1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
542
4.9.15 10:45
@Kikuška90 píše:
@Lalunta Ale ty jsi taky naše statečná šikovná holka :kytka: :pankac: :pankac:
:oops: :oops: :oops: Ty jsi zlatá. :hug: Ale nejsem statečná, jen prostě asi už otupělá… Manžel mi chyběl, nebudu zastírat, ale tentorkát jsem to prostě vzala tak, že tam být nemůže a nedá se s tím nic dělat. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
4.9.15 10:53

@Lalunta Ono nejde konkrétně ani tak o ten Rosalgin, jako o tu aplikaci :oops:… asi to zavedu až po KETu pokud půjdu na ráno :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
4.9.15 10:55

Vidím, že jsme všechny stejně trhlý čistilky. Umyté vlasy, vyholené pipiny, cucky z Utr. pryč, zkontrolovat nohy, namalovat obličej, já jsem si pro lepší pocit tentokrát ještě udělala manikúru a pedikúru, aby si to miminko třeba řeklo, že jsem prostě pěstěná maminka a budu se o něj taky tak pěkně starat… Su blbá, já vím :oops: :roll:
A ono poprvadě oni jsou tam taky všichni vždycky upravení, pěkní, se super nehtama, tak člověk nechce být za cuchtu, že jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
4.9.15 10:58

@Kikuška90
Ten jednorázový Rosalgin mi taky moc nevyhovuje, co se týká aplikace. Ten v prášku rozpustný s tím velký irigátorem je lepší. Ten už mi neva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
4.9.15 11:06

@Lalunta Já jsem právě vyfasovala v Repro ten rozpustný.. no nevím, jsem malinko cíťa :oops: :mrgreen:
Jo jo, napřed řádně upravit a až potom je povoleno vyrazit na UTZ, KET… :pankac: :pankac: :pankac: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
4.9.15 11:14

@Kikuška90
No a kdyby ten klučík nebyl šampión, tak byste ho stejně zavedli nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
4.9.15 11:16

@Lalunta Asi né, já jsem přesvědčená o tom, že mi stejně zavedou co budou chtít oni a né já. A kdyby nebyl té nejlepší kvality, tak bysme vybrali radši holku. Už na to čekáme tak dlouho, že chceme do toho pokusu dát maximum, takže i nejlepší embryo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
4.9.15 11:19

@Kikuška90
Přesně to jsem si říkala taky, prostě ať je to holka nebo kluk, ať nám dají to lepší embryo, aby už to konečně bylo!!! Ještě jsem zvědavá, jak se rozhodnete s těma dvojčatama a jestli vám je dají :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
4.9.15 11:21

@Lalunta O víkendu bude doma válečná porada, kde se rozhodneme :mrgreen: A přesně jak říkáš… holka nebo kluk… my bereme všechno :pankac: :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
4.9.15 11:22

@Lilly15
Tak hlaď, lež, čti a užívej!!! :hug: Já se na to chystám o víkendu taky a už se moc těším!!! :dance: Už máš týden za sebou, to to utíká. S vama tady holky to utíká mnohem líp, než bez vás :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
4.9.15 11:23

Za chvíli jde na naše @missy-m na kontrolu, budu sedět u pc, dokud nenapíše :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
4.9.15 11:25
@Lalunta píše:
Za chvíli jde na naše @missy-m na kontrolu, budu sedět u pc, dokud nenapíše :pocitac:

No jo vlastněěě 8o 8o A já musím pracovně na poštu a soukromě do Hornbachu :oops:… tak to jedu radši hned, aby mi ty dobrý zprávy neunikly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
4.9.15 12:03

Holky já nikdy neřešila utrogestan před transferem..
vždy řekli zaveďte si ho před KET-em tak jsem ho zavedla..
je to nepříjemné ale myslím, že v Repromedě jsou zvyklý a navíc čípek otírají takže jsem na to co vidí raději nemyslela :oops: :mrgreen:
a jinak na kvalitu jsem se neptala..embryoložka když donesla prcka tak na odchodu mi řekla embryjko bylo nejlepší kvality :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
4.9.15 13:25

Bpri posledním ketu jsme se ptali podle čehovvybírajíembrya a rříkalizže to berou od nejkvalitnějších

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
4.9.15 13:37

@missy-m Holka začínám z Tebe být nervózní :cert:, doufám, že je všechno v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.