Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
Muzu se zeptat, vy ktera mate i PGS prispiva vam neco pojistovna nebo si to platite samy? my jsme si pri prvnimIVF PGS platili sami, tech 55 tisic..to znamena, ze oni si za to uz pojistovne nic neuctuji?
Nám to celý platí pojišťovna u 8 embryí a cena pro samoplatce je kolem těch 50 tisíc, zadnej příplatek pojistovny
@Netaneta píše:
Nám to celý platí pojišťovna u 8 embryí a cena pro samoplatce je kolem těch 50 tisíc, zadnej příplatek pojistovny
Ještě doplním, že každé další nad 8 stojí 7.000,– ![]()
@Kikuška90 @Netaneta a vy máte holky špatný spermio nebo nějáký problém, kvůli kterému máte PGS?.. mě právě zarazil výpis od pojišťovny, kde měli účtované PGD-PCR kolem třiceti tisíc a přitom jsme to všechno p
latili sami, tak nevím, jestli to tak je správně nebo jestli se na to zeptat..
@Anonymní píše:
@Kikuška90 @Netaneta a vy máte holky špatný spermio nebo nějáký problém, kvůli kterému máte PGS?.. mě právě zarazil výpis od pojišťovny, kde měli účtované PGD-PCR kolem třiceti tisíc a přitom jsme to všechno platili sami, tak nevím, jestli to tak je správně nebo jestli se na to zeptat..
To je teda zvláštní
… Máme špatné spermio, z 1. IVF jsme měli jen jedno embryo, které se nechytlo, proto jsme příště dělali i PGS. Manželovi se SPG o dost zlepšil, což bylo poznat, protože se nám oplodnili všechny vajíčka a PGS prošlo 6 z 8 embryí
@Netaneta píše:
@Kikuška90 já myslela PGS.:-)
Dávali jsme 8 embryí a prošlo jich 6.
@Kikuška90 tak to je krása, snad se nám jich taky podaří tolik
@kratjana ahoj prodim te, ty cviky si v pohode najdes na netu.ale poprve bez k fyzioterapeutce, at se to naucis spravne cvicit, jelikoz, kdyz budes cvicit spatne, muzes telu ublizit.
@Netaneta Vím, že je v tom rozdíl, proto nechápu, že jsme platili PGS těch a ve výpisu mám že účtovali PGD-PCR, nevím, co to je, nějáká genetická detekce..mám v otm guláš, ale zase nechci šašit přes pojišťovnu, když nevím, jestli to tak má být…Ale byla jsem překvapená,.. L.
@Netaneta píše:
Tak z 23 vajíček jich dneka bylo 15, ISCI oplodněno 11, v pondělí uvidíme, kolik jich zbylo a pak je čeká ještě PGS
Tak už víš?? ![]()
@Kikuška90 Ahoj, vím.:-) zůstalo jich 6. Bohužel neznám stádium, když jsem se zeptala na kvalitu, doktorka řekla jenom že je,,dobrá, velmi dobrá ". Teď doufám, že PGS přežije aspoň půlka z nich (a tajně si myslím na čtyři:-))
@Netaneta To je dobré
Držím palce ať jich PGS projde co nejvíce
![]()
@Kikuška90 děkuji. V pátek jdu na kontrolu do Repromedy, rozhodne se, jestli bude transfer už v srpnu, nebo jestli dáme pauzu do září. Do pátku mám taky Utrouš vaginálně a musím říct, že mě to otravuje mnohem víc než stimulační injekce.:-/
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.