1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19198
1.9.15 13:36

@Lalunta @Lilly15 @oskárek59 Holky moc děkuju :hug: :hug: Hned jak se tam objevila Tokareva, tak jsem věděla, že mám vyhráno :oops: :mrgreen: Ikdyž je to horší jak minulej měsíc, mám sliznici jen 6,7mm, ale dostala jsem prášky na ní a beru jen jeden denně. Říkala mi, že jí stačí aby povyrostla ještě o 0,5mm aby to bylo ideální na trasnfer a to určitě zvládne za ten týden :) A jinak folikul vlevo to vzdal a praskl malej, ale folikul napravo má 18mm (v sotobu měl 12mm), tak díky díky za něj :dance: :dance: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
1.9.15 13:37

@missy-m A volala jsi tam předtím? A seděla na té červené sedačce? :think: :mrgreen:… A jak to dopadlo?? Doufám, že dobře!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
1.9.15 14:12

@Kikuška90 Jj, to vyděšený stvoření téměř před zhroucením na sedačce jsem byla já. Jj, předem jsem si volala, řekli mi, hned přijeďte. Tak jsem nakopla šalinu a jela :-) Dopadlo to asi dobře. Miminko tam je, od pátku trošku povyrostlo. Proč krvácím, to bohužel neumí říct. Takže kontrola místo v pondělí už v pátek včetně krve. A uvidí se. Zítra si beru v práci volno a ve čtvrtek ještě uvidím. Mám jíst hodně vitamínu C a pohanku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
1.9.15 14:17

@missy-m Vitamín C znám, ale pohanku?? :think: :think:
Jooo tak to jsem Tě viděla, už jak jsi přicházela, vím, že na recepci říkali, že sis volala. :) Mě jsi připadala v pohodě :think: :mrgreen: A krvácíš ještě??…Hlavně že miminko povyrostlo, to je důležité :dance: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
1.9.15 14:24

@Lalunta Ahoj, dopadlo to skvěle, HCG něco přes 1200, embryo na svým místě, odpovídá 4+4. Mám radost a hroznej strach, ale ten už se mě předpokládám do smrti nepustí.:-D
Ráno jsem tam byla na odběr v sedm a pak jsem tam jela znova na 12:45 na ultrazvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
1.9.15 14:30

@Netaneta A co jsi měla na sobě?? :mrgreen: :mrgreen: Možná jsem Tě taky viděla :lol:… Jinak obrovská gratulace :kytka: :kytka: :dance: :dance: Krásná hladina HCG :potlesk: :potlesk: A kdy jdeš znovu? Za 14 dní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
1.9.15 14:32

@Kikuška90 červený šaty, blondýna, četla jsem si knížku. Já jsem si nemohla vzpomenout, na kolikátou jsi šla, ale říkala jsem si, že se možná potkáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
1.9.15 14:33

@Kikuška90 Já se pořádně sesypala, až jsem šla odtam. To jsem brečela na celý kolo a manžel mi chudák v telefonu prd rozuměl. Teď už zase jenom špiním. I na tom UTZ říkala Tokareva, že tohle už zase není krvácení. Tak se uvidí. Budu teď dva dny doma. A v pátek jsem zvědavá.

@Netaneta Tak moc gratuluju. To je krásná zpráva :srdce: A ano, blondýnku v červeném si vybavuji :-D

Příspěvek upraven 01.09.15 v 14:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
1.9.15 14:33

@Kikuška90 a znova jdu příští pátek. Tokareva je skvělá, ale já jí občas nerozumím a pak si připadám jako pako, že se na všechno dvakrát ptám:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
1.9.15 14:35

@Netaneta Vím vím :pankac: :pankac: Líbily se mi ty šaty :oops: :mrgreen:…Stačí jeden den a půlku vás mám zkouklou :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
1.9.15 14:35
@Netaneta píše:
@Kikuška90 a znova jdu příští pátek. Tokareva je skvělá, ale já jí občas nerozumím a pak si připadám jako pako, že se na všechno dvakrát ptám:-D

Jooo s tímhle jsem měla problém na začátku, ale nějak jsem si zvykla a ted mi příjde, že mluví úplně normálně v pohodě, ale to spíš jen o tom zvyku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
1.9.15 14:47

@Kikuška90 to jo. Je fakt, že tam byl jeden pár, vypadali jako že jdou z transferu, a šrotovalo mi, kdo má dneska transfer ze známejch)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
1.9.15 14:48

@missy-m tak si pořádně odpočiň, určitě to bude dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
1.9.15 15:45

@Kikuška90 No tak to je super zpráva!!! :kytka: Tak si koukej pořádně užít posledních dnů s vínem a v úterý na Tebe budu myslet znovu :*

@Lalunta Určitě to zítra dobře dopadne, přeji ať je to bez narkozy a bez problémů… a pak máš volno? neschopenku? Určitě bude všechno v pohodě, budu držet pěsti.
Co se týče těch našich 8mi mrazáčků, tak jsem se sama ptala dvakrát, zda jich je opravdu osm… přišlo mi to strašně moc. Pořád jsem doufala, že zbydou tak tři, přítel doufal v pět, tak jsem mu chudákovi dala přednášku, že pět určitě ne, že jich se jich hodně přestane vyvíjet a bla bla bla… no a pak mu volala výsledek s velikou omlouvou :mrgreen:

@missy-m tak si pořádně užij volna a nicnedělání a určitě bude všechno v pořádku :kytka:. To můj plán na dnešní večer je jasný - jsem sama doma, takže naložit se do vany, pak sklenka (či dvě) vína a nějakej pěknej thriller, už se těším :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
1.9.15 15:47

@Netaneta A ty máš za sebou první pokus IVF? promiň, jsem celkem nováček, tak se moc neorientuju… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.