1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
346
17.7.15 14:49

@Kikuška90 takže tys měla nativ? Já mám PCO, ovuluju sporadicky, tak doufám, že se nativem nebudem zdržovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
17.7.15 14:54

@adrusenkaaa doktorka právě říkala, že ten MACS by doporučila víc než PICSI (taky je dražší). Jinak co se týče ovulace, to bohužel nevím. Myslím, že by měl mít folikul kolem 2 cm, ale jistá si nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
17.7.15 15:41

Ja měla ovulaci asi tak 16.den.dva měsíce zpět to bylo asi 21.den.

My máme taky špatný spermio a dali jsme picsi. picsi myslím nestaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
17.7.15 15:47

@kratjana nojo, jenže to je právě to, co mi vrtá hlavou… my máme dobrou pohyblivost, množství a ty ostatní věci, jenom mají v podstatě všechny ty spermie špatnou morfologii. A jak mi říkal primář, to se pozná a vytřídí při ICSI. Není žádnej důvod předpokládat, že mají špatný DNA… ale samozřejmě je můžou mít. Zatím to vypadá, že půjdeme jen do jedný z těch metod, asi zkusíme MACS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
17.7.15 16:05
@Netaneta píše:
@kratjana nojo, jenže to je právě to, co mi vrtá hlavou… my máme dobrou pohyblivost, množství a ty ostatní věci, jenom mají v podstatě všechny ty spermie špatnou morfologii. A jak mi říkal primář, to se pozná a vytřídí při ICSI. Není žádnej důvod předpokládat, že mají špatný DNA… ale samozřejmě je můžou mít. Zatím to vypadá, že půjdeme jen do jedný z těch metod, asi zkusíme MACS.

Nakonec na KET nedošlo, půjdu na první až ted právě. A nejraději bych v nativu, prý je ta šance v nativu mnohem větší :think: Jinak kdyby nepředpokládali špatné DNA tak vás neženou na PGS. Mě příjde, že špatná morfologie je to nejhorší… pohyb a množství nevadí, když stačí jedna zdravá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
17.7.15 16:16

@Kikuška90 on právě primář říkal, že se při IVF stejně ta hlavička oddělá, a my máme 88 procent hlaviček špatnejch. A PGS se teď dělá v Repromedě všem, ne? Aby se zbytečně nemrazily a netransferovaly špatný embrya. No zkusila jsem primáři napsat mail, co si o tom myslí on. Já mu fakt věřím, doktorku Hromadovou jsem dneska viděla poprvý, určitě je taky dobrá, ale ráda bych to měla potvrzený a schválený od něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
17.7.15 16:18

@Kikuška90 o tom nativu jsem to taky slyšela, ale vždycky jen někde v diskuzi, nemáš nějakej seriózní zdroj? Já moc často neovuluju, jestli vůbec, takže bych mohla taky čekat do vánoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
17.7.15 19:35

@Netaneta jo jo rokas to spravne.ma mit okolo 20mm, v pondeli pujdu na dalsi ultrazvuk zda roste.ty jo tak to je docela palka.to je mazec kolik to vsechno stoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
18.7.15 15:47

Ahoj holky, v pondělí jdu na odběr vajíček, jak to bude probíhat a jak dlouho tam asi budu? MUDr. Hromadova mi řekla, jen, že si nemusím brát nic sebou, že mi vše zajistí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
18.7.15 17:42

@martina.888 Zvláštní.. já tam byla na odběru dvakrát a vždycky jsem si brala noční košili a papuče. Je fakt, že mají i erární.
Recepční Tě dovede na pokoj, tam se převlečeš a čekáš až si pro Tebe příjdou. Postelí je tam tuším 3 nebo 4, tak záleží kolik vás tam bude. Jak si příjdou tak jdeš s něma na „sál“ tam si lehneš, na jedné ruce Ti měří tlak a do druhé Ti píchnou narkózu. Ale vůbec se neboj, byla jsem tam dvakrát, měla jsem pokaždé jiný personál, ale všichni byli hrozně hodní a milý. Zákrok trvá cca 15 minut, po zákroku Tě na sále probudí (poprvé jsem si to probuzení nepamatovala, podruhé ano :) ) Posadí Tě na vozík a odvezou zpátky na pokoj, kde Tě uloží do postele. Tam si pospíš ještě cca hodinku a půl a pak šup domů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
18.7.15 20:30

@martina.888 Ahoj, já jdu v úterý a taky mi Hromadova řekla, ať si nic neberu… Tak nebudu. Hodně štěstí.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
18.7.15 22:53

@martina.888 ahoj probiha to presne tak, jak ti napsala kikuska.taky jsem se hodne bala, ale musim rict, ze jsem necekala, ze to bude takhle bez problemu.jak me uspavali podivala jsem se hodiny, bylo 8.45h.pak si pamatuju jsk me budili, chtelo se mi hodne spat, na pokoji bylo 9.10h. a nic me nebolelo. takze mi odsali vajicka opatrne a dali jsi na tom zalezet, jelikoz mi opravdu nic nebylo. jednou jsem zaspinila. drzim palecky, at se to na poprve podari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
18.7.15 22:55

Jinak holky brala jsem si svoji kosilku a papuce a zupan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
19.7.15 05:41

Děkuji za podporu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
19.7.15 11:19

Holky co jdete na odběr tak tfuj tfuj ať máte vajec strašně moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.