1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
542
16.12.15 11:08

@Kikuška90
Něco takovýho nám opravdu říkali (Kafka). Každopádně jsem věděla, že nad 8 nevyhodíme, ale případně dovyšetříme později. Možná to bylo jen tak, že nad 8 odeberou vzorek a to by stálo 1.500,– a vyšetření by bylo v případě potřeby později. Přesně to už fakt nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
16.12.15 11:12

@Lalunta Aha, mno stejně.. máme 6 pokusů, myslím, že jestli nevyjde ani jeden, tak sedmej nebo osmej by nás nezachránil :think:… Ale ono to vyjde, musí :cert: :cert: Alespon Hromadová nám slíbila, že minimálně jedno zdravé miminko z těch 6 mít budeme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
16.12.15 11:58

@Kikuška90
Určitě! Já myslím, že i víc!  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
16.12.15 12:14
@montty píše:
Mame 4 zdravá embryjka a všechny holcicky :dance:

Gratuluji ke krásnému počtu a k holčičkám :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
16.12.15 15:49

@adrusenkaaa My neměli PGS. Když jsme do toho naskočili, tak to ještě nedělali všem. A dnes jsem začala 22tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
16.12.15 15:51

@Netaneta Jj, už jsme byli na druhém UTZ na Veveří. Měli jsme jít k Vlašínovi, ale bylo tam moc lidí, tak nás vzala nějaká doktorka. A letí to strašně. Půlka za mnou. Neuvěřitelné :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
16.12.15 15:53

@Lalunta Díky. Jojo, něco modrého prckovi koupíme. Akorát to jméno…my byli na chystají na Terezku, tak to už asi neprojde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
16.12.15 18:03

@missy-m my jdeme 28., zatím necítím pohyby, tak jsem nedočkavá, jestli je všechno v pořádku, ale snad bude. S klukem počítáme od začátku, takže máme jméno i všechny ostatní věci včetně vzdělání a kariéry dávno naplánovaný:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
16.12.15 19:05

@Netaneta Já prostě nějak cítila, že by to mohla být holka. Ale zatím jsem se držela v nákupu „růžové“. A bum, doktorka nám ukázala tak výstavního pindíka, že o tom není pochyb. Tak vymýšlíme jméno a všechno. A jóóó…tak budeme mít kluka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
16.12.15 19:57

Holky dnes jsem z ppráce pkslana na periodickou prohlídkupo 4letech a dr mi namerila zep 105. MMyslítezže to může mít vliv na otěhotnění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
16.12.15 20:58

@kratjana Já mám takový tep úplně běžně. A nikdo to nikdy neřešil, natož aby se tím někdo zaobíral vzhledem k otěhotnění :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
16.12.15 21:51

@missy-m v těhotenství je to prý snad normál ale měla jsi to i před?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
16.12.15 22:48

@Lalunta ahoj ty jo a to jde po jednom??a stoji to 7500kc jo? ty ani nevis jakou nadeji jsi mi dala. Zitra napisi email Hromadove a zeptam se. dekuji ti mooc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
16.12.15 22:58

@missy-m další naděje. holky vy jste skvělé! Já si myslím, že to je loterie, které embryo se uchytí. Ale musím repromedu pochválit, jelikož jak nakoukávám na jiné fora tak na jiných klinikách ženským neudělala ani genetické vyšetření, imunologii natož Pgs. TAkže repromeda opravdu dělá vše potřebné klobouk dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
17.12.15 00:57

@adrusenkaaa
Já si to myslím. Ale jistota bude se na to informovat. Určitě to stojí 7.000,– (pokud nezdražili) a já jsem přesvědčená, že to za to stojí. Poprvé jsme PGS neměli a nevyšlo to (2×). A Missy to vyšlo až na počtvrté. Kdybych to u 1.IVF věděla, nechala bych PGS udělat. Ušetřit si nervy biochemickým těhu a při dalším transferu = k nezaplacení. Jistota to není, ale šance na těhu prudce stoupne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.