1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3113
13.12.15 21:59

@missy-m jo takhle.to jsem rikala ze bych taky chtela abych si pak byla jista ze vsechno v poradku, kdyz nemas brusko a necitis pohyby.to musel byt teda zazitek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
14.12.15 00:47

@Peťka26
To je krásné miminko! :srdce: Moc gratuluji! :kytka: 2.trimestr je super, potvrzuji. Tak od 15tt je to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
14.12.15 00:51

@kratjana
Já jsem si do ovulace vařila kontryhel čaj a po ovu cca do transferu si dávala denně skleničku červenýho. Mezitím kapky Mastodynon, ale po transferu už taky ne. Hodně štěstí přeju!!! A na Vánoce na vás myslím! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
14.12.15 00:57

@Kikuška90
Taky jsem to tak dělala s těma náplastma! :palec: Podle mě to vliv naprosto nemá. Jinak já jsem nějak necvičila nebo neběhala, když jsem je měla, protože mi je dali až v 5.tt, ale zase jsem je lepila celých 8 týdnů. Osvědčilo se mi je při nalepování dlouho přidržet a hned přetáhnout pevnýma kalhotkama a taky nejlíp mi držely na boku - tam, kde se kůže nejméně napíná. Moc držím palce, aby na Vánoce byl ten nejkrásnější dáreček! :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
14.12.15 00:59

@missy-m
Ty jo, to musí být taková krása!!! :srdce: A jinak už máš pohyby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
14.12.15 06:10

@Lalunta Děkuji za zkušenosti :hug: Já mám 2 na zadku a 2 na stehnech. Příště asi všechny 4 nalepím na zadek, protože tam mi drží fakt dobře :mrgreen:.. Já se snažím ještě udržovat v kondici, dokud to jde, třeba už za 14 dní začnu kynout :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
14.12.15 06:12

Holky v pátek jsem byla v Repro… objednala jsem se k Tokarevě, takže to byla pohodička. Úplně něco jiného než Hromadová minule, když jsem na ní vybalila, že chci stimulovaný. Sice mi řekla, že nativy opravdu vychází lépe, ale pokud to chci zkusit jinak, tak ona s tím problém nemá :dance: :dance:… na kontrolu jdu 21.12. a transfer bude 28. nebo 29.12… jsem teda čekala, že při stimulaci je to rychlejší, ale budiž :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
14.12.15 07:29

Ahoj holky. :mavam: Chtěla jsem se zeptat. V pátek jsem šla na ket a při transferu mě zjistili neprůchodnost děložním čípkem. Transfer se nedokončil a teď půjdu na menší zákrok, který cestu uvolní. Embryo se muselo znovu zamrazit. Z celého ivf máme jen jedno a já se moc bojím, aby i podruhé zvládlo rozmrazení. Nemáte někdo nějakou zkušenost s touto situací. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.12.15 08:34

@Kikuška90 ahoj ja mam stimulovany a na poprve uspech. Zavadela Tokarieva :):). Ja si myslim ze jde spis o kvalitu embrouska nez o stimulovany nebo nestimulovany. Ale to je muj nazor :):) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.12.15 08:38

@irci2 ahooj :mavam: no zkusenost nemam ale co kde pisou tak jsem vycetla ze jde hlavne o kvalitu embrya a pokud je zdrave tak zvladne i toto. Tak drzim palec at je vsechno v poradku a na konci cesty zdrave mimi :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
14.12.15 08:39

@pajinkapajinka Vidíš a já si zase myslím, že ne :) Máme 3 embrya Ačkové kvality a 2 Béčkové kvality. A myslím, že mezi těma embryama ve stejné kvalitě není rozdíl a jde právě o to, jak je tělo připravené. Ale kdo ví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
14.12.15 08:40

@Kikuška90 tak to je paráda že už víš kdy budeš mít transfer, zatím co ja budu doufat že bude. Takže lepší od prvního nebo druhého dne? Ja jdu na ko 22. -to budu 14.DC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
14.12.15 08:41

Se úplně bojím ze ovulace nebude. Ale to přece už nemůže býtmmozny. Abych měla takovou smůlu. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
14.12.15 08:42
@kratjana píše:
@Kikuška90 tak to je paráda že už víš kdy budeš mít transfer, zatím co ja budu doufat že bude. Takže lepší od prvního nebo druhého dne? Ja jdu na ko 22. -to budu 14.DC.

Co myslíš?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
14.12.15 08:43

@Kikuška90 estrapatch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.