1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
542
9.9.15 13:26

@Micka2000
Díky :hug: S tím oblečením je to dobrej nápad! :palec: Dneska to trochu proberu. A zítra jsem si pozvala kamarádku, bude mi barvit vlasy, tak to bude tak líp utíkat. A pak už je víkend a to je vždycky líp! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
9.9.15 13:30

@Lalunta Takže tfuj tfuj tfuj, beruško!!! Alea iacta est :hug: Držím palečky :hug: :hug: :hug: :hug: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
9.9.15 13:34

@Kikuška90 To víš, že testuji! :oops: Každý den! :srdce:
I když je druhá čárka den ode dne silnější, stejně mám takový ten zdravý respekt…Biochemko jsem si totiž už jednou užila. Jak jsem psala, uvidíme zítra :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
9.9.15 13:42

@Lilly15 Jééé a hodíš nám sem potom ty testy prosííím?? :oops: Tak víš… pro porovnání, kdybych objevila za týden náhodou taky //.. ikdyž vím, že každá to můžeme mít jinak, ale znáš to, tonoucí se stébla chytá :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
9.9.15 13:52

@Kikuška90 @Lilly15
Jo jo, jsem taky pro - hoď nám to sem pro porovnání. ;)
Holky a ten test, co máme přímo od nich - ten si děláte kdy? Jako první nebo až ten den, co jdete na krev? On je totiž hodně citlivý, dívala jsem se, je to 10. Já mám ještě jeden doma, ten mamatest od GS, taky desítkovej. Jinak jsem vždy předtím používala Dr. Max. Jakej test máte oblíbenej vy? A co říkáte na ten Clear Blue? Teď jsem ho viděla v Maxovi v nějaké akci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
9.9.15 13:54

@Lalunta Ten jejich Repromeďácký (jak mu říkám :mrgreen: ) jsem dělala a zase udělám až ten 14. den. Jinak já použím Dr. Maxe, už mám dva doma a čekají tam na mě 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
9.9.15 14:04

@Lilly15 aháá.., určitě samé dobré zprávičky..Já bych taky chtěla vidět ty sílící testíky.. :hug:
@Lalunta Já když se potřebuju zabavit a nemyslet na něco důležitýho, tak jdu buď probrat oblečení nebo si pouklízím v kuchyni šuplíčky..a nebo peču a vařím.. :D Taky držím palečky, ať je vše jak má být, žádná ms…nééé :hug: :hug:
Testy jsem měla hodně od Maxe a ten Clear Blue jsem měla taky, je takový hezčí, jako v těch americkějch seriálech :) ale taky dražší..
@Kikuška90 jj, v práci ti to uteče a pak už tě čeká třeba sladká neschopenka a doma nožky hore a rostoucí pupíček a v něm schovanej klučíček.. :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
9.9.15 14:09

Jo, on i ten Repromeďácký :mrgreen: je takový americký, chi chi. :lol: Já bych si takový test asi nikdy nekoupila, vždy jsem valila jen ty levné papírky, ale je fakt, že je to pohodlnější… Ale ten Mamatest, na ten jsem slyšela negace - že dělá falešné výsledky. Máte s tím zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
9.9.15 14:10

@Lalunta Já si dělám dva, jeden od Maxe, druhý z Moje lékárna. Z Moje lékárna se mi zdají víc viditelnější :mrgreen:. Test z Repromedy si budu dělat zítra ráno, než si půjdu pro ortel :think:. GS prý dělá falešný duchy a Clear Blue si koupím. Zajímá mě, jak mě „testne“
V R. říkali, že ten test od nich mám počůrat 14den po KET a pak jim zavolat výsledek, jestli je pozitivní, či nikoli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
9.9.15 14:17

Holky, hned jak zítra ráno pokřtím další testy, dám vědět :mrgreen:. No a odpo dám vědět, jak to dopadlo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
9.9.15 14:22
@Lilly15 píše:
Holky, hned jak zítra ráno pokřtím další testy, dám vědět :mrgreen:. No a odpo dám vědět, jak to dopadlo 8)

Prima, to se těšíme! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
9.9.15 14:50

@Lalunta já si ten od nich dělala až v den, kdy jsem šla na krev, jinak jsem jela svý mamatesty. Mimochodem v den D jsem si udělala ten jejich zároveň s mamatestem a na mamatestu byla hezčí čárka.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
9.9.15 16:38

@Lilly15 taky chci aby mu dali plnej mam strach ze taky zkonci na voziku pry staci kdyz blbe spadne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
10.9.15 06:22

@Lilly15 Hodně štestí na krvi, ať je hodnota co nejvyšší :kytka: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
10.9.15 06:28

Ahoj holky, posílám slíbená fota :kytka: Dr Max je tam 2×, nejsem dobrý fotograf, tak snad Vám to pomůže :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.