1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
542
4.10.15 13:47

@missy-m
Děkuji. A Tobě přeji samozřejmě to stejné! :* Já už se doma válím :mrgreen:, Ty chodíš normálně do práce?
Jasný, zdraví je nejdůležitější, na pohlaví nezáleží. Tak jsem zvědavá, co se vám ukáže. Pokud se nebude schovávat, tak se to jistě dozvíte.;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
4.10.15 14:43

@Lalunta Jj, já do práce chodím. Ale jsem rozhodnutá, že jakmile mi nebude dobře nebo mě to tam bude moc stresovat, tak končím. Ale zatím to jde. Šéfová kupodivu na mě bere dost ohled, tak snad to tak vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
4.10.15 16:21

Holky myslíte že je normální že týden před menstruaci zakrvacim? Mám to tak od posledního ketu-duben. To mi musela být menstruace vyvolána protože jsem měla zpoždění dva týdny. Mám to řešit s gyndarkou kvůli následnými ketu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
4.10.15 16:23

@Lalunta Díky za to uklidnění… fakt si už připadám jak hysterka… jeden den pocit štěstí, druhej pomalu slzy, že to určitě nevyšlo…
Zítra budu držet palce, ale věřím, že bude všechno v naprostém pořádku a že chlapeček roste a má se čile k světu :hug:

@ilia.katka No já Ti celkem závidím ten druhej, protože to jsem byla v pohodě a nad nějakým testováním vůbec nepřemýšlela… Já to chci vydržet do toho úterka a jsem si jistá, že vydržím. Kdyby nechtěl být přítel u testování, tak vydržím i déle. Sice mě taky občas trošku napadne, co kdybych to zkusila (testy doma mám), ale pak mě přejde.. navíc jsem teď ještě četla jak testovala jedna holčina od cca 5.dne a pořád nic a nic a nic a ona z toho celá hotová, každej den dva testy a to je stejně jako já 10.den od transferu a na testu zatím nemá nic… a je úplně na prášky… takže mě to ještě víc nakoplo, protože vím, že takhle se nervit třeba týden bych rozhodně nevydržela… takhle v úterý buď budu šťastná a vydržím jen středu a ve čtvrtek budu vědět, nebo středu prosmutním a ve čtvrtek se jenom dohodnu na dalším postupu…

@missy-m Ty jo, to letí… a kdy Tě čeká kontrola?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
4.10.15 17:57

@Peťka26 Tak s tím testováním jsem to měla úplně stejně. Pokaždé jsem čekala co nejdýl, stejně s výsledkem nic člověk neudělá. Tak moc držím pěsti :hug: Já mám kontrolu 12.října a potom 20.října první screening. Tak snad bude kuliferda v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
4.10.15 21:22

@kratjana Ahoj, já bych to teda určitě řešila, pokud chceš jít na KET. Ať jsi dobře připravená a nic nepodceníš! ;) A už ses teda rozhodla, jestli půjdeš nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
4.10.15 23:28
@Lalunta píše:
@kratjana Ahoj, já bych to teda určitě řešila, pokud chceš jít na KET. Ať jsi dobře připravená a nic nepodceníš! ;) A už ses teda rozhodla, jestli půjdeš nebo ne?

No asi to necháme po novým roce. Teď na to asi nebude. A kvůli zafum se fakt i bojím. Dr mi řekla že třeba právě potřebují otěhotnět abych přestala řešit záda, jako že to může bolet od té psychiky. Lukáš di tříká jestli nemám blok, jestli se nebojím nneúspěchu. Chjo. Zitra zavolam na gyndu. Chtěla bych jít na ko v době ovulace aby mi řekla jestli probíhá. Tak se objednán zhruba na 19.10.. 3. Jsem to dostala. Cykly mám po 30 až 31dnech. 14.DC u měnikdy nic nneviděla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.15 12:48

Holky, není ted nějaka akce nebo slevový voucher do Repromedy? Četla jsem v dřívějších příspěvcích, že občas něco mají.

• Citovat
  • Upravit
124
5.10.15 13:03

Ahoj holky, já si po druhém KETu test vůbec nedělala…Počítala jsem s tím, že to nevyjde a ono to vyšlo :potlesk: :* :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
5.10.15 16:48

@martina.888
Jejdáááá, tak to moc gratuluji!!! :kytka: Já jsem na Tebe myslela, co se asi děje, že sem nepíšeš… A pak taková novinka! :dance: :dance: Super! A vy jste měli vyšetřená embrya?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
5.10.15 16:55

Holky, tak i já jsem se dnes v Repromedě rozloučila. Chlapečkovi pěkně buší srdíčko :srdce: a vše je prostě v pořádku. :dance: Současně jsem byla u své dr., dostala jsem termín na první poradnu, kde dostanu průkazku a už jsme objednaní i na Veveří na NT screening. Jsem tak šťastná! :)

Příspěvek upraven 21.01.16 v 21:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
5.10.15 17:04

@kratjana
Mě to právě taky napadlo, že potřebuješ otěhotnět jak sůl, aby ses trošku uklidnila, uvolnila. Mě teď lidi okolo začínají říkat, že jsem se změnila, že to tušili, že jsem byla taková v pohodě a šťastná. Ono na tom asi něco bude. :nevim: Každopádně ať se rozhodneš, jak se rozhodneš, přeju Ti moc štěstí, aby to konečně vyšlo! :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
5.10.15 17:08

@Kikuška90
Ahojky, kde Ty? :,( Jak dneska dopadla kontrola UTZ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
5.10.15 18:31

@Lalunta
My jsme měly ještě jedno zamrazeny embrijko. V pátek jdu na poslední UTZ do Repromedy a pak mě pošlou za mým gynekologem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
5.10.15 18:43

@martina.888
Tak super! Hlavně, aby v pátek všechno dobře dopadlo! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.