Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky ja si případem jako bych ji obtěžovala. Ona to tak třebannevidí ale je mi blbe ji pořad vypisovat a ptát se ale přece jen už nás to stalo 80tisic a miminko ještě nemáme. A Kiki citim v kostech že budeš další na řadě
![]()
@Kikuška90 super. Ja jen abych nečekala do dalšího cyklu. Bojím se že nebude ovulace. Ale myslím že bývá později a proto ji nevidí jinak nevím ;(
@kratjana píše:
Holky ja si případem jako bych ji obtěžovala. Ona to tak třebannevidí ale je mi blbe ji pořad vypisovat a ptát se ale přece jen už nás to stalo 80tisic a miminko ještě nemáme. A Kiki citim v kostech že budeš další na řadě![]()
![]()
Děkuji
Uvidíme mno ![]()
A jak to tedy uděláš tenhle cyklus? Půjdete do toho nebo počkáte na leden?
Hele na ten profil si zakdu jak to dostanu. A chtěla bych jít tento cyklus. Ale snad bude ovulka a běda jak ne. Už jsem se rozhodla. Půjdu opět ke své dr. Bude mě hlídat zda bude ovu a jak mi řekne 15.DC že není tak jedu do repro aby na mě koukli. Hotovo dvacet. Ty jdeš tedy do simulovaného jo? Ja mám doma recept na náplasti ale chci do nativu. Ja mu věřím víc. Strašně se bojím že tehu zase nebudu ;( dnes jsem byla na kávě se dvěma tehulema. No děs. neměla jsem si s nima pomalé co říct
obě jsou mě kolegyně. ![]()
@kratjana Já se taky bojím
.. Jdu určitě do stimulovaného, ikdyž je zase budu muset přemlouvat
Prostě ten nativ nevyšel, tak zkouším jinou možnost.
@kratjana
já být tebou tak si na ten hormonální profil prostě v klidu zajdu do Repromedy..
byli jsme na něj tam a i můj gynekolog mi řekl, že bude lepší zajít si na pracoviště kam budeme chodit na IVF ![]()
a moje kamarádka která byla na hormon. profilu před cca 14.dny byla na pracovišti kde budou podstupovat IVF..
@oskárek59 ona moje dr s Repromedou přímo spolupracuje. Právětak zže nemusím do repro a vše by mi měla dělat onA
@Kikuška90 teď se na to dívám, já měla stimulovaný KET, 3.8. jsem to dostala a nalepila první náplasti a 18.8. byl KET.
@kratjana ten 2. den cyklu je kvůli těm rezervám vaječníků, ne, jinak je to jedno si myslím.
@kratjana
@Netaneta asi myslela AntiMulleriánský hormon neboli AMH což je známka zásoby vajíček ve tvých vaječnících..to se taktéž odebírá v době menses..
mě teda v Repromedě odebíraly oboje dvoje v jeden den..
@kratjana nechala jsem si od jedne pani napsat jidelnicek na 2 mesice stalo me to ale 1200 a jsem rada ze jsem do toho sla jelikoz ja pokud nemam napsany co mam jist tak bych to nikdy nedala a jim po 3 hod
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.