1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1019
20.10.15 18:46

@missy-m krásná fotečka :hug:

@pajinkapajinka To si nedovedu představit. Já si říkám jestli jsem nespokojená právem. Vždyť mám Adě. Já si vždy vzpomenu na svoji kamarádku, která má za sebou 7 IVF a miminko žádné. (Jenže její manžel by nesnesl, kdyby měli dárce nebo dárkyni a adopce to samé)Mají problém, že nemohou mít děti spolu (strašně malá šance, že se to povede a ona by ještě měla problém i miminko donosit( na náhradní matku její chlap pohlíží úplně stejně) A to jsou lidi, kteří nemusí vůbec řešit peníze.
Uvidíš, že se to u vás už zlomí. Já tentokrát udělám to samé jak při Adovi. Nemůžu říct, že jsem věřící nebo nevěřící, ale při těch problémech mi strašně pomohl náš farář. Dal mi svěcenou sůl, že ji mám nasypat do rohů v domě, že to ochrání před vším špatným. A povedlo se. Pak to samé sestřenice a na potřetí se jim povedlo. Nevím jestli to bylo tím, ale snad ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.15 20:54

@montty jj kdybych mela alespon jedno asi by me mrzelo ze neni druhe, ale byla bych spokojena, ze mam alespon jedno. Vzhledem k veku uz by jsme ani druhe neplanovali. Mame dva mrazacky tak snad alespon jedno vyjde. A kdyby obe, tim lip :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
21.10.15 13:36

@pajinkapajinka určitě vám to musí vyjít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
21.10.15 14:00

@Lilly15
ahoj Lilly tak jsem včera bojovala u zubařky.. :roll: :roll:
k těm dásním se vyjádřila, že celé těhotenství bych měla co nejčastěji používat mezizubní kartáčky a po každém jídle alespoň zubní nit 8) což teda nevím jak bych dělala..ze zubních past používat buď parodontax nebo elmex a ráno a večer kvalitní ústní vodu..
zvládla jsem to bez injekce ale bez bolesti se to bohužel neobešlo..ještě teď mě bolí celá pusa..a jíst můžu jen tekutou stravu no ale snad bude brzy líp ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
21.10.15 16:10

@missy-m
No to je nádhera!!! :srdce: To je už pěkně velký mimino!!! :* Včera jsem si to z nedostatku času jen přečetla, dneska se teda musím vyjádřit! :lol: Byla jsem hrozně moc zvědavá na to pohlaví, ale vlastně je to nedůležité, protože všechno ostatní je důležitější a miminko je hlavně v pořádku. Moc gratuluji :kytka: a pěkně si mě nakopla, že se začínám moc těšit na ten náš, až ho taky uslyšíme a uvidíme. :dance: A změnili Ti nějak termín porodu? Já jdu na první kontrolu ke své dr. zítra, kde konečně snad dostanu těhotenskou průkazku. Tak se těším, třeba už to nebude jenom flek, ale rozpoznatelný mimi. Svoji dr. mám v centru, parkuju tam pořád, prostě to tam nějak objedu, dám si nějakou časovou rezervu a místo tam vždycky najdu.

Příspěvek upraven 21.01.16 v 21:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
21.10.15 16:20

@Peťka26
Nene, já se doma vůbec nenudím! :mrgreen: Pořád se něco děje, oslavy, návštěvy a to jsou tedy přípravy a úklidy. Navíc my máme v bytě pořád co dělat, ještě ho nemáme hotový… Vycházky mám stejně jako Ty, přes dopoledne ale nejvíc spím, nebo přijde kamarádka ke mně, nebo je manžel doma, nebo si poklidím… nejčastěji se ale válím. Dnes jsem teda vstala na moje poměry brzy, asi před 8 a to proto, že mi nebylo dobře, rozdýchala jsem to až po snídani a pak jsem zase usnula. :mrgreen: Já si to prostě užívám moc! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
21.10.15 16:22

@montty
To mě moc mrzí. :,( Dej potom vědět, jak jsi dopadla na kontrole, co doporučili dál atd. ;) Ach jo… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
21.10.15 16:27

@Netaneta
Hele a Ty máš brát náplati a utrogestan do konce 13.tt? Mě napsali do konce 12.tt :think: Ale je fakt, že obojího mám dost do konce 13.tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
21.10.15 16:36

@Lalunta Těš se, těš. Je to prostě zážitek. Už to není jen flíček tam někde, ale jdou vidět ruce, nohy, prstíky, miminko se hýbe. Nádhera :srdce: Byla jsem dojatá, až jsem dostala sprdunk, ať tím břichem tolik nehýbám. No ono to jako jde, když tam člověk vidí toho drobečka. Nádherných 6 cm nového života. Jinak termín mi posunuli z 25.4. na 27.4., což je víceméně zanedbatelný. Tak moc doufáme, že všechno půjde i dál bez problémů a na konci nás bude čekat ten malý uzlíček. A včera odpoledne potom ještě volali výsledky krve, že kombinované riziko Downa je 1:12500, což je prý výborné, takže jsme si radostí doma včera pobrečeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
21.10.15 17:38

@missy-m
moc moc gratuluji :hug:
tyhle screeningy jsou naprosto úžasné…když se můžeš kochat pohledem na miminko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
21.10.15 19:53

@missy-m Takové úžasné příspěvky, jako je právě ten Tvůj, se čtou jedním dechem, s úsměvem na tváři a se slzičkou v oku. Je to vážně to nej období v životě ženy: nejnádhernější, nejemotivnější, nejbojácnější, nejnáročnější, nejustaranější a za odměnu to nejkrásnější miminko. Nejen pak v náručí, ale už i v bříšku. Tak at se Vám i nadále vede tak skvěle, jako dosud! :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
21.10.15 19:54

@Lalunta no oni to brali podle MS, když jsem byla naposled v Repromedě, napsali mi to do 26. 10. a dál jsem to nezkoumala. Mimčo je skoro o týden větší, takže budu v pondělí 12+6. Náplasti si sundám až v pondělí, ale s Utroušem možná seknu dřív, je to hrozně otravný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
21.10.15 20:03

@Lalunta Půjdeš na zítřejší kontrolu s manželem? Už to není jen tečka, ale takové srdíčko s tlapkama, které je neskutečně neposedné a akční. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
21.10.15 20:10

@Netaneta S Utrogestanem přstaneš ze dne na den, nebo postupně vysazuješ? Otravný je šíleně, to máš pravdu :?. A miminko skoro o týden větší? Dobře krmíte, maminko! ;) Naše malá je také o dva dny větší a na UTZ neměla bříško, ale pořádný břuch :P. Nejím moc, ale pravidelně každé tři hodiny( a když si madam vzpomene, tak i ve tři ráno dostane sušenku, no, možná i dvě)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
21.10.15 20:16

@oskárek59 Moc děkuji za příspěvek a za rady! :hug: :hug: :kytka:
Upřímně Tě obdivuji! :palec:
Už ted jsem přesvědčená, že kdybych měla na zubu kaz, nechám si píchnout mesocain! Na zuby jsem děsná citlivka. Už jen ten zvuk vrtačky a puch z vrtanýho zubu a jsem KO :oops:.
Tak at jsou další kontroly bez bolesti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.