1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19.10.15 16:28

@Peťka26 GRATULACE NEJVETSI :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
19.10.15 16:38

@pajinkapajinka Děkuju Ti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.15 16:48

@Peťka26 jdu na ket s darovanymi embryi do repromedy. Desaty den cyklu, lepim naplaste, jdu na utz a pak ket. Tak snad se tu nakazim :):):)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
19.10.15 17:30

@pajinkapajinka A teď už stimuluješ nebo zatím čekáš? Budu Ti držet pěsti, věřím, že to vyje i Tobě ;). Nejhorší je to čekání pořád na něco, ale ono to docela dost letí, takže ani se nenaděješ a objevíš na testu dálnice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.15 17:37

@Peťka26 ve stredu jdu na ulz. Budu akorat desaty den ms a beru od prvniho dne naplasti. Cetla jsem ze kdyz je vse ok tak embryo transfer do tydne od utz. Tak to uz mam za par a bude dlouhych 14 dni. Akorat uz me asi tri tydny boli zada a bojim se aby to nemelo nejaky vliv??? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
19.10.15 17:58

@pajinkapajinka Tak snad ne, nedokážu posoudit. Tak to už máš za pár, to už bude rychlovka :hug:. Já myslím, že by bolest zad snad mít vliv neměla… ale blbé je, že nesmíš pak brát žádný prášky na bolest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
19.10.15 18:12

@kratjana ja měla náplastí estrahexal a máme Adámka. Ted dávají estrapatch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
19.10.15 20:32

@kratjana ahoj, já lepila a ještě lepím, jsem ve 12. týdnu a vyšel hned první pokus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
19.10.15 20:33

@Peťka26 tak moc gratuluju! Já si HCG nepamatuju, ale bylo určitě nižší než tvoje.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
19.10.15 20:39

@Peťka26
Jééééé :srdce: Moc gratuluji!!! :kytka:
Já měla HCG 704, ale vážně si s tím nelam hlavu, dvojčátka už by šla myslím vidět.
Nevolnosti věčné téma. Když si něco naplánuju, bojím se, abych ten den nebyla ko. Mám lepší a horší dny a těším se, až budu ve 2.trimestru. Odpadne i ten otravnej Utrogestan a náplasti!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
19.10.15 20:39

@pajinkapajinka pajibme bolí už přes rok a ti fakt hrozné že v noci nespim a doktoři mi řekli že by to vliv mít nemělo. Dokonce i dnes dr na gynde říkala. Ale nesmim nic brát ;(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
19.10.15 20:43

@missy-m
Tak už zítra. :dance: :dance: :dance:
Ty jooooo, to uteklo! Těším se, jak nám poreferuješn, jaký to bylo a tak… a snad i na pohlaví!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
19.10.15 20:45

Holku ke tu ještě někdo kdo lepil? V prosinci to zkusime jestli by to šlov nativu a kkdyž ne tak leden stimulovanymu. Dnes jsem 16.DC a na kontrole sliznice 9mm ale bez vajíčka!!! Se na tommužů IIVF řešíme kvůli chlapovi a jak vidíte tak asi i kvůli me

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
19.10.15 20:53

@montty
A co Ty? Už víš něco víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
19.10.15 21:55

@Lalunta zitra zkusím testnout, ale nevěřím, ze to vyšlo. Mrcha měla přijít dnes a nic.Asi to drží utros a náplast. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.