Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@marenkaF to ja se bojím že až půjdu na let že na mě nikdo ohledy brát nebude.
@kratjana to je smutny a co mas za praci? ja delam ve fabrice a tam se tahaji zelezny bedny tak bych to stejne holkam pak rekla,,
Dělám v tradice. Taky mám tahání s novinama- po ránu a vecer. A dal zboží každý den. Vedoucí slibuje že mi směny udělá tak abych měla odpo- večer toho moc není. Ale nechci omezovat kolegyně aby pak někdonněco neřekl.
@kratjana Pořád si myslím, že je lepší když tam budeš chodit na odpo než vůbec. Přece po Tobě nemůžou chtít tahat těžké věci po transferu
![]()
Jinak holky - vám, kterým už nevyšel aspon jeden KET, přemýšleli jste o tom nechat si zavést 2 embrya? Já jsem totiž rozhodnutá, že jestli to ted nevyjde, tak při další KETu budu chtít dvě ikdyby se na hlavu stavěli
![]()
@Kikuška90
já se ptala na zavedení dvou embryjek i Hromadové i Tokarevy a žádná mi dvě neschvaluje.. že po PGS nenì důvod.. ![]()
@oskárek59 píše:
@Kikuška90
já se ptala na zavedení dvou embryjek i Hromadové i Tokarevy a žádná mi dvě neschvaluje.. že po PGS nenì důvod..
Jo jo, obě mi to taky říkali. Ale jakmile mi nevyjde jeden pokus, tak ony nemají žádné argumenty. Všechno „sváděli“ na to, že embryo po PGS je NEJ, ale právě jak vidím
![]()
@Kikuška90 píše:
Ahooj![]()
A můžu vědět co se stalo? A měla jsi embrya vyšetřena PGS/PGD?
Ahoj
PGS jsme nemeli, nebylo potreba.. Kvuli stitne jsem potratila.. Hrozne vysoke tsh opakovane..
@kratjana pokud ti nabizi vedouci lepsi smenu tak bych se na zensky neohlizela je to pro tvoje dobro a oni to musi pochopit
Holky, dřzim Vám pěsti!!!ja už se těsím k Malíčkové, a po vysledcich pujdeme znovu na IVF! už poslední, tak to bude buď a nebo
drźim vám pěsti, tak už začněte těhotnit safra ![]()
@kratjana ahoj, ja az 23.8.tak mi pak povíš jak to probíhalo! ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.