1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7157
13.5.15 22:58

@rossie0911 tak zitra pisni :kytka: Budu na tebe myslet :kytka: :*
Taky jsem se divala a hruza..Chudinka ta malinka holcicka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
14.5.15 12:21

@kelynka ahoooj,tak vše ok, transfer bude v utery :dance: v pondělí mám volat v kolik přesně, tak se těším, ale nervy v prcce :lol: :?: tak držím pěsti na sobotu, ať můžeme transferovat spolu :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
14.5.15 13:13

@rossie0911 tak to je supeeer :dance: :dance: Kolik mas folikul a kolik sliznici??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
14.5.15 14:13

@rossie0911 jéé ty se teda máš holka. Přeji ti štěstí. :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
14.5.15 15:22

@kelynka nevím,byla tam i sestra něco řešily, řekla jen že vše je super, tak jsem to neřešila! hlavně jsem jim nechtěla skákat do řeči! a prosímtě jak mám teď jest ten prednison a anopyrin? pořad dál? na to jsem se se neptala, když to jím potaja :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
14.5.15 15:23

@adrusenkaaa moc ti děkuji! bude to můj druhý transfer, tak se teším! ale bojím zklamání! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
14.5.15 18:50

@rossie0911
super zprávy budu Ti držet palce i na nohách…
a ty věř v úspěch :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
14.5.15 21:43

@oskárek59 mooc děkuji, to víš, že bych strašně chtěla aby to vyšlo, ale to přeju všem nám stejně :* ať máme do vánoc bříška :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
14.5.15 22:01

@rossie0911 ja vim, to zklamani je strasne, ja se z toho vzpamatovavala tyden, ale uz je to za mnou. dobre to dopadne. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
14.5.15 23:12

@rossie0911 ano,prednison a anopyrin se ji az do 12tydne tehu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
16.5.15 11:12

@kelynka tak cooooo??? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
16.5.15 22:36

@rossie0911 objednala me jeste na utery, ale po ceste jsem si rekla, ze ji zavolam a tento mesic to zrusim. Telo asi jeste neni po revizi ok a proto je maly folikul, takze na to nechcu tlacit a pristi mesic se uvidi.. Tobe budu moooc drzet pesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
17.5.15 10:01

@kelynka no jasné, taky bych to už zrušila! tak budu samotinká :lol: pak budu držet pěsti Vám holky na červen :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
18.5.15 09:12

Ahoj holky, tak jsem tu po delší době zase, minulé pondělí jsme byli v caru domlouvat náš poslední KET, paní doktorka nám nabízela nějakou možnost vyšetření sliznice dělohy, prý v den kdy by se měl dělat KET mi odeberou vzorek pošlou ho do Španělska a tam to budou zkoumat a řeknou nám jestli se KET provádí ve správně určeny den nebo se má posunout o den zpět nebo dopředu. Vyšetření je dost nákladné takže si ho nebudeme moci dovolit :( ale zase na druhou stranu manžel se jí ptal jak velkou to má úspěšnost a paní doktorka říkala že ve Španělsku asi 20% a u nás že zatím neví prý to zkoušeli jen párkrát a povídala nám o dvou případech kdy se řídily těmi výsledky a stejně ani jedna paní neotěhotněla. Koncem týdne bych mela začít lepit náplasti, ale zatím to vypadá že to budeme muset o měsíc odložit :( manžel odjíždí 11.6 na týden na služebku a to by nám přibližně vycházel transfer. Kdyby byl někde tady v ČR tak bych do toho asi šla, ale letí do San Francisca a to je mi jasné že úplně klidná nebudu. Omlouvám se za sáhodlouhou zpověď, potřebovala jsem se trochu vypsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
18.5.15 09:21

@Lucanka A kolik za to chtějí? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.