Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kikuška90
konec nastal v 8.tt ,doktorka říkala, že i to se bohužel někdy stává..
@adrusenkaaa adry právě, měla jsem problém jet na tři dny na skoleni- nakonec jsem to zvládla teda ale nedokáží si představit delší dobu
psala mi moje dr že mám přijít na ultrazvuk 14.DC tj 22.12.. A tzn ona od 23.12.neordinuje tak snad mě pošle na další ultr do repro- PAC se vsadim že 14.DC tam u mě sotva něco uvidí. Vždy bylo brzo. A ja si do ty repromedy zajedu klidně i o vánocích
jen abych věděla jestli ovu je nebo ne. Myslím si že případný transfer bych měla kolem silvestra. Doufám že vše bude tak jak si přeji, včetně uchycení miminka ![]()
@Kikuška90 píše:
@LePenka Aha, já právě neznám nikoho komu by embryjko po PGS nebo PGD se chytlo a potom to nevyšlo, proto se ptám. Takže tohle vyšetřené nebylo, tak to jo. To se stává
Mně se chytlo tím stylem zže jen napůl. Slabé pozitivní čárky,hCG11.den po ketu 49 ale cčárka nesilila
@oskárek59 píše:
@Kikuška90
konec nastal v 8.tt ,doktorka říkala, že i to se bohužel někdy stává..
Téééda tak to jsi vážně první o které vím
.. A já si dělám naděje, že jak se chytne, tak to vyjde
![]()
@kratjana píše:
Mně se chytlo tím stylem zže jen napůl. Slabé pozitivní čárky,hCG11.den po ketu 49 ale cčárka nesilila
Ju ju o Tobě vím, ale tam to bylo špatný hned zkraje.
@Kikuška90
NEBÓÓJ ONO TO URČITĚ VYJDE
![]()
PODÍVEJ NA MĚ..ZÍTRA ZAČÍNÁM 30.TT ![]()
Včera mi začala ms a 18.12. Na UTZ do Repromedy. Mezi svátky pro mimco(snad nam projde genetikou)
@montty Supééér, tak to budeme skoro stejně, já to dostanu v pátek ![]()
@montty ja mám dnes 1.DCa na ko jdu aaž 22.. 14.DC. Mámobvykle cykly ddlouhé 30dnu
Ahojte holky mam dotaz.Jake vysetreni maji byt provedeny pred ivf? Genetiku mame, ta se nemeni.Hor.profil ten se udela a co jeste? imunologie ta se taky meni? a staci tu imunologii udelat u sveho doktora? myslim tim, ze to je to stejne kdybych jela na imunologii do Prahy?
@adrusenkaaa Není to stejné, mě dělali imuno až po tom ZT co jsem měla, dělali mi ho v Repro a říkali, že je to jen základní imuno. Před IVF se zpravidla nedělá, většinou se dělá až po neúspěších.
Ja jsem řeklao imuno ssvé gyndarce a ona mi napsala zadanku. Prý že mám jít do repromedy že nevíkde jinde to ddělají. Haha. Ja byla chytřejší, udělala jsem si výlet z dalekého Znojma do prahy
imuno vyšlo dobře… Teď jsem přišla z krve na horm. profil. Tak jsem zvědavájestli bude vvše OK:)
@kratjana Držím palce ať dopadne OK a jdeš do toho v prosinci s náma ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.