Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Peťka26
jj úleva to byla obrovská
a děkuju.. ![]()
na další kontrolu jsem šla jen na UTZ krev už po mě nikdo nechtěl..
budu držet palce na pondělí
@Peťka26
Já řešila to stejný. Volala jsem na recepci, že jsem se zapomněla zeptat, jestli mám přijít i na krev a bylo mi řečeno, že ano. Jdi tam, zkontrolují HCG, jak stoupá, i ostatní hormony. Na této kontrole jsme měli i malé
, ale musela jsem přijít ještě jednou, že takhle by mě propustit nemohli. Držím palce!
a mrkni do zpráv ![]()
@adrusenkaaa
Tak já než jsem šla na IVF, byla jsem na Veveří a kontrolovaly mi průchodnost vejcovodů (sono HSG), aby vyloučili tuto příčinu. Myslela jsem si, že všechny ženy prochází toto vyšetření, než se vrhnou na IVF. ![]()
@montty
Den transferu se nepočítá. A 5.den je opravdu příliš brzy. Ducha jsi mohla minule mít, ale mohl to být taky pozůstatek z Ovitrelle, který v těle přetrvává až 14 dní.
Pokud je to opravdu jen špinění, brala bych to taky spíš pozitivně - že se zavrtává
To bude dobrý, uvidíš. ![]()
@Lalunta Děkuji, asi tam raději zavolám… a to jsi zase čekala na ten UTZ potom ty cca 3h?
@oskárek59 jeziskote to je taaaak skvela zprava. Holka budes maminkou tak sup nakupovat pro sveho chlapecka.
jen at krasne roste.
@Peťka26
Ano. Ráno v 7 před prací na krev a ve 12 na utz. Pro mě to naštěstí není problém, jsem mobilní a Repromedu mám autem 10 minut. Ty musíš dojíždět odněkud?
@oskárek59 Přidávám se ke gratulantům
Byla jsi na UTZ u své lékařky? Nebo na specializovaném pracovišti?
Příspěvek upraven 16.10.15 v 12:03
@adrusenkaaa
děkujeme
my hned po tom UTZ jeli do obchůdku s miminkovským oblečením a hned jsme vybrali první dva kousky do šatníku našeho fešáka ![]()
a jak se máš Andrušenko? už jsi se trochu oklepala s prvotního šoku po hydrolaparce??
@Lilly15
děkuju ![]()
Byla jsem na specializovaném pracovišti..tam kde jsem byla i na prvním screeningu
myslím, že velký UTZ se u obvodního gynekologa nedělá..nemá tak kvalitní UTZ..
kdy tebe čeká první screening??
@oskárek59 Moc gratuluji k dobrým zprávičkám
Tak ať je u vás i nadále vše v pořádku. A pěkně začít chystat výbavičku. To bude paráda ![]()
@missy-m
děkuju moc ![]()
když si to tak začnu uvědomovat tak polovinu těhotenství už mám za sebou..letí to letí
![]()
tebe čeká screening taky za chviličku že missy?? tak budu držet palce a čekat na dobré zprávičky i od tebe ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.