1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19198
29.6.15 10:13

@oskárek59 Ahoooj :mavam: :mavam: Tak kdy bude KET? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
30.6.15 10:42

Ahoj holky právě na odebrali krev na imunologii. Malickove super! Mám z ni dobrý pocit! Výsledky do 14.dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
30.6.15 11:34

@kratjana A pak půjdete na KET? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
30.6.15 14:50

@kratjana je to mam radost, ze jsi se už dočkala. To uteče, držím palce ať výsledky dopadnou dobře. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
30.6.15 16:41

Nazdarek :mavam: tak jedeme z hlavního města zpět na jižní Moravu do Znojma :) Dr. Malickove byla velice milá a za celé IVF z ní mám ten nejlepší pocit jako že z ní jsem necítila že by pro ní byly důležité peníze. Kdežtoz repromedy kjsem takový pocit nikdy neměla :/ udělá mi několik vyšetření. Znovu štítnou. Leindla-nevim jak se to píše. AHM, ani nevím co to je. Výsledky nám pošle mailem i doktorce. Snad se má gyndarka nebude cítit dotčena že jsem nesla na imunologii do repromedy ;( NY mě zajímalo NAA kolik vyjde to vyšetření. Za měsíc si necham vyjet má VZP výpis co mi vše proplácení. Jsem fakt zvědavá!!! Slyšela jsem že si dr účtují i to když jim zavolas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
30.6.15 17:34

@kratjana Pokud myslíš AMH místo AHM tak to je číslo, takový koeficient, jak velkou máš ještě zásobu vajíček. Já jsem to podstupovala v Repromedě. Ale vzhledem k tomu, že jsi měla vajíček hodně, tak je to takové zbytečné :nevim: Jinak držím palce na výsledky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
30.6.15 22:15

@kratjana tak to je paráda, že z ní máš tak skvělý pocit! a od manžela nebrali sperma ani krev? a měla si teda doporučení od gyndařky, jo? tak jsem zvědavá, zda ti na něco dojdou! hned jak budou výsledky tak napiš, a jak dlouho to cele probihalo? NEJRADŠI BYCH TI ZAVOLALA, abys mi to všeckooo řekla :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
1.7.15 07:55

@rossie0911 zavolat mi klidně můžeš ale až zzítra ve tři. Do té doby jsem v práci. Sperma nebrali. Berou jen krev. Chlapovi taky. Podle toho se testi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
1.7.15 07:57

Holky po vcerejsi návštěvě v Praze mám nového kámoše :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
1.7.15 17:59

Ahoj te holky, dneska jsem byla u fyzioterapeuty co cvičí Mojžíšovou metodu cvičení. Od blokovala mi pánev a kostrc, mela jsem to ve špatném stavu prý jako po nehodě. Krupalo mi to Teda pěkně AZ i ona z toho mela radost. a řekla mi ze se mam jít snažit o mini. Dela se to vždycky po měsících. Takže tam tedka budu chodit každý měsíc a uvidíme co dále. Zítra jdu na gyndu na kontrolu, po ivf. a se mi udělala cysta, tak doufám že odešla. Nejspíš kvůli ni jsem neměla minuly měsíc ovulaci. doufám ze už ovulaci budu Mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
1.7.15 21:56

@kratjana téda, jaká si kočka :P jinak to je borec, ted jsem nedavno viděla pana. Poppera :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
5.7.15 11:07

Tak devcata zitra to je 14 dni co me sly embrijka na vysetreni tak by me mely volat ale jelikoz je svatek tak asi az v utery, snad to budu vedet nez odjedu k mori :D jsem uz jak na trni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
7.7.15 07:15
@marenkaF píše:
Tak devcata zitra to je 14 dni co me sly embrijka na vysetreni tak by me mely volat ale jelikoz je svatek tak asi az v utery, snad to budu vedet nez odjedu k mori :D jsem uz jak na trni :D

Tak jak jste dopadli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
7.7.15 07:15
@marenkaF píše:
Tak devcata zitra to je 14 dni co me sly embrijka na vysetreni tak by me mely volat ale jelikoz je svatek tak asi az v utery, snad to budu vedet nez odjedu k mori :D jsem uz jak na trni :D

Tak jak jste dopadli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
7.7.15 13:59

@kratjana zatim jeste nevolaly :( kdyz nezavolaji do patku tak to zkusim abych to vedela nez odjedu na dovolenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.