Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@missy-m píše:
@adrusenkaaa My neměli PGS. Když jsme do toho naskočili, tak to ještě nedělali všem. A dnes jsem začala 22tt.
Jééé vidíš, na Tebe jsem úplně zapomněla ![]()
@kratjana Jojo, já takový tep mám celý život - respektive od doby, co se někde čas od času změřím. I ségra má vyšší. Nikdy mě nenapadlo pátrat, jestli by to mohlo mít nějakou souvislost s otěhotněním.
@adrusenkaaa Tak moc držím pěsti, aby jsi co nejdříve rozšířila řady těhulek.
@Lalunta No jo, třeba na Terezku dojde ještě řada ![]()
@missy-m píše:
@kratjana Jojo, já takový tep mám celý život - respektive od doby, co se někde čas od času změřím. I ségra má vyšší. Nikdy mě nenapadlo pátrat, jestli by to mohlo mít nějakou souvislost s otěhotněním.
@adrusenkaaa Tak moc držím pěsti, aby jsi co nejdříve rozšířila řady těhulek.
@Lalunta No jo, třeba na Terezku dojde ještě řada
no mně to právě říkala lékařka ![]()
@kratjana
nevzdávej to předem Jani
![]()
nám taky vyšel až 4.transfer..a dneska jsem 30+0 tt..
takže věřím a držím palce že ty a Kikuška jste na řadě a mooc Vám fandím ![]()
@oskárek59 hodná děkuji. V úterý budu 14.DC a to jdu na kontrolu tak uvidíme. Každopádně kdyždoktorka nic nneuvidí tak si zajedu ještě do repromedy a tam třeba něco uvidía ovulace bude. VVíc doktoru víc názoru
@kratjana píše:Žádný takový, ovulace pěkně dorazí a né že né
Kiki ja beztak nebudu mít ovulaci
@Kikuška90 22.12.-úterý. Budu 14.DC. Normální cyklus mi trvá cca 30dní. Naposledy jsem měla cyklus 38- asi stres že se to blíží
myslím si že 14.DC bude ještě brzy. Řada bych jela potom ještě na kontrolu do repromedy. Třeba 25.12. To bych byla 17.DC. To už by teoreticky mohlo být vidět. Ja to stejně nechápou, proč ji nemám když PCO nemám. Prý jsem OK. Že vaječníky fakčí. Mohu být po 15mesicich ještě rozhazena od stimulace?
@kratjana Mě se to zdá hodně dlouho už. A vůbec prostě nemysli na to, že ovu nebude, prostě bude
… A těch 14 DC si myslím, že bude akorát, já mám taky dlouhé cykly a ovu mívám později.
@Kikuška90 toz jsem zvědavá. Nejvíce se bojím toho testování a zklamání. Určité to nevydržím ani do 10.dne od transfefu
@kratjana píše:
@Kikuška90 toz jsem zvědavá. Nejvíce se bojím toho testování a zklamání. Určité to nevydržím ani do 10.dne od transfefu
Co do 10. dne, správně bysme měli testovat až 14. den, vždycky se tomu směju, když mi to říkají
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.