Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@rossie0911 tak zitra pisni
Budu na tebe myslet
![]()
Taky jsem se divala a hruza..Chudinka ta malinka holcicka ![]()
@kelynka ahoooj,tak vše ok, transfer bude v utery
v pondělí mám volat v kolik přesně, tak se těším, ale nervy v prcce
tak držím pěsti na sobotu, ať můžeme transferovat spolu ![]()
@rossie0911 tak to je supeeer
Kolik mas folikul a kolik sliznici??
@kelynka nevím,byla tam i sestra něco řešily, řekla jen že vše je super, tak jsem to neřešila! hlavně jsem jim nechtěla skákat do řeči! a prosímtě jak mám teď jest ten prednison a anopyrin? pořad dál? na to jsem se se neptala, když to jím potaja ![]()
@adrusenkaaa moc ti děkuji! bude to můj druhý transfer, tak se teším! ale bojím zklamání! ![]()
@rossie0911
super zprávy budu Ti držet palce i na nohách…
a ty věř v úspěch ![]()
@oskárek59 mooc děkuji, to víš, že bych strašně chtěla aby to vyšlo, ale to přeju všem nám stejně
ať máme do vánoc bříška ![]()
@rossie0911 ja vim, to zklamani je strasne, ja se z toho vzpamatovavala tyden, ale uz je to za mnou. dobre to dopadne. ![]()
@rossie0911 ano,prednison a anopyrin se ji az do 12tydne tehu ![]()
@rossie0911 objednala me jeste na utery, ale po ceste jsem si rekla, ze ji zavolam a tento mesic to zrusim. Telo asi jeste neni po revizi ok a proto je maly folikul, takze na to nechcu tlacit a pristi mesic se uvidi.. Tobe budu moooc drzet pesti ![]()
@kelynka no jasné, taky bych to už zrušila! tak budu samotinká
pak budu držet pěsti Vám holky na červen ![]()
Ahoj holky, tak jsem tu po delší době zase, minulé pondělí jsme byli v caru domlouvat náš poslední KET, paní doktorka nám nabízela nějakou možnost vyšetření sliznice dělohy, prý v den kdy by se měl dělat KET mi odeberou vzorek pošlou ho do Španělska a tam to budou zkoumat a řeknou nám jestli se KET provádí ve správně určeny den nebo se má posunout o den zpět nebo dopředu. Vyšetření je dost nákladné takže si ho nebudeme moci dovolit
ale zase na druhou stranu manžel se jí ptal jak velkou to má úspěšnost a paní doktorka říkala že ve Španělsku asi 20% a u nás že zatím neví prý to zkoušeli jen párkrát a povídala nám o dvou případech kdy se řídily těmi výsledky a stejně ani jedna paní neotěhotněla. Koncem týdne bych mela začít lepit náplasti, ale zatím to vypadá že to budeme muset o měsíc odložit
manžel odjíždí 11.6 na týden na služebku a to by nám přibližně vycházel transfer. Kdyby byl někde tady v ČR tak bych do toho asi šla, ale letí do San Francisca a to je mi jasné že úplně klidná nebudu. Omlouvám se za sáhodlouhou zpověď, potřebovala jsem se trochu vypsat.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.