1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
769
11.5.15 10:26

Holky, budu já platit za Ket? transfer ještě z tohoto ivf nebyl! díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
11.5.15 10:28

@pajduška tak to není až zase tak hrozné, léči se to tabletkama, a vím že budete muset mít tzv gumasex! :mrgreen: aby si zytečně nebyla rozdrážděná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
11.5.15 10:36

@rossie0911 nebudes. Prvni transfer plati pojistovna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
11.5.15 10:39

@kratjana no doufám, četla jsem teď na jiné diskuzi, že já byla na opu konec ledna, a pokud nebyl transfer do března, tak to budu platit, ale to se mi nezdá nějak! prý musí být transfer do určité doby! tak snad ne!!!teď jsem narvala všechny úspory do baráku! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
11.5.15 10:44

@rossie0911
myslim že by jsi neměla ale poptej se..
i já četla že transfer by se měl kvůli pojišťovně podstoupit do 3.měsíců od OPU :think: :nevim:
Kdy jdeš na UTZ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
11.5.15 10:47

@oskárek59 teď ve čtvrtek, tak snad mi to ještě vezmou! je začátek května! kolik bych jinak platila? nevíte? už je mi zle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
11.5.15 12:38

@rossie0911
klasický KET stoji v repromedě 7500.kč..což je dost
poptej se ve čtvrtek snad po tobě nebudou nic chtit.. :hug:
hlavně se zbytečně nestresuj! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
11.5.15 12:56

@oskárek59 no tak to je dost! ale vadí mi, že se mi o tom nezmínili! pro ně je třeba 5 táců nic! pro mě dost! holky a dá se to kdyžtak zaplatit na dvakrát? jestli ne a budu to platit, tak to nemusím ani teď chodit! mám po náladě! :pocitac: zavolala bych i do repro, ale do čtvrtka už to vydržím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
11.5.15 14:33

@rossie0911
nestresuj se předčasně neni jisté že něco budeš platit..
podle mě bys to měla opravdu mít zadarmo..
na dvakrát se u nich asi platit nedá..chtěji všechno hned..
mě zrovna došel dopis že musim zaplatit za mražené embryjka na další rok :roll:
pořád nějaké placení… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
11.5.15 14:41

@oskárek59 a pořád nic z toho, že? no uvidím ve čtvrtek! těch 5000,– zaplatím OK, ale kdž to bude víc, tak je mi z toho :hug: no uvidíme ve čtvrtek :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
11.5.15 15:55

Tak mi psala holka z modreho konika, že pokud nedojde k transferu do dvou měsíců od opu, tak se pry plati za transfer 14.000,– :pocitac: holky je to možné? v tom připadě si ty náplasti už lepit nemusím :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
11.5.15 16:11

Tak jsem volala do repro, holky neveďelY, tak zjistí a dají vědět, jsem jak na trní! peníze mám, ale děláme barák, a teď máme rozdělanou zakázku, takzě ted jsou peníze v první řadě na to! je to děs :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
11.5.15 16:28

@rossie0911
podle mě je 14.000 tisíc hloupost.. :cert:
když normální KET stoji 7500 kč..
až se ti ozvou napiš jsem zvědavá co ti řeknou.. :think:
snad jen dobré zprávy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
11.5.15 17:16

@oskárek59 tak mi volaly, prý doktorka tam někoho má, ale prý údajně bych nic platit neměla! to si zjišťovala od kolegyň! ale myslím že holky o tom houby ví! pry se první transfer nikdy neplatí! ale ja jsem si jistá, že jsem si někde četla, že to musí být do určité doby! tak jsem ji řekla, ať mi to zjistí od nějaké učetní nebo něco, ať tam pak nestojím jak péro! tak mi zitra zavola, tak budu doufat, jinak dáme zdeníkům dovolenou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
11.5.15 17:22

@rossie0911 tak to fajne, ze to resi, a ze ti zavolaji.ja jsem po et psala email ohledne spermiogramu, ze jsem se zapomela zeptat, jestli se zlepsilo a oni mi do hodiny volali. takze pro me jsou vstricni. doufam, ze nic platit nebudes, my mame taky barak a tedka resime plot takze penize navic nejso, kdyz jsme platily ivf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.