Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kikuška90 Tak držím moc pěsti, ať je to ten správný bojovníček ![]()
@Lilly15 já jsem teď bohužel celkem ve stresu, jsem takovej věčnej student a od doby, co řešíme mimco šla škola úplně stranou, tak jsem to protahovala a nejtěžší zkouška mě čeká ve čtvrtek, jinak tam končim. Popravdě je mi to docela fuk, zvracim a jsem hrozně unavená, neumím nic.. Jenom je mi líto těch x let, co se o bakaláře snažím a hlavně naši mě finančně podporovali, tak by si to po letech zasloužili.
teda pořad jsem odhodlaná dostudovat, jenom nevím, jestli to nebude ještě o něco později. Dva roky jsem dělala jeden obor, nebavilo mě, jela jsem dělat aupair, pak jsem šla na tenhle obor a už jsem tam pátej rok na bc:-D Teda pracuju u toho a poslední rok jsem na to kaslala, ale obecně jsem líná a hrozně neambiciozni, tak takhle valcim. Můj muž má školu dávno hotovou a vůbec nechápe, proč to ještě nemám, když hloupá nejsem. Je to boj.
@Kikuška90
Na zítřek moc držím pěsti a myslím celý den na Vašeho synáčka!
Napiš nám sem potom zážitky.
Kdo Ti bude dělat KET víš? A pochopila jsem to teda dobře, že ty dvojčátka jste odpískali?
@Lalunta Áno, pochopila jsi to dobře.
Domluvili jsme se, že pokud to ted nevyjde, tak další měsíc bychom nechali zavést dvě embrya, ale domluvili bychom se napřed s Dr, aby jsme to nemuseli honit na poslední chvíli. Moc Ti děkuji
Kdo bude dělat KET je překvapení
Stejně tak jestli nám dají toho chlapečka nebo holčičku, pochopila jsem to od slečny tak, že to asi úplně nezávisí na ní, ale napsala nám to do papírů, tak budou zítra rovnou dvě překvápka
![]()
Jinak holky, řekla mi jen čas - nic jiného. Brali jste si sebou papučky??
Já jsem je loni při ET určitě sebou měla
A taky myslíte, že nebude vadit, když příjdu v kalhotech a převleču se tam do sukně a pak zase zpátky?
Nechci si oblíkat punčocháče
A bez nich bych asi umrzla ![]()
To je rozumný. Ten chlapeček to určitě zvládne, když je tak vymodlený!
A zeptáš se na KET nebo po, co Ti tam dali?
Já jsem měla mít Tokarevu a nakonec si to přehodila s Krajčo, takže i pro mě to bylo překvapení. Prostě koho budeš mít, to asi těžko ovlivníš… ![]()
V klidu se tam převlečeš. Já jsem byla v dubnu a taky byla zima - převlíkla jsem se tam normálně do šatů a aji přezůvky tam měli - pro oba dva. Je tam i sprcha, záchod apod. Prostě se vším komfortem. ![]()
@Lalunta Určitě se zeptám!
Já bych se i nechala překvapit později, ale s mužem bych to nevydržela, ten to potřebuje vědět
… Jo jo sprchu atd. si pamatuju
Vezmu si větší kabelku sukni a svoje přezůvky, abych se cítila
… Jenom tam nakonec jdu sama, manžel z práce nemůže
Vím, že o nic nejde, ale malinko mě to mrzí ![]()
A koho budu mít u KETu je mi asi jedno, kromě Krajčo mi všichni přišli v pohodě a když píšete, že i ona je u KETu super, tak není se čeho bát
![]()
@Kikuška90
Jo, Krajčo byla tentokrát fakt skvělá, dělala mi první ET v dubnu a od té doby se o dost změnila. Byli jsme moc mile překvapeni.
To je mi líto, že tam na to budeš sama
Musíš to ale zvládnout!
Já jsem pak na tom sále myslela na manžela, že mi tam chybí, měla jsem tu pravou ruku, za kterou by mě držel, takovou volnou… Ale jsme holky statečný a prostě si jdem pro miminko ať je to jak chce
Manželovi zavoláš, že už jsi 2v1 a večer Ti pohladí bříško a bude fajne!!!
Plánujete nějaký pěkný večer? My jsme zašli do kina a na večeři a bylo to moc super! ![]()
@Lalunta Úplně Ti rozumím!.. Pro mě je to prostě mnohem víc! Jasně, je to skoro jako běžná kontrola, ale ten pocit, že mám miminko u sebe konečně!
.. ale přesně jak říkáš, musíme to zvládnout.
Manžel jde po práci ještě na pivko s kolegy z práce. Dostal v práci novou pozici a řídí lidi pod sebou, tak si chce udržet co nejlepší vztah s nimi, takže to chápu. A nechceme aby někdo věděl, že jsme do toho šli, takže se ani vymlouvat nechtěl. Zajedu si kolem 4 odpolední pro něj a zajdeme si na večeři ![]()
Kino mám naplánováno na víkend, přes týden nemáme tolik času a v kině jsme byli naposledy v únoru
Tak se těším jak malá holka ![]()
Co se týče tý životosprávy před a po KETu, já pila dvě deci červenýho týden před a týden po, pak další týden vodu s citronem. Den před ketem a v den ketu jsem měla ananas. Jinak nic zvláštního.
@Kikuška90
Jéééé, to bude zítra den!!!
![]()
Tak ve 4 je to úplně v klidu, to máte půlku dne ještě před sebou! Pěkně se nadlábnete a bude dobře v bříšku po všech směrech!.
Od nás to taky nikdo neví, hlásíme totiž raději až dobré zprávy! ![]()
To musí vyjít, to musí vyjít!!!
![]()
@Lalunta Já už ani v jiny závěr nedoufam, než v ten nejlepsi
.(myšleno s nadsázkou, vždy se může cokoliv přihodit)
U nás to taky nikdo nevi, jen Vy, holky, a samozřejmě manzel ![]()
@Kikuška90 Takže zitra drzime palecky!!!
Urco to vyjde! Když jste čekali taaaaak dlouho!!! ![]()
@Netaneta Červený je na zdraví, to se vi
My s mužem pití tohoto vynikajícího moku praktikujeme už asi 5let skoro každý večer po dvou deci
.A když se náhodou objeví nějaký bacil, tak to svarime a pekne po moravsku se slivovici a je to lepší než paralen.Jen nevím, co na to jatra ![]()
@Netaneta S tou školou Ti rozumím. Me tedy až v květnu čekají státnice z němčiny, tedy, pokud to stihnu ![]()
Jsi holka sikovna! Dneska všichni řeší vysoké a styl a jak se umis probojovat a me už to leze na NERVY! Teď mam, stejně asi jako ty, úplně jiný žebříček hodnot. Prostě miminko! ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.