1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3647
2.12.15 18:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
2.12.15 21:50

@kratjana urcite si udelej hor. profil.Ja si ho necham urcite udelat! jinak docela blby dotaz ale genetiku co nam delali bude stejna uz porad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
2.12.15 21:51

@montty super.a kdy ti reknou vysledky z te genetiky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
2.12.15 21:53

@missy-m to mas fajne.to leti teda. a ty jsi nemela pgs?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
2.12.15 22:01

Genetika Adry bude stejná vždy tu co nám dělali před IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
2.12.15 22:01

@adrusenkaaa mrkni na ten dokument co jsem dávala odkaz. Ja bulela. :-/ :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
2.12.15 22:20

@kratjana super video. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
3.12.15 03:25
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
3.12.15 11:15

Holky po shlednutí videa co dala krajana odkaz musím říct, že tam mají pravdu.Ve společnosti se o tom moc nemluví aspon my. Jak jsme byli na prvním ivf skoro nikdo o tom nevěděl jenom naši rodiče a jedna moje kamarádka. A přiznávám, že u některých lidí jak jim to řeknu se vůbec za to nestydím. Nevím jak bych to slovo definovala stydět není asi přesné. Prostě to trošičku beru jako selhání, že nemůžeme dítě splodit přirozeně. Já nevím jak bych to nazvala. A někteří lidé s nimi se třeba o tom nechci ani bavit. Přítel už ale to nechci skryvat, tak jsme to začali říkat, ten kdo se nás zeptá na děti, tak to prostě řekneme, že půjdeme na ivf.Ale já to moc říkat nechci, spíše bráním to moje budoucí díte, nechci aby se na něho lidé dívali, že je to z ivf. A jak to máte vy? Jak bere to, že budete absolvovat ivf. Ale musím říct, že se už na to těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
3.12.15 11:27

@adrusenkaaa Video jsem neviděla, ale my se za to ani jeden nestydíme. Kdokoli se zeptá nebo jen naznačí co dítě u nás, tak to hned řekneme. My s tím prostě problém nemáme, neberu to jako selhání. Sama nevím proč bych měla ostatním lhát :think:… Ale musím říct, že jsme se s nějakými negativními reakcemi ještě nesetkali. Všichni nám drží palce, popřejí štěstí, takže v pohodě :)

Edit - Navíc nám většina pak řekne, že se taky dlouho snažili nebo že znají i ostatní páry co mají miminko z IVF. On když to člověk řekne hned, tak nakonec vidí, že nás je opravdu hodně co mají takovýto problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
3.12.15 11:40

Holky nevíte - Repromeda jede v prosinci „nonstop“?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
3.12.15 13:57
@kratjana píše:
Holky viděli jste to? http://www.ceskatelevize.cz/…018-polosero

Koukla jsem se…a taky si trochu poplakala.. člověk se v těch příbězích tak trochu vidí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
3.12.15 14:03

Ja vím… Říkala mi moje dr že ani i o vánocích. Protože ja kdybych měla ket tak během vánočních svátku. Teda ještě jsem to nedostala ale každý den jsem v očekávání.

Za IVF se taky nestydim. A ví to spoustu přátel kolem nás. Také jsme zjistili že máme okolo nás spoustu známých co mají děti přes IVF nebo co to zkratka tak zkoušeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
3.12.15 14:06

@oskárek59 jak rikas. Koukala jsem na mobilů se sluchátka na a musela jsem odejít do ložnice aby mě přítel neviděl jak brecim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
3.12.15 16:12

Pokud by Vás záda zlobila v bederní nebo křížové oblasti, je možné, že by Vám mohla pomoci rehabilitace podle Ludmily Mojžíšové, je třeba v tomto ohledu případně kontaktovat fyzioterapeuta, který tuto rehabilitaci umí a provádí.
Veškeré údaje z Vaší anamnézy a výsledky vyšetření má k dispozici Vaše ošetřující lékařka MUDr. Rozvadovská, doporučuji Vám tedy spojit se s paní doktorkou po jejím návratu, myslím, že je v těchto dnech mimo ordinaci, a nechat si provést vyšetření ultrazvukem a případně i hormonální testování k vyloučení závažnější patologie. Také by bylo vhodné s paní doktorkou prodiskutovat možnosti vyšetření příčin, ze kterých dosud nedošlo k otěhotnění i po opakovaném přenosu kvalitního embrya.
Případně se samozřejmě můžete obrátit na naši ambulanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.