1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
769
19.5.15 10:20

Tak ji mám u sebe! krasavičku 8) holky co znamená nahá blastocysta? jestli je to něco na hovno, tak mi to ani neříkejte :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
19.5.15 10:21
@rossie0911 píše:
Tak ji mám u sebe! krasavičku 8) holky co znamená nahá blastocysta? jestli je to něco na hovno, tak mi to ani neříkejte :*

To jsem ještě neslyšela 8o Taky by mě to zajímalo :mrgreen:… Tak ať se pěkně zavrtává :pankac: :pankac: Dostala jsi k tomu nějaké papíry ještě? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
19.5.15 10:43

@Kikuška90 jj dostala! je tam napsano embryo ve stádiu nahé blastocysty, euploidní po pgs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
19.5.15 10:45

@rossie0911 Jé super, my jsme právě byli na IVF taky už v únoru, tak jsem si říkali, jestli mi od toho dají aspon nějaký papír - takže dají :palec: :pankac: :mrgreen:.. a pohlaví tam napsaný není, jo? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
19.5.15 10:46

@rossie0911 Jé, to slyším taky prvně. Třeba se najde někdo, kdo to už slyšel :-) A držím moc pěsti, ať to miminko krásně dá, zavrtá se a nevyleze až za devět měsíců.

Já opět neuspěla :,( Ani druhý KET nezaznamenal nějaký úspěch. Takže si dávám měsíc pauzu, s doktorkou jsem se domluvila, že si k ni skočím na imuno a ještě cosi a v červenci zkusíme posledního mrazáčka. A kdyby to nevyšlo, tak při dalším celém cyklu uděláme i genetiku embryjek. Sice asi padnu z té ceny, ale třeba to k něčemu bude.
Jo a holky, zůstaly mi tři balení Estrapatch 60 (3×4 kusy náplastí) a jednom balen tři náplasti. Vyskočila mi na to alergická reakce, tak mi to změnili na Estrofem v tabletkách. Kdybyste některá chtěla, pošlu. Jinak to půjde na likvidaci do lékárny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
19.5.15 10:49

@missy-m Já bych zájem měla, ale až v pondělí Ti řeknu jak moc to bude aktuální :pankac: :pankac: :oops:… Jinak je mi to moc líto :hug: :hug: A řekli Ti k tomu aspon něco? :think: Jinak jakou máte s manželem pojišťovnu?? Ta genetika je u některých pojišťoven hrazena úplně, my jsme neplatili ani korunu navíc :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
19.5.15 10:57

@Kikuška90 Jasný, v pondělí dej vědět, co a jak. Zatím se s nima nikam nepoženu. Chtěla jsem je vrátit v Repromedě, že by je jako mohli dát dál, ale oni nesmí. Tak je mi líto to vyhodit.
Já s doktorkou včera mluvila jen po telefonu, tak mi k tomu nic neřekla, jen že má špatný zprávy, že to je negativní. Tak jsem se jí rovnou zeptala, jestli se nedá udělat nějaký další vyšetření, proč ani jeden KET nebyl úspěšný. Tak uvidíme, co z toho všeho bude.
Jinak pojišťovnu mám vojenskou a manžel všeobecnou. Tak třeba nás to taky nebude stát moc peněz. Ne že bychom neměli, ale je to prostě síla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
19.5.15 11:02

@missy-m No VZP to proplácí, já jsem měla MV a měnila jsem jí na VZP právě kvůli té genetice. Nebudu přece platit zbytečně něco, co mi jiná pojišťovna proplatí. Jak je na tom vojenská nevím :think: Ale vím, že nám říkali, že by se to dalo udělat půl na půl, že manželovi by to zaplatili z půlky, ale i tak. Ta genetika vychází na 55.000,– - 64.000,– záleží jestli PGD nebo PGS, což je víc než celé IVF. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
19.5.15 11:08

@Kikuška90 To jsou mazec ty ceny. No uvidíme. Tohle je prozatím otázka budoucnosti. Teď je na pořadí odběr krve a v červenci ten poslední brouček, co tam čeká. Tak snad zabojuje za všechny své padlé sourozence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
19.5.15 11:49

@missy-m rak to je. mi moc líto! přijde mi zme kety jsou jaksi neůspěšné, ale proč? :think: mám si zavést utrogestan, ale vůbec se mi do toho nechce, mám strach že to vyteče i s embryjkem! ani nevím no kolika hodin se blastocysta zavrtá, když se zavrtá? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
19.5.15 11:52

@missy-m holky a o jaké geneteice to mluvíte? nám ji dělala hned když jsme došli do repromedy! jestli je to teda ono, řekli že se děla jen jednou v životě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
19.5.15 11:53

@rossie0911 Genetika embryí myslí. Ty testy PGS ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
19.5.15 11:53
@rossie0911 píše:
@missy-m rak to je. mi moc líto! přijde mi zme kety jsou jaksi neůspěšné, ale proč? :think: mám si zavést utrogestan, ale vůbec se mi do toho nechce, mám strach že to vyteče i s embryjkem! ani nevím no kolika hodin se blastocysta zavrtá, když se zavrtá? :roll:

Neboj embryo z tebe jen tak „nevyteče“ :) A zavrtávat se může několik dní :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
19.5.15 11:58

@Kikuška90 noooo,jen aby se zavrtalo, kor když je to xy a tu já tak chci :lol: :mrgreen: jdu povesit pradlo a dám nožky hore! to už si ani nepamatuju, kdy jsem něco takového dělala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
19.5.15 13:17

@rossie0911
ahooj tak držím palce aby u tebe kráska vydržela 9.měsíců :hug:
S tím prádlem opatrně mě doktorka říkala první dva dny klid…
nic netahat, nezvedat ani ruky do výšky..
prádlo jsem přenechala drahé polovičce..
a kdo prcka zaváděl???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.