Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kratjana píše:
A mela jsem ti kratky. Ty budea mit taky ket vid?
Nooo budu mít KET jestli to někdy dostanu
![]()
Cau kocky, jsem po čase opet tady, v dunbnu jdeme pro mrazacka! jinak vsem gooood luck
@kratjana ja nevim, je lepsi vsechno.ale zase 70 tisic na to nemame. uvidime, ale bude to tezke rozhodovani to vim. ![]()
@Kikuška90 píše:
Tak to holky na KET zatím nevypadá![]()
No ty vole
super!
pujdes na krev?
Jaky je vlastne vas problem ze jsi resila ivf?
@kratjana Volala jsem tam, mám se objednat ke své Dr. Jako jestli chci můžu i k nim do CARu pro potvrzení, ale protože to (pokud to vyje) bude spontání těhotenství tak bych měla jít ke své Dr. Tak si zavolám ke své Dr., ale nevím na kdy se objednat, 11 DC jsem byla na UTZ a na ovulaci to nevypadalo a sliznice byla hodně nízká - jen 4mm. Tak mám dost strach ![]()
A IVF jsme podstupovali kvůli špatnému SPG ![]()
@Kikuška90 píše:
@kratjana Volala jsem tam, mám se objednat ke své Dr. Jako jestli chci můžu i k nim do CARu pro potvrzení, ale protože to (pokud to vyje) bude spontání těhotenství tak bych měla jít ke své Dr. Tak si zavolám ke své Dr., ale nevím na kdy se objednat, 11 DC jsem byla na UTZ a na ovulaci to nevypadalo a sliznice byla hodně nízká - jen 4mm. Tak mám dost strach
A IVF jsme podstupovali kvůli špatnému SPG
neboj! Zajdi hned na krev
ja jsem zvedava na hcg
kolik mate spermii?
@kratjana Nikam nejdu, hlavně žádná panika
Spermií nevím, ale hooodně se to ted zlepšilo před 2. IVF - proto máme 6 ledňáků ![]()
@kratjana píše:
@Kikuška90 ta fotka je ztmavena?
Né né, fotka není upravená, ale je to focené mobilem - takže kvalita na prd.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.