Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kikuška90
Něco takovýho nám opravdu říkali (Kafka). Každopádně jsem věděla, že nad 8 nevyhodíme, ale případně dovyšetříme později. Možná to bylo jen tak, že nad 8 odeberou vzorek a to by stálo 1.500,– a vyšetření by bylo v případě potřeby později. Přesně to už fakt nevím.
@Lalunta Aha, mno stejně.. máme 6 pokusů, myslím, že jestli nevyjde ani jeden, tak sedmej nebo osmej by nás nezachránil
… Ale ono to vyjde, musí
Alespon Hromadová nám slíbila, že minimálně jedno zdravé miminko z těch 6 mít budeme ![]()
@montty píše:
Mame 4 zdravá embryjka a všechny holcicky
Gratuluji ke krásnému počtu a k holčičkám ![]()
@adrusenkaaa My neměli PGS. Když jsme do toho naskočili, tak to ještě nedělali všem. A dnes jsem začala 22tt.
@Netaneta Jj, už jsme byli na druhém UTZ na Veveří. Měli jsme jít k Vlašínovi, ale bylo tam moc lidí, tak nás vzala nějaká doktorka. A letí to strašně. Půlka za mnou. Neuvěřitelné ![]()
@Lalunta Díky. Jojo, něco modrého prckovi koupíme. Akorát to jméno…my byli na chystají na Terezku, tak to už asi neprojde ![]()
@missy-m my jdeme 28., zatím necítím pohyby, tak jsem nedočkavá, jestli je všechno v pořádku, ale snad bude. S klukem počítáme od začátku, takže máme jméno i všechny ostatní věci včetně vzdělání a kariéry dávno naplánovaný:-D
@Netaneta Já prostě nějak cítila, že by to mohla být holka. Ale zatím jsem se držela v nákupu „růžové“. A bum, doktorka nám ukázala tak výstavního pindíka, že o tom není pochyb. Tak vymýšlíme jméno a všechno. A jóóó…tak budeme mít kluka ![]()
Holky dnes jsem z ppráce pkslana na periodickou prohlídkupo 4letech a dr mi namerila zep 105. MMyslítezže to může mít vliv na otěhotnění?
@kratjana Já mám takový tep úplně běžně. A nikdo to nikdy neřešil, natož aby se tím někdo zaobíral vzhledem k otěhotnění ![]()
@missy-m v těhotenství je to prý snad normál ale měla jsi to i před?
@Lalunta ahoj ty jo a to jde po jednom??a stoji to 7500kc jo? ty ani nevis jakou nadeji jsi mi dala. Zitra napisi email Hromadove a zeptam se. dekuji ti mooc ![]()
@missy-m další naděje. holky vy jste skvělé! Já si myslím, že to je loterie, které embryo se uchytí. Ale musím repromedu pochválit, jelikož jak nakoukávám na jiné fora tak na jiných klinikách ženským neudělala ani genetické vyšetření, imunologii natož Pgs. TAkže repromeda opravdu dělá vše potřebné klobouk dolů.
@adrusenkaaa
Já si to myslím. Ale jistota bude se na to informovat. Určitě to stojí 7.000,– (pokud nezdražili) a já jsem přesvědčená, že to za to stojí. Poprvé jsme PGS neměli a nevyšlo to (2×). A Missy to vyšlo až na počtvrté. Kdybych to u 1.IVF věděla, nechala bych PGS udělat. Ušetřit si nervy biochemickým těhu a při dalším transferu = k nezaplacení. Jistota to není, ale šance na těhu prudce stoupne.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.