1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
386
8.10.15 17:36

@Lalunta to bude… ale snad to bude v pořádku… začínají mě bolet prsa a občas se objeví nárazová chvilková nevolnost, která zatím sama přechází… tak snad bude vše v pořádku. A jak se cítíš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
8.10.15 17:37

@Lilly15
Recept na nevolnosti bohužel nemám. Jen jsem asi vypozorovala, co mi dělá špatně, tak to nejím. A pak jak se všude píše - jest po malých dávkách a často. Přesto se mi občas navalí… no jo, musíme to vydržet, co zbývá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.15 17:38

@Peťka26 dekuji… dam urcite vedet jak to dopadlo. V repromedu mam celkem duveru. Mame darovane embrya a jeste jsou i geneticky vysetrene, tak to by v tom byl cert aby to nevysli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
8.10.15 17:41

@Peťka26
Taky mi to tak začalo + pálení žáhy. Prsa bolí víc a víc, nevolnosti taky přibývaly na intenzitě, ale teď jsem trochu vypozorovala, co mi dělá dobře - viz. předešlý příspěvěk. A jinak se cítím jinak - prostě jinej stav - to nevysvětlíš. :mrgreen: Aspoň vím, že E. T. žije :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
8.10.15 17:43

@Lalunta :mrgreen: Krásnej pracovní název :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
8.10.15 17:43

@pajinkapajinka Přesně tak :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
8.10.15 18:49

@pajinkapajinka
Prosim Tě a kolik stojí takový darovaný embryo? A kolik jich máte? To si celé musíte hradit asi sami, že? Jsem zvědavá… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
8.10.15 19:15

Zitra na 10:10 hod. do Repromedy pro našeho chlapečka. Snad jsem se tu od vás nakazila // :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
8.10.15 19:50

@montty Tak to budu držet palce! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
8.10.15 20:11

@oskárek59 to ni presne rekla doktorka, kdyz je tam infekce tak ti treba odstranit a zvysi se o 40% sance na ivf. takze vis o cem mluvim. nechapu jak se ta nemohlo drive prijit! doktor vedel, ze porad trpim na zanety.jsem opravdu zklamana zivotem! takze si nevahala a nechala jsi si je vzit? a rozhodilo ti ti cyklus nebo nas vsechno stejne? a co miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
8.10.15 20:13

@Peťka26 dekuji ti moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
8.10.15 20:16

@adrusenkaaa Adry to je mi moc líto. Ale vidíš že Oskarek nemá problém otěhotnět po IVF. tak hlavu vzhůru :-) hlavně že se na to přišlo teď. Lepší jak nikdy a čas by letěl. Drz se kocko :* :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
8.10.15 20:23

@montty hodně štěstí a tfuj tfuj tfuj!:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
9.10.15 03:45

@adrusenkaaa
vidiš a já na záněty netrpěla nikdy spíš se mi dělaly cysty ale ty většinou s MS odešly..
musela jsem v nemocnici podepsat papír že souhlasím s odebráním vejcovodů..
doktor co mě operoval slibil že se pokusí zachránit ten vejcovod s cystou ale bohužel cysta byla
velká a vejcovodem prorostlá tak jsem bez obou..no co nadělám hlavně že se po 3.letech snažení
přišlo na to proč to přirozeně nejde a pak jsme řešily IVF…
cyklus mi to nerozhodilo..jen jsem asi 2.měsíce před MS špinila pak i tohle ustalo..
Miminko se má čile k světu už cítím slabé ťukání :srdce: a příští týden nás čeká velký UTZ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.15 08:36

@montty hodne stesticka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.