1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
721
27.11.15 10:06

@Lalunta Ahoj :-) U nás teď nic. Začala jsem pátý měsíc, další UTZ mě čeká až v půlce prosince. Prďolku zatím necítím, tak jsem trošku nervní, jestli tam je. Tak snad jo. Angelsounds ještě nepřišel, mělo by to být každým dnem, tak jsem zvědavá. Říkám si, že se tím třeba alespoň trošku uklidním. Akorát mě začaly trápit zuby. Včera jsem už musela akutně k zubaři, vrtnul mi provizorně osmičku a dneska jdu odvrtat plombu na šestce a zkontrolovat, proč zub tolik bolí. A to chodím k zubaři pravidelně, ach jooo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
27.11.15 10:23

@missy-m
Tak ze zubama jsme na tom podobně..už měsíc zlobí i mě…
A doktorka nemůže přijít na to proč..jelikož na rentgen nemůžu tak holt musím vydržet do porodu a pak dojít.. Tobě přeji aby přestaly zlobit a umoudřily se :kytka:
Já pohyby zaregistrovala kolem 18/-19.tt a teď už malý kope jak vzteklý..
Takže neboj za chvíli to čeká i tebe je to luxusní zážitek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
27.11.15 12:52

@pajinkapajinka čekám na dobre zprávy. U nás oplozovali 7 a všechny se oplodnily.Ve středu mám volat kolik půjde na genetiku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
27.11.15 12:53

@montty Držím palce ať vydrží všech 7 statečných :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.15 12:58

@montty jsem objednaná na třičtvrtě na čtyři, tak pak písnu. Už jsem úplně nervózní, ale pořád věřím, že to bude ok. Snad by bylo něco špatně, kdyby se něco dělo a já se cítím fajn. Určitě dám vědět. A mooooc gratuluji ke šťastné sedmičce. Z takového krásného číslo musí být bojovníčci jako hrom :-) moooc držím pěsti, aby všechny krásně rostly a sílily :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.15 18:20

Tak hlasim dve :srdce: :srdce: :) a vse ok :D:D dekuju za podporu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
27.11.15 18:22

@pajinkapajinka Paráááádaaaa. Moc gratuluju, maminko :srdce: :hug: Tak ať je všechno i dál v pořádku a užívej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
27.11.15 18:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
27.11.15 19:04

@pajinkapajinka Víte pohlaví. Nepamatuji si jestli mate genetiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
27.11.15 19:09

@pajinkapajinka
moooc gratuluju mamko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
27.11.15 19:37

@pajinkapajinka
Ty brďo, skvělý! Dvojnásobně gratuluju!!! :kytka: To je fakt mazec, se picnu! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
27.11.15 19:38

@montty Šťastná sedmička! Držím palce! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
27.11.15 19:45

@missy-m
Tak já jsem zvědavá, co na to budeš říkat, ale určitě to bude hrozně dojemný. Prvorodičky ty pohyby prej cítí později, tak uvidíš. A to už na tom Veveří se dovíte konečně pohlaví, že? Necháte si to říct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.15 19:58

Holky všem moooc děkuji za gratulky :-D :-D a doufám, že to takto pohodově půjde až do porodu :-D.. ale to je ještě dlouhá cesta :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.15 19:58

@montty genetiku máme, ale nenechali jsme si to říct :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.