Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Peťka26 jdu na ket s darovanymi embryi do repromedy. Desaty den cyklu, lepim naplaste, jdu na utz a pak ket. Tak snad se tu nakazim ![]()
![]()
![]()
@pajinkapajinka A teď už stimuluješ nebo zatím čekáš? Budu Ti držet pěsti, věřím, že to vyje i Tobě
. Nejhorší je to čekání pořád na něco, ale ono to docela dost letí, takže ani se nenaděješ a objevíš na testu dálnice ![]()
@Peťka26 ve stredu jdu na ulz. Budu akorat desaty den ms a beru od prvniho dne naplasti. Cetla jsem ze kdyz je vse ok tak embryo transfer do tydne od utz. Tak to uz mam za par a bude dlouhych 14 dni. Akorat uz me asi tri tydny boli zada a bojim se aby to nemelo nejaky vliv??? ![]()
@pajinkapajinka Tak snad ne, nedokážu posoudit. Tak to už máš za pár, to už bude rychlovka
. Já myslím, že by bolest zad snad mít vliv neměla… ale blbé je, že nesmíš pak brát žádný prášky na bolest.
@kratjana ja měla náplastí estrahexal a máme Adámka. Ted dávají estrapatch.
@kratjana ahoj, já lepila a ještě lepím, jsem ve 12. týdnu a vyšel hned první pokus.
@Peťka26 tak moc gratuluju! Já si HCG nepamatuju, ale bylo určitě nižší než tvoje.:-)
@Peťka26
Jééééé
Moc gratuluji!!! ![]()
Já měla HCG 704, ale vážně si s tím nelam hlavu, dvojčátka už by šla myslím vidět.
Nevolnosti věčné téma. Když si něco naplánuju, bojím se, abych ten den nebyla ko. Mám lepší a horší dny a těším se, až budu ve 2.trimestru. Odpadne i ten otravnej Utrogestan a náplasti!!
@pajinkapajinka pajibme bolí už přes rok a ti fakt hrozné že v noci nespim a doktoři mi řekli že by to vliv mít nemělo. Dokonce i dnes dr na gynde říkala. Ale nesmim nic brát ;(
@missy-m
Tak už zítra.
![]()
Ty jooooo, to uteklo! Těším se, jak nám poreferuješn, jaký to bylo a tak… a snad i na pohlaví!
Holku ke tu ještě někdo kdo lepil? V prosinci to zkusime jestli by to šlov nativu a kkdyž ne tak leden stimulovanymu. Dnes jsem 16.DC a na kontrole sliznice 9mm ale bez vajíčka!!! Se na tommužů IIVF řešíme kvůli chlapovi a jak vidíte tak asi i kvůli me
@Lalunta zitra zkusím testnout, ale nevěřím, ze to vyšlo. Mrcha měla přijít dnes a nic.Asi to drží utros a náplast. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.