1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3113
31.7.15 13:08

@Kikuška90 neboj bude to tak i pristi mesic. pteji stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
3.8.15 09:00

Ahojte devcata jak se vam dari ja tet nestihala byla jsem na dvouch dovolenych a uz nemam prehled, me dnes dorazila MS tak zobu hormony a 12.8. jdu na UZ a pak se domluvime na KET :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
3.8.15 23:19

@marenkaF ahojky…ja jsem tu taky po hodne slouhe dobe..kdysi jsme neli posobne terminy odberu a transferu..Ja jsem po poslednim nepovedenem pokusu na tyhle stranky vubec nechodila..Ted jsme dali nejake korunky zase dohromady a zkusime druhe IVF…teprve nas budu objednavat na konzultaci,..A co vy, jak jste na tom? takze to uz mas po Opu a bryka cekaji na transfer… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
4.8.15 07:43

@marenkaF :mavam: ahojky Maruuuu :) super. Konečně se bude něco dít. :) možná jsi cetla- imunologii mam dobrou. Nás ket bude v září. Doufám že bude ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
4.8.15 09:48

@Micka2000 ahoj ja taky jak se me nezadarilo tak jsem moc nechodila jelikoz me bolelo to tu cist,,jinak ano uz mame po vsem a pristi stedu mame UZ a doufam ze se naplanuje ket,,jen me prekvapilo ze jsem byla opet u tokarevy a tim to nejak zkoncilo mela jsem u ni konzultaci a pak jsem mela kazdy ultrazvuk jinyho doktora nejak jsem to nepobirala a tet me rekly ze tokareva stredy UZ nedela tak jsem taky koukala pred rokem se me to nikdy nestalo,,,jinak je super ze jdete zas na konzultaci budu drzet palecky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
4.8.15 09:50

@kratjana ahoj tak to je super ze dopadlo imuno :D ja tet zacala brat hormony tak doufam ze KET bude uz se nemuzu dockat az pujdu na zavedeni, ty to v zari budes mit podle sve ovulace???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
4.8.15 10:23

@marenkaF no chtěla bych to mít podle ovulky. Jinak nepujdu. Nechci na to moc tlačit. Víc věřím naživu jak stimulovanymu cyklu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
4.8.15 11:03

@kratjana tak to jo, ja jednou ovulaci nemela a od te doby mam vzdy stimulovany ale tet ta jina doktorka me vysadila prednison a anopyryn ze nevidi duvod proc to brat kdyz mam imuno dobry ze to tet zkusime bez toho at se to telo s tim popere tak jsem zvedava ale nejak zatim moc tomu uspechu neverim jelikoz tu dost ctu ze i po genetice se nedari a do jeste dneska byl u me tatik a rikal me ze bych si mela vzit na 14 dni neschopenku at jsem v klidu tak jsem mu rikala ze si veme den po zavedeni dovolenou ze bych se doma zblaznila, tak doufam ze nebude prudit kdyby to nevyslo jako s tema recma ja ti to rikal ze si mela byt doma atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
4.8.15 19:20

Včera a dneska mi volalo nějaký číslo. Nebyla jsem u mobilu a pak jsem nevolala zpátky, protože to byla pevná linka a myslela jsem, že jsou to zase nějací operátoři, dodavatelé energií nebo prodavači dek. Teď mě napadlo to číslo hodit do googlu… a nic. Znejistilo mě to… koukla jsem se ze zvyku na stránky Repromedy a koukám, že tam mají skoro stejný číslo… Já jsem taková koza pitomá!!! Až teď mi došlo, že mi mají volat výsledky PGS, jen mě nenapadlo, že to může být hotové už po osmi dnech. Asi se zítřka nedočkám. Pitomá pitomá pitomá! :mrgreen: Měla jste taky některá výsledky takhle brzo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
4.8.15 21:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
5.8.15 07:18

@Netaneta Jéééjda, to by mě asi kleplo :mrgreen: :mrgreen: Mě volali přesně po týdnu, takže to budou určitě oni. Držím palce ať jich je co nejvíce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
5.8.15 08:50

Tak jsou tři, dvě byly špatný a jedno je prý na zvážení, že to máme probrat s doktorkou, až tam za týden půjdu. Jsem ráda, že aspoň něco máme na mrazení, ale dvě děti z toho asi nevytřískam.:-) V té zprávě, co dostanu, už bude i to jejich pohlaví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
5.8.15 09:11

@Netaneta Já jsem po PGS žádnou zprávu nedostala. Na pohlaví jsem se ptala, ale byla tam zrovna ta nová mladá doktorka a nebyla moc ochotná. Dělala docela cavyky, na to že jsou to NAŠE děti. Ikdyž nakonec jsme to z ní dostali :mrgreen: :mrgreen:
Jinak gratuluji, tři je super počet :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
5.8.15 09:19

@Netaneta @Kikuška90 ahoj tet ctu vase prispevky a ja teda taky myslela ze od nich dostanu nejakou zpravu, jelikoz bych rada vedela pohlavi, je me blby se ptat tej mladej doktorky jelikoz me minule prisla odmerena moc me nesedla, a na tokarevu asi tohle IVF nenarazim i kdyz mam chodit k ni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
5.8.15 09:23

@Kikuška90 aha, mně ta paní na telefonu říkala že zprávu dostaneme. Tak doufám, že tam chytnu Hromadovou nebo Tokarevnu, já tu Krajcovicovou taky nemusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.