špatně. udělal mi utz a říká, ale ta stimulace vypadá tak dobře, no budeme muset to stopnout, byl zoufalý, z té krve, musím zavolat na kliniku a poradit se s nimi. V hlavně se mi honily myšlenky typu, bože proč, ja tam už chci jít, já už chci dítě já nechci zase čekat na něco. Byla jsem ve fázi omdlení. Po ulz zvuku se doktor znova dívá na ty výsledky a říká do*rdele pardon jsem na to špatně podíval. V tu chvili jsem si řekla pane Bože děkuji a stůj při mě, at to dobře dopadne. No hodinu jsem to nemohla rozdýchat. V uterý další kontrola opu asi čt nebo pa. Holky já jsem tedka tak ráda.

No ty vole. Me by kleplo! jinak kfovi jak na tom jsem ja. Krev mi nebrali ani nepamatuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
5.4.15 12:00

Holky dneska jak jsem se probudila, se citím dobře. Nemám žádné příznaky ohledně ovulace, břicho nemám nateklé, nafouklé. Jak jsem si začala píchat centrocide tak mě bolelo břícho i ráno, ten vpich. A dneska necítím nic. Není to divne? Píchám si gonal už osmi den…Bojím se aby se něco s vajíčky nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
5.4.15 13:56

Ja necitila vubec nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
5.4.15 14:00

@kratjana aha, takže to nevadi jo, že nic necítím? a ještě mám dotaz, jak dlouho by měl pust chlap? můj chlap už nechce, ale to jako nebude vadit, že se tak 10 dni nevyprázdni? začínám stresovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
5.4.15 22:09
@adrusenkaaa píše:
@kratjana aha, takže to nevadi jo, že nic necítím? a ještě mám dotaz, jak dlouho by měl pust chlap? můj chlap už nechce, ale to jako nebude vadit, že se tak 10 dni nevyprázdni? začínám stresovat.

No oni doporucuji aby se vyprazdnil tak tri dny pred opu a pak rridenni pust. jestli se bojis tohoho ue by nu bylo dest dnu dlouhych tak at si pomuze sam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.