Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Micka2000
Díky
S tím oblečením je to dobrej nápad!
Dneska to trochu proberu. A zítra jsem si pozvala kamarádku, bude mi barvit vlasy, tak to bude tak líp utíkat. A pak už je víkend a to je vždycky líp! ![]()
@Lalunta Takže tfuj tfuj tfuj, beruško!!! Alea iacta est
Držím palečky
![]()
@Kikuška90 To víš, že testuji!
Každý den! ![]()
I když je druhá čárka den ode dne silnější, stejně mám takový ten zdravý respekt…Biochemko jsem si totiž už jednou užila. Jak jsem psala, uvidíme zítra ![]()
@Lilly15 Jééé a hodíš nám sem potom ty testy prosííím??
Tak víš… pro porovnání, kdybych objevila za týden náhodou taky //.. ikdyž vím, že každá to můžeme mít jinak, ale znáš to, tonoucí se stébla chytá
![]()
@Kikuška90 @Lilly15
Jo jo, jsem taky pro - hoď nám to sem pro porovnání. ![]()
Holky a ten test, co máme přímo od nich - ten si děláte kdy? Jako první nebo až ten den, co jdete na krev? On je totiž hodně citlivý, dívala jsem se, je to 10. Já mám ještě jeden doma, ten mamatest od GS, taky desítkovej. Jinak jsem vždy předtím používala Dr. Max. Jakej test máte oblíbenej vy? A co říkáte na ten Clear Blue? Teď jsem ho viděla v Maxovi v nějaké akci.
@Lalunta Ten jejich Repromeďácký (jak mu říkám
) jsem dělala a zase udělám až ten 14. den. Jinak já použím Dr. Maxe, už mám dva doma a čekají tam na mě
![]()
@Lilly15 aháá.., určitě samé dobré zprávičky..Já bych taky chtěla vidět ty sílící testíky.. ![]()
@Lalunta Já když se potřebuju zabavit a nemyslet na něco důležitýho, tak jdu buď probrat oblečení nebo si pouklízím v kuchyni šuplíčky..a nebo peču a vařím..
Taky držím palečky, ať je vše jak má být, žádná ms…nééé
![]()
Testy jsem měla hodně od Maxe a ten Clear Blue jsem měla taky, je takový hezčí, jako v těch americkějch seriálech
ale taky dražší..
@Kikuška90 jj, v práci ti to uteče a pak už tě čeká třeba sladká neschopenka a doma nožky hore a rostoucí pupíček a v něm schovanej klučíček..
![]()
Jo, on i ten Repromeďácký
je takový americký, chi chi.
Já bych si takový test asi nikdy nekoupila, vždy jsem valila jen ty levné papírky, ale je fakt, že je to pohodlnější… Ale ten Mamatest, na ten jsem slyšela negace - že dělá falešné výsledky. Máte s tím zkušenosti?
@Lalunta Já si dělám dva, jeden od Maxe, druhý z Moje lékárna. Z Moje lékárna se mi zdají víc viditelnější
. Test z Repromedy si budu dělat zítra ráno, než si půjdu pro ortel
. GS prý dělá falešný duchy a Clear Blue si koupím. Zajímá mě, jak mě „testne“
V R. říkali, že ten test od nich mám počůrat 14den po KET a pak jim zavolat výsledek, jestli je pozitivní, či nikoli
Holky, hned jak zítra ráno pokřtím další testy, dám vědět
. No a odpo dám vědět, jak to dopadlo ![]()
@Lilly15 píše:
Holky, hned jak zítra ráno pokřtím další testy, dám vědět. No a odpo dám vědět, jak to dopadlo
Prima, to se těšíme! ![]()
@Lalunta já si ten od nich dělala až v den, kdy jsem šla na krev, jinak jsem jela svý mamatesty. Mimochodem v den D jsem si udělala ten jejich zároveň s mamatestem a na mamatestu byla hezčí čárka.:-)
@Lilly15 taky chci aby mu dali plnej mam strach ze taky zkonci na voziku pry staci kdyz blbe spadne ![]()
Ahoj holky, posílám slíbená fota
Dr Max je tam 2×, nejsem dobrý fotograf, tak snad Vám to pomůže ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.