Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@pajinkapajinka určitě budu.Ale kdyby se jim něco nezdálo, tak ti to řeknou. Mne to řekli, ze by uz by mělo bit srdíčko, ale ze pockame jeste týden a nebilo. Uvidis, ze tam budou
![]()
Příspěvek upraven 26.11.15 v 20:32
@montty tak to me moc mrzi ![]()
a v kolikatem tydnu?? No me teda rekla ze je vsechno v poradku a ze pristi tyden uvidime jestli budou bit obe srdicka… tak nevim
… ale tobe taky nerekli ze by bylo neco v neporadku ne??
Ja uz kurnik zadne diskuze cist nebudu… jen si pak ctu co vsechno se muze stat a kdybych si to necetla tak to ani nevim ![]()
![]()
![]()
@pajinkapajinka pravé naopak, hned mi řekli, ze uz by mely bit srdíčka, ale ze týden zkusíme počkat, ale spis, ze z toho nic nebude
@montty asi me nechtela strasit. Rekla ze vidi embryjka zatim bez srdicek a spis ju zaujalo ze jsou dve nez ze jeste nebiji srdce ![]()
@montty ahoj,super.mas to stejne jako ja posledne, taky jsem mela 9 vajicek. uvidus vse bude v poradku.
@pajinkapajinka ahoj nestresuj se. srdicka budou busit jako zvony! verim ti jake musis mit stresy, a jeste to nejdulezitejsi aby jim srdicka busila. zitra az ti sdeli dobrou zpravu, dej si neco chutneho. ![]()
@adrusenkaaa dekuji za hezka pismenka ![]()
. Urcite si dam nejakou dobrutku ![]()
![]()
@pajinkapajinka Držím moc pěsti, aby tam obě srdíčka blikala jak o život
![]()
@missy-m
dekuju moc. S takovou podporou to urco doklepeme az k porodu ![]()
@Kikuška90
Ahoj. Já se zase na chvíli ztratila. ![]()
Tak v únoru budu moc držet palce!
To už musí být! Dáš nám doufám vědět, kdy půjdeš?
@adrusenkaaa
Ano, na KET jsem šla až další cyklus a byl samozřejmě hrazený pojišťovnou. Jen se pěkně připravuj. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.