1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3113
20.5.15 18:10

@Kikuška90 Tedka v květnu je to rok co se snažime. A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
21.5.15 06:37
@adrusenkaaa píše:
@Kikuška90 Tedka v květnu je to rok co se snažime. A ty?

A na nic vám nepřišli?? :think:… my se „snažíme“ skoro 3 roky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
21.5.15 06:37
@rossie0911 píše:
Holky, uz tak hodinu mam bolesti jak na menstruaci! je ro vubec mozne abych to dostala tak brzo??

Né né, to určitě MS není :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
21.5.15 09:20

@rossie0911 To MS určitě nebude, to se prcek zavrtává. Moc držím pěsti :hug:

Jinak já se dnes nechala vysosat na imunologii a trombofilní mutace a za měsíc si jdu pro výsledky. Tak jsem zvědavá. Do té doby budu popíjet čaj na IVF a sbírat energii a pozitivní myšlení, aby ten poslední prcek byl ten pravý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
21.5.15 09:55

@missy-m tak drzim pesti, at je vysledek brzy a hlavne bez nalezu! a nebo s nalezem, ale aspon se bude vedet co a jak! jinak ja uz jsem dneska v praci, je mi dobre, ale chvilkama poboli ani jako na menses, tak nevim! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
21.5.15 10:12

@rossie0911 Děkuju :-) Tak to pobolívání je prý dobrý znamení. Že se prcek zavrtal a děloha se chystá. Ale je pravdou, že to je všechno tak strašně individuální. Tak ať vám to klapne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
21.5.15 10:24

@missy-m no to jsem teda zvědavá! nejhorši je že to je presne 50:50 zavrtani:potlacovana menses :lol: prsa mam jak balooony asi z utrogestanu! porad me boli spis na leve strane, tak doufam ze to nebude mimoděložní! jinak kolik si měla Ketu? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
21.5.15 10:56

@rossie0911 Podařili se nám čtyři bobci, takže jeden šel rovnou a tři byly v mrazáku. KETy mám za sebou dva a třetí mě čeká po výsledcích té krve (takže někdy asi červenec).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
21.5.15 11:13

@missy-m no teda, a vzdycky si testovala? nezačla si třeba spinit nebo krvácet dřív? já při prvním ivf to dostala už 6.den, takže jsem nestihla ani ten test počůrat, a tak se bojím toho stejného :,( a to ti budou demlat v car tu imunoligii? mě když to nevYjde, tak bych chtěla jít taky na nějakou tu spešl imunologii jak je v Praze nebo v Plzni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
21.5.15 11:21

@rossie0911 Já mám bez léků problém s cyklem, takže dokud jsem nevysadila utrogestan, nikdy jsem to nedostala. Jen při tom prvním čerstvém embryku jsem začala 10. den špinit, takže jsem si udělala test a byla tam pidi čárečka. Po dvou dnech špinění přestalo, čárka sílila, ale nakonec to nevyšlo. Při těch KETech ani náznak špinění a testy po těch 14 dnech sněhobílé. Jj, tu imunologii mi dělají v Repromedě. Uvidím, co z nich v červnu vypadne a kdyby se zase nedařilo, zkusila bych taky tu spešl v Praze (Plzni). Je teda ale blbý, že to je jen tam, nemám moc prostor courat po republice. Ale pokud by to bylo co k čemu, tak jasně, že pojedu. Zatím teda uvidím, jak dopadne krev v Repromedě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
21.5.15 11:29

@missy-m Mám to stejně jako ty, před Utrouš se mi MS nerozjede ani kdybych se na hlavu stavěla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
21.5.15 11:38

@missy-m aha, takže máme teda každá něco! ja teda mám menstrauci ok, sice ne uplně přesně, ale vždycky krasavica dooojde :mrgreen: ted doufam nedojde! u nas je teda problem jen se spermiem, ale to je uplně na prdlajs taky! jsou to nervy a neskutečný kolotoč :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
21.5.15 12:44

@Kikuška90 Jojo…ať děláme, co děláme, stále vás s vaší MS nemůžeme spojit :-D Mám pocit, že už jsem vyzkoušela kde co, ale stejně nic.
@rossie0911 My jsme v tom s manželem 50:50. Já bez ovulace a cyklus žádný, manžel spermií dost, ale mršky poněkud líný a hlavně šišatý :zed: To se to potom těhotní, že :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
21.5.15 12:54

@missy-m takže taky musíte mít všecko :mrgreen: to je vaše první ivf? tak i tak jste měli dost embryjek! my jedno jediné, ale je třeba možné, že nemám kvalitni vajícka až tak, nemusí to byt jen těma spermijkama, těžko říct 8o jinak dobra imunolgie je i v Brně, Viameda :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
21.5.15 13:11

@rossie0911 No jo, my nejsme troškaři, my bereme všechno :pankac: Když už, tak v tom jedeme oba. Jj, tohle bylo první IVF. Mně odebrali 12 vajíček, 9 se oplodnilo a 4 zůstaly. Ale nedělali nám genetiku a trochu se bojím, jestli v tomhle nebyl zakopanej pes :( Že ti broučci asi nebyli dobří. Tak uvidíme s tím posledním a kdyžtak jsem domluvená s Tokarevou, že příště by se udělala i genetika (snad by potom alespoň jedno zůstalo). Taky jsme s manželem přemýšleli, že kdyby nevyšel ten poslední pokus, jestli nezměnit kliniku, ale zatím jsme se nerozhodli. Uvidíme. Každopádně díky za tip na imunologii, píšu si, kdyby bylo potřeba. A držím pěsti, ať to jedno je to pravé. Tak se tam pěkně zavrtej k mamince, bambulko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.