Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@petraburianova chtěla jsem tím říct že to málo nebylo. Nyní se tréma transferama z toho jeden hrazeny VZP- cca 80 tis. Samoplatci nejsme
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na jednu věc. Po posledním stimulovaném transferu (duben) mám menstruaci stylem že týden před menses zakrvacím- nekrvacim celý den ale jen ten jeden moment. Takhle to mám od dubna každý měsíc. Myslíte si že je vše v pořádku? Chtěla bych jít teď v prosinci na další ket.
Děkuji vám za odpověď
Holky tohle jsem psala do heliosu. Nechce se mi to sem znovu vypisovat tak to kopírují. Co si o tom myslíte PProč se tak děje?
@kratjana Já to mám občas taky tak. Od té doby co jsem vysadila HA. Týden přes MS zakrvácím, jednorázově a pak už nic. Myslím, že to není žádnej problém ![]()
Ja nevěru antinu minimálně 4 roky. Zkratka po tom stimulovanymu se to zvrtlo. To jsem ještě předttím posledním letem čekala na menses víc jak 40dnu a dostala jsem vyvolavacku. Jen se bojím aby to nemělo vliv. Jestli by mi dr neměla udělat třeba nový horm. profil.
@kratjana Ahoj do heliosu jsem taky posilala dotaz. A odpoveděli mi ještě ten den na email. Vůbec si netrofnu říci co by mohlo byt.
Však si zajdi na hormonální profil nebo na nějaké testy. Testy na děložní čípek máš udělané? Má se to dělat co rok.
@montty
krásný počet držím palce aby prošli všechny embryjka ![]()
@montty drzim palce. To by byl cert aby alespon nektere nebylo ok. My mely tri na genetice a zustaly dve zdrave ![]()
. A ted koncim osmy tyden ![]()
@adrusenkaaa Adry čípek mám z března vysetreny. Na ko chodim pravidelně. Je mi blbý ji říkatco mi mmá udělat za vyšetření. Přemýšlela jsem nad horm. profilem. byla bych klidnejsi. Co když se tam něco změnilo že?
@kratjana
já zase od IVF špinila po MS..a Hromadová říkala, že je to normální..
a když jsem chtěla na hor. profil tak mi řekla, že ten se nijak zásadně nemění tak jsem nakonec nešla ![]()
@montty Tak moc držím pěsti, aby jich prošlo co nejvíc, nejlépe samozřejmě všechny. A pak tfuj tfuj, ať transfer dopadne na jedničku.
@pajinkapajinka To je nádhera. Broučci dva úžasní. Aspoň jim tam není smutno
Tak ať vše probíhá bez problémů.
U nás nic moc nového. Já dnes začala 20tt. Nějak to letí. V půlce prosince UTZ a snad nám odhalí, kdo se tam u mě skrývá
Pomalu pokukuju po vybavení, oblečkách, ale nechávám nákupy až po Vánocích. Teď jen sem tam nějaký hadřík, když mi něco extra padne do oka za dobrou cenu.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.