1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
542
4.9.15 14:05

@Kikuška90
Aj já jsem nervózní :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
4.9.15 14:08

Spolubojovnice moje, omlouvám se za dlouhý prostoj. Vrátila jsem se fofrem do práce a dodělávám, co se dá, od pondělí jdu na neschopenku.
Takže…mimčo se trošku zpomalilo ve vývoji, takže dneska odpovídalo 6+0. Ale…ťukalo mu srdíčko…aaaaaaaaaaaaaaaa…já se zblázním :dance: :dance: :dance:
Jinak teda od pondělí pro jistotu neschopenka, příští pátek ještě jednou u nich UTZ a pokud teda bude vše v pořádku, tak odchod z Repromedy. A pak doufám, že i ukončení neschopenky, doma je to děsná nuda. Ale to se všechno uvidí.
Děkuju všem za podporu…DĚKUJUUUUU :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
4.9.15 14:11

@missy-m Jůůůůůů :dance: :dance: :dance: :dance: Obrovská gratulace :kytka: :hug: :hug: :hug: Je to pořádný bojovníček :pankac: :pankac: Mám velikou radost, že to dobře dopadlo :palec:.. Tak ted pěkně odpočívat mamčo :* :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
4.9.15 14:34

@missy-m
Juuuuuu, tak to dobře dopadlo! :dance: :dance: :dance:
GRATULUJI :kytka: :kytka: :kytka:
Odpočívej a do práce se rozhodně nežeň, nestojí to za to! ;)
Ať rostete jako z vody a vše doženete! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
4.9.15 15:01

@missy-m To je prima, hlavne, ze je miminecko v poradku..Do prace nespechej a uzivej su doma pohodu a klid..Nudit se urco nebudes, vzdycky se najde neco, co delat. A kdyz ne, tak prochazka, kavicka a pohodicka… :hug:

Holky nevite jak s tou Mojzisovkou? Mne pani rikala, ze stejne az tak za 14 dni, tak ja se s ni domluvim az asi po OPU… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
4.9.15 17:20

@Micka2000
mě v lázních říkala fyzioterapeutka u které jsem cvičila, že cvičit mojžíšovku mám před tím než chci na IVF minimálně 3.měsíce jinak to nemá význam :nevim:
cvičila jsem jen v lázních a měsíc doma než jsme šli na IVF pak už ne už jsem nechala tělo v klidu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
4.9.15 18:19

@missy-m tak to je paráda, mám radost za tebe! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
4.9.15 18:21

Holky, vy jste dobrý, já jsem před KETem zkoušela novou vlasovou kosmetiku a měla jsem děsný vlasy, nestihla jsem jít na pedikúru, lak na rukách jsem měla oprejskanej a byla jsem nenamalovaná, že si pak hned půjdu lehnout. No ještě že jsme se nepotkaly.:-D A jinak já Rosalgin v Repro nikdy nedostala, vždycky jsem si ho kupovala sama. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
4.9.15 18:28

@missy-m I když se zpožděním, ale moc gratuluji Holka!!! Je to naprosto úžasná zpráva!!! :dance: Mám z Tebe obrovskou radost!!! :hug: Už nás tolik neděs :kytka:
Krásný víkend :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
4.9.15 18:35

@Lalunta Mě přijde, že to moc neutíká. Je to nekonečně dlouhý týden! :cert:
Ale už je to týden :dance:!Tak ještě jeden a budu 100% vědětm jestli se maličká chytla :?. Ale děkuji za podporu :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
4.9.15 18:57

@Lilly15
První týden mi přijde ještě v pohodě, to vím, že testovat je k ničemu a že k výsledku je daleko. Ten druhý je mnohem horší. Jsem každý ráno hotová a nalomená, že budu testovat. To zas bude… :cert:
A kdy budeš testovat Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
4.9.15 19:02

@Netaneta
Vidíš, nenamalovaná na KET a těhotná! Co je lepší? ;) Prostě to není důležitý… já jsem jen trochu hráblá :lol: a možná to vše dělám jen proto, abych zaměstnala hlavu. :roll:
Rosalgin u prvního opu jsem nedostala, protože jsem měla ještě doma, jen se prostě zeptali, jestli mám. U toho druhýho opu mi to automaticky nabalili a dala jsem za to 300,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
4.9.15 19:41

@Lalunta to je fakt zajímavý, já ho mám doma jenom proto, že jsem se byla začátkem léta koupat a pak jsem se bála, že chytnu kvasinky. Jinak se mě nikdo na něj neptal.
Jsem na ty vaše výsledky hrozně moc zvědavá, určitě tady budem jedna těhotná vedle druhý. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
4.9.15 19:58
@Netaneta píše:
@Lalunta
Jsem na ty vaše výsledky hrozně moc zvědavá, určitě tady budem jedna těhotná vedle druhý. :dance:

Snad ano :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
4.9.15 20:41

@oskarek59 Diky za info…ja uz to nam predepsane, tak to zkusim..Uvidim, jak to vsechno bude, ale urcite to uskodit nemuze…Je to i na bolesti hlavy apriucim se necemu novemu..uz se na to taky
tesim.
Holky ja kdyz jedu, tak si hlidam hlavne oholeni a cisty ponozky a abych nemela vlasy jak strason:-),jinak se nijak nemaluju..A obleceni si vetsinou beru pohodlny a aby slo rychle sundat a oblect:-d
Tehulky…moc vam to preju…Doufam, ze nam to vsem vyjde.. :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.