1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
386
9.10.15 14:52

@montty Tak teď jenom budeme držet palce ať se brouček zahryzne… Rovnat dělohu? takže to bolelo? :? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
9.10.15 14:54

@adrusenkaaa Děkuju. Ale když jsme testovali, tak jsem si říkala, že jestli bude pozitivní, tak se testovací čárka určitě bude vybarvovat hned jak namočím test a moč bude postupovat… to se nestalo, takže jsem ho už předávala příteli, že tam nic nebude, že to je jasný no a za dvě sekundy už čárka jak blázen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
9.10.15 15:05

@Dixiee Ještě v srpnu tam určitě byla. Měla jsem ji na výsledky KETu a pak jsem ji tam ještě viděla při další návštěvě. A taky mi moc nesedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
9.10.15 15:23

@adrusenkaaa Andry, vztek je úplně normální reakce ;). Zažila jsem to samé. Manžela moc miluji, ale když nám v R. oznámili, že je manžel prakticky nepoldný a že šance na normální početí je 0,0%, asi týden jsem ho upřímně nesnášela :cert:. Když to vezmeš z té druhé stránky, už konečně znáš příčinu. Což je velké pozitivum. Ted to možná ještě necítíš, ale je to velký pokrok. Konec planých nadějí a slibů. Máš vedle sebe úžasnýho chlapa, který Tě podporuje, což je v dnešní době jako výhra v loterii :dance:.
Další postup nech na lékařích, ale na těch dobrých lékařích :palec:. Máš skvělou intuici. Si vem, kdyby jsi nepodstoupila toto vyšetření, kdo ví, jak by věci měly v budoucnu :nevim:.
Držím palce, moc Vám přeji miminko a ze srdíčka přeji už jen to dobré :hug: :hug: :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
9.10.15 15:28

@montty Posílám miliony a miliony těhotenských bacilků a za 14 dní krásně pozitivní těhotenský test! Tento rok je nadmíru úspěšný :dance: :hug: S tím narovnáním to muselo být hrozně nepříjemný, že? Jsi ale velká šikulka a brzy další těhulka :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
9.10.15 15:36

@ilia.katka Nic si z toho nedělej. Každá jsme jiná :*. Někomu 7 den, jinému den 12… Já taky lehce stresovala, když měla Lalunta větší HCG než já :oops: a to je o 4 dny po mě a je vše úplně v pořádku. :palec: Každá jsme originální a to je prostě fajn :dance:. Vůbec bych se nebála.
Kdyby jsi přece jen chtěla mít jistotu, kup si v lékárně ovulační test. Jestli bude testovací čárka silná, jako kontrolní, jsi těhulka :palec: :hug:. :srdce:
A nejlepší HCG testy jsou vážně od Dr Max :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
9.10.15 15:39

@pajinkapajinka To je krásný, dvě zdravá mimuška! :dance: :dance: Moc Vám přeji úspěch! :hug:
Dej pak vědět, až půjdeš na KET, ju? Budeme držet palečky! :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
9.10.15 15:41

Nic příjemného, ale vždy řekl co bude dělat a dopředu upozornil, ze to bude bolet, tak jsem se snažila to vydržet. U Adámka to bylo podobně. transfer trval asi půl hodiny, protože jim nešel zavést ten katetr.Ale nemuseli mi kleštima rovnat dělohu. Tak snad to dopadne dobre i tentokrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
9.10.15 16:02

@adrusenkaaa
Vyšel nám 3.KET z 2.IVF…a dneska jsem 20+1…
abych ti pravdu řekla můj mě taky hodně podporoval když jsem doma brečela a připadala si
jako méně cenná že nemůžu přirozeně otěhotnět..ale upínala jsem naději k IVF a to mě hooodně
pomáhalo..uvidíš časem se na to budeš dívat stejně a touha po miminku tě postrčí dopředu..
i za cenu odebraného vejcovodu… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.15 23:19

Ahoj holky, muzu k vam vtrhnout a nakouknout a poprosit o vas nazor nebo zkusenost…Vezmu to ve zkratce, mame za sebou uz nekolik
odberu, zadna
embrya…atd a ted po case nam zbylo po pgd jedno embryo, ale s mozaikou, zkratka neni uplne stoprocentni a ceka nas pohovor, co je za rizika a tak…Vubec netusim, co delat, je to takove zklamani, nevim, porad premyslim. zvazuju..Proste takova bezmoc…Co by jste delaly vy nebo mate nektera takovou zkusenost? Na dalsi stimulaci atd.uz ted ani nemame a vse v podstate k nicemu…:-( :-(

• Citovat
  • Upravit
10.10.15 11:24

@Lilly15 jj snad to vsechno vyjde. Vsude pisou ze zalezi na kvalite embryjka. Tak snad se zavrta ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
10.10.15 11:49

@Lilly15 moc ti dekuji za podporu, cloveka to opravdu potesi, trosku jsem se uz uklidnila, takze mi je lepe. Verim, ze s pritelem miminka dockame. Necham se v rukou lekaru.Pro mininko udekam vsechno. Zacinam premyslet o tviratku jen se y pritelem musime shodnout. A ten prazdny pokojicek co ma byt pro nase miminko uz nenecham prazdny, ale udelame z toho pokoj pro hosty a chceme si zutulnit loznici. A po nivem roce setrit na ivf. Takze tak. A jak dlouho Vam trvalo snazeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
10.10.15 17:26

@adrusenkaaa Adry ja se chystam nejdřív v lednu. Prostě doufám že ty záda už budou OK a i kdyby nebyly tak to prostě zkusim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
10.10.15 21:34

@kratjana se hodne bojis ze? kolik mas mrazacku? a cvicis tu mojzisovku? tak je i na plodnost i od bolesti zad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
10.10.15 21:37

@oskárek59 tak preji strsticko at miminko roste tak jak ma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.